Автор |
Съобщение |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Адашите от Прага взеха равен от най-добре играещия отбор в Европа в момента и точките би трябвало да им стигнат, за да продължат за купата на УЕФА. За повече няма да имат сили, но е радостно че представянето на чехите е в пълен контраст с едни други дебютанти миналата година, които ни обясняваха че е невъзможно източен отбор да вземе точки в лигата и че вкарването на гол е чутовен подвиг.
|
Чет Ное 08, 2007 12:00 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Взимат точка от Арсенал - ЕВАЛА !
Само бели але але але !
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Ное 08, 2007 12:01 am |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
CЛАВИЯ взе поредната си точка в ШЛ.
Ще участва в турнира за купата на УЕФА като трети в групата.
Постепенно си пробиват път нагоре и ще заемат полагащото им се място като истински гранд на Прага и Чехия.
Дано това "повлече нагоре" и нашите.../не случайно и двата отбора станаха в една и съща година шампиони след повече от 45 год. прекъсване  /
|
Сря Ное 28, 2007 10:45 pm |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Искам да ви попитам, какво мислите за идеята да изпратим един абзац поздравление от славистите във форума и от името на НКС ако са съгласни, до форума на Славия Прага, хем с поздравление за представянето в шампионската лига, хем за прекрасния им есенен сезон /водят еднолично в първенството/ и за Коледа ?
p.s. гледам имат английска версия на страницата си...
|
Чет Дек 13, 2007 11:15 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Баща ми си е прекарал почти половината живот в Чехия и говори езика перфектно. Като напишете текста ще го помоля да го преведе.
И аз съм за установяване на контакт със съимениците и може да излязат добри неща.
|
Пет Дек 14, 2007 12:17 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
чехите са пичове......аз си пишех с един от техните, но това ходене до Букурещ дето го бях замислил не се осъществи поради липса на време, иначе преди им ходеше супер малко публика на стадиона, а сега е почти фул всеки мач...какво нещо правят успехите!!....
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Дек 14, 2007 9:08 am |
|
 |
Vlado
Напреднал
|
Ами щом има отзвук, ето моята версия за честитката /чувствайте се свободни да променяте или допълвате/:
"Привържениците на Славия /София/ поздравяват привържениците на Славия /Прага/ за успешното и достойно представяне в мачовете от Шампинската лига и в първенството на страната.
Желаем ви Весела Коледа и много радости с отбора през новата 2008 год., както и лични успехи на всички обединени около любовта към името СЛАВИЯ !"
Национален клуб на слависта
Идеално става, че има и кой да го преведе крайния текст направо на чешки...
|
Пет Дек 14, 2007 10:56 am |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
[quote="Vlado"]Ð
|
Чет Дек 20, 2007 1:20 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
В международния форум имаме честитка от пражани(н).
http://slavia.4.forumer.com/index.php?showtopic=1652
Преди няколко години чрез техния форум се бях запознал с няколко души от агитката на Славия Прага, сред които и известният (поне тогава) в техните среди Пат Брюкнер. Ходих с тях и на мача срещу говедата за УЕФА. Ще се опитам да се свържа пак с някой , но напоследък не сме си разменяли мейли, нито пък сме се чували, така че не обещавам нищо...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Дек 20, 2007 8:01 am |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
поздрави на славия прага
|
Нед Дек 23, 2007 4:21 am |
|
 |