Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
За да се види дали Мъри е с класи на Ицо, ще трябва Мъри да остане треньор до края на квалификациите - ако бие Албания в Тирана, Румънците в София и измъкне равен от холандците, значи наистина е по-добрият специалист, защото ще е постигнал по-добри резултати със същите играчи срещу еднакви противници.
Относителните успехи в евротурнирите за мен не са критерий - освен 1/4финала помним и Беверен. А резила от тази есен само говедата си го броят за успех. Ако ще гледаме успехите в турнирите, Пената и Паро Никодимов имат полуфинали, значи би трябвало някой от тях двамата да води отбора.
Мен две неща ме притесняват за Стоилов. Първото е, че противно на очакванията на много антистоичковци, Пеев и останалите юнаци със съмнителни повиквателни пак са в отбора. Само Янкович не е, но тои е заменен от кюстендилския селянин, който играе по на майната си и от него. Второто, което ме притеснява са глупостите, които Мъри наговори след мача с Берое. Ако Беларус във втория мач в София решат да играят "антифутбол" и да бранят равния, какво правим? Пак ли плачем за дузпи и искаме пребиване докато вкараме? Или Наско ще ги уволни начело с Хлеб?
|
Чет Май 17, 2007 8:20 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Чак пък с каласи... с това отборче не изиква кои знае какво да стане шампион в BG, но в Ш.Л. максимума е 1 гол!
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Чет Май 17, 2007 8:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
При Троичков липсва всякаква мисъл, за неговата работа са показателни начинът на игра и безумните схеми, които прилага. Освен Янкович, при Мъри май ще липсва и Благо Георгиев, който нямаше място в отбора, но получаваше повиквателни въпреки слабите изяви и липсата на игрови опит.
Докато с говедата, Стоилов направи от нищо нещо. С равностойни изпълнители успя да направи колектив, който играе сравнително разнообразно и дисциплинирано и с това компенсира липсата на изявени звезди.
Сигурен съм, че "срещу същите противници и със същите футболисти" Стоилов ще повиши класата на националния отбор.
Няма нужда да сравняваме старите успехи с настоящите. Стоилов успява в Европа сега и постигна успехи, които друг български треньор не беше постигал от повече от 15 години.
Най - неприятното е, че Мъри идва само за два мача и е обвързан с ""Левски"". Но това е грешка на БФС и разните Михайловци.
|
Чет Май 17, 2007 8:34 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: При Троичков липсва всякаква мисъл, за неговата работа са показателни начинът на игра и безумните схеми, които прилага. Освен Янкович, при Мъри май ще липсва и Благо Георгиев, който нямаше място в отбора, но получаваше повиквателни въпреки слабите изяви и липсата на игрови опит. Докато с говедата, Стоилов направи от нищо нещо. С равностойни изпълнители успя да направи колектив, който играе сравнително разнообразно и дисциплинирано и с това компенсира липсата на изявени звезди. Сигурен съм, че "срещу същите противници и със същите футболисти" Стоилов ще повиши класата на националния отбор. Няма нужда да сравняваме старите успехи с настоящите. Стоилов успява в Европа сега и постигна успехи, които друг български треньор не беше постигал от повече от 15 години. Най - неприятното е, че Мъри идва само за два мача и е обвързан с ""Левски"". Но това е грешка на БФС и разните Михайловци.
бе какъв мъри бе, за мен между него и кюрда разлика няма, или може би има единя викаше янкович другия ще вика захари сираков - не виждаш ли че на говедата мачовете им са 99% уредени в българия, а навън кой не ги е хванал не ги е бил. Тоя четвъртфинал дето го играха за уефа беше следствие на такъв щур късмет, а на мачовете им в шампионската лига се забавлявах искрено!!Треньор на националния трябва да стане Кано Коцев - щото с тия рендета от "Марек" човека ти надиграва и бие Цска, не че чорбата са в някаква свръх форма, но все пак ние не можахме да ги бием. Или Кано или някой чужденец....не да ми сложат някой послушко като тоя хасковски помак.
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Чет Май 17, 2007 8:45 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
Това че е само за два мача дълбоко се съмнявам. Това е поредната подигравка на синьото племе Михайлов<->Сираков, ако се представи случайно добре срещу Беларус ще бъде сравнен със звездите и как за толкова малко е направил толкова много. Ако се провали, еми сори довиждане лека нощ мерси. И съответно през цялото време ще бъдат налагани бивши и настоящи играчи от ФК Герена.
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Чет Май 17, 2007 8:48 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
jordas написа: bodzhov_zv написа: При Троичков липсва всякаква мисъл, за неговата работа са показателни начинът на игра и безумните схеми, които прилага. Освен Янкович, при Мъри май ще липсва и Благо Георгиев, който нямаше място в отбора, но получаваше повиквателни въпреки слабите изяви и липсата на игрови опит. Докато с говедата, Стоилов направи от нищо нещо. С равностойни изпълнители успя да направи колектив, който играе сравнително разнообразно и дисциплинирано и с това компенсира липсата на изявени звезди. Сигурен съм, че "срещу същите противници и със същите футболисти" Стоилов ще повиши класата на националния отбор. Няма нужда да сравняваме старите успехи с настоящите. Стоилов успява в Европа сега и постигна успехи, които друг български треньор не беше постигал от повече от 15 години. Най - неприятното е, че Мъри идва само за два мача и е обвързан с ""Левски"". Но това е грешка на БФС и разните Михайловци. бе какъв мъри бе, за мен между него и кюрда разлика няма, или може би има единя викаше янкович другия ще вика захари сираков - не виждаш ли че на говедата мачовете им са 99% уредени в българия, а навън кой не ги е хванал не ги е бил. Тоя четвъртфинал дето го играха за уефа беше следствие на такъв щур късмет, а на мачовете им в шампионската лига се забавлявах искрено!!Треньор на националния трябва да стане Кано Коцев - щото с тия рендета от "Марек" човека ти надиграва и бие Цска, не че чорбата са в някаква свръх форма, но все пак ние не можахме да ги бием. Или Кано или някой чужденец....не да ми сложат някой послушко като тоя хасковски помак.
Точно на мачовете в шампионската лига Мъри не допусна нито една тактическа грешка. Противниците бяха с класи над говедата и беше логично да ги бият.
Стоичков никога няма да достигне до неговата треньорска класа, най- вече заради ниското IQ. Това си е голям препъни камък.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Май 18, 2007 10:13 pm |
|
 |
zissko
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Юли 06, 2005 10:41 am Мнения: 1280 Местоположение: СОФИЯ
|
Така е, тоз Мъри ще дойде голям спец 
_________________ славист,лош човек няма!
|
Нед Юни 03, 2007 10:56 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Хаха Селта бие 2:3 атлетикооо  Ицо Стоичков ! 

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Юни 09, 2007 11:20 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Тея Атлетико още на мача с Барса се видя, че не са никакъв отбор. Марто да бяга докато е време.
|
Съб Юни 09, 2007 11:23 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Селта ще вземат да се спасят бре 
Нед Юни 10, 2007 8:11 am |
|
 |
|