Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 3:49 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща
 Tottenham Hotspur F.C. 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
за съжеление загубихме от Челси след грешка на Робинсън и вече сме 7, разликата с 4-ия Арсенал е 7 точки, а от 5-ия Болтън 5, следващите ни мачове са срещу Блякбърн като домакин и гости на Уигън, Болтън гостува на Евертън, а Арсенал играе с Нюкасъл там...аз все още тая малка надежда за 4-то място, но най вероятно или 5-ти или 6-ти, най важният ни мач за сезона е срещу Севилските цигани този четвъртък...дано успееме!!

COYS!!!!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Апр 08, 2007 1:54 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Бяхме по-добри и заслужено спечелигхме.Можше и повече, но Калу и Дрогба на няколко пъти подходиха неправилно пред гола.Тотнъм бяха уморени след мача със Севиля и беше нормално да нямат тонус за игра.Помпи пък победи МЮ и така битката за титлата става още по-интересна.

Нед Апр 08, 2007 2:00 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Chelsea ....Мидо да беше вкарал и ставаше ебати мачът, имахте късмет и с нищо не ни превъзхождахте, а вратарския гол на Робинсън от халите ако те прави щастлив....имате много стабилна защита това не може да ви се отрече, но без Робен напреде малко ялова работа ми се струва!

Изображение
www.zone1913.com

Нед Апр 08, 2007 2:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
И Бербо имаше шанс към края на мача!!! :) Чех спаси брилянтния му удар!

Нед Апр 08, 2007 2:28 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
тия испанци са такива шибани симуланти, цигански отбор е тоя севиля, а съдията отново е неадекватен, това обаче не оправдава абсолютно неорентирания даусон, шимбонда го минават като малка гара, а ленън и дженас са гола вода отвсякъде....не знам но Мартин Йол е нещо ала Альошата....ебати ужаса на път съм да си строша телевизора, айде дано стане чудо второто, но с тия цигани които лежат постоянно това е невъзможно!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Апр 12, 2007 9:40 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Да Севиля бяха по добри този мач, но това не им пречи да са банда цигани симуланти, а Алвеш да е най-гадния измежду тях. Съдията беше на нивото на Алан Хамър от първият мач, чиста дузпа за Tотнъм срещу закора, червен картон за севилския смешник който влезе с бутоните в главата на ленън и при втория гол имаше засада :!: :!: :!: Много гаден отбор, намразих го завинаги, стискам палци да се провaлят и за уефа и шампионската титла в Испания. А в Тотнъм недоразумението Доусън, неорентирания Малбранк, шашнтаия Шимбонда, незабележимите Ленън(първото полувреме само) и Дженас, бавния Таинио, и не на последно място слабия треньор Мартин Йол допринесаха за този неуспех. И въпреки съдията и споменатите играчи имахме шанс да ги отстраним накрая, но и шансът не беше с нас. Има и такива мачове...., феноменалните фенове на Тотнъм съм сигурен че никога няма да изоставят своя отбор!!

YID !!

Изображение
www.zone1913.com

Чет Апр 12, 2007 11:13 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Жалко за Шпорите.
Много, много странен съдийски гювеч в полза за испанския отбор.

Пет Апр 13, 2007 9:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Тотнъм - Арсенал 2-2

, който го е гледал ако има желание да коментира, мойто мнение е че Арсенал ни съсипаха, 2 греди, отменен гол, безброй положения....не знам имаме нужда според мен от повече от 2-3 класни попълнения, направо отиваме на 6-7, за мене в този отбор има няколко играча, това са Берби, Закора, Кийн и отчасти Ленън но последните мачове се крие и не играе нищо, Дефоу е много голям егоист а Дженас определено е провал като халф въпреки случайния гол, треньора не го коментирам имахме тоя сезон 4 важни мача и 4-те ги опропасти, най големиа капитал на Тотнъм са невероятните фенове, смея да твърдя най добрите в Англия!

Изображение
www.zone1913.com

Съб Апр 21, 2007 10:58 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Верно, че ви съсъпахме....Едно уточнение искам да направя относно гредите, те бяха три. На едно негърче отдясно(може би Ебуе), На Адебайор и на Коло Туре. Също така с риск да се повторя казвам, че Тотнъм нищо добро не го чака докато играе с 10 души, предвид факта, че М.Бербатов не взима никакво, ама абсолютно никакво участие в дефанзивен план и въобще по назад от 65-тия метър.

Нед Апр 22, 2007 8:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Загубихме 2 точки на леман му вкараха от халите :cry: иначе страшен гол на Адебайор 8)

The Rise of the poisoned Youth

Нед Апр 22, 2007 11:02 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 99 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  Следваща