Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 10, 2025 3:20 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща
 Българските отбори в Европа 

Как ще се представят българските отбори през новия сезон?
По- добре от миналия сезон 17%  17%  [ 6 ]
Добре! Като миналия сезон! 14%  14%  [ 5 ]
Ще има известно отстъпление, но представянето ще е успешно 36%  36%  [ 13 ]
Зле 33%  33%  [ 12 ]
Общо гласове : 36

Българските отбори в Европа 
Автор Съобщение
Пристрастен
Аватар

Мнение 
"Левски" и Литекс... паднаха им се страшно хубави отбори =(

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Пет Юли 28, 2006 7:44 pm
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
blagoj_fenka написа:
ми хубаво нека ги накажат,само че футболистите с кво са виновни?за тва че има такива селяни ,не е виновен отборът...не ми се мисли кво ще става в неделя на супер купата...тогаа по-добре да се играе на затворени врати щото иначе ще потрушат националния

Мила приятелко, играчите, когато спечелят някакво отличие носят дрехи с надписи "Аз мразя...", което после се пише по националните флагове и обикаля чужбина. Играчите, когато спечелят някой трофей не скандират ""Левски", "Левски"", а скандират "Бий...по..." Тяхното поведение е абсолютно лумпенизирано, както и това на привържаниците им. Колко пъти ръководството на отбора влизаше в конфликти с полицията и другите институции, за да не бъдат наказвани същите тези, които сега не иска на стадиона. Много раболепно поведение. Играчите и ръководителите им са абсолютно виновни и отговорни за поведението на говедата. Под това понятие не вкючвам нормалните привържаници от другите сектори, а и от този, които разбира се не носят толкова голяма вина, но досега също толерираха простотията, а сега изведнъж, само защото ще накажат отбора, а не защото е просташко, станаха големи радетели на възпитанието. Не ме разбирай погрешно, но преди години ""Левски"" беше най-обичаният отбор в България, докато сега е най-мразеният. Това не е плод на големи успехи (през последната година всички нормални хора се радваха на победите на българският отбор ""Левски"" с талантливите български играчи), а е плод на една последователна и огромна по размери простотия започнала някъде преди около 15 години.

Пет Юли 28, 2006 9:44 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Говедата сами се прекръстиха на селяни :lol: :lol: :lol:

Съб Юли 29, 2006 3:09 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
Божо аз не отричам,че агитката ни не струва нищо...но това не е проблем само в агитката на "Левски"..и все пак не мисля,че футболистите са виновни за това нещо....говоря за футболистите а не за ръководството ..дори и да ни бяха лишили от домакиски мачове,или пък от публика,след като отмине наказанието,така наречените селяци пак ще направят същото..В много от нещата,които написа,си прав,но не съм съгласна с твърдението,че футболистите са виновни-те просто играят

Съб Юли 29, 2006 3:14 pm
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Той имаше предвид един момент когато "Левски" спечелиха някакъв важен мач , но не помня какъв беше и футболистите отидоха пред агитката и почнаха да скандират Бий чорбата по главата, като забележи те почнаха песента, а не агитката. Така че и те са виновни за държанието на публиката им. Но то селяни отбор , селяни агитка.

Съб Юли 29, 2006 3:20 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
blagoj_fenka написа:
Божо аз не отричам,че агитката ни не струва нищо...но това не е проблем само в агитката на "Левски"..и все пак не мисля,че футболистите са виновни за това нещо....говоря за футболистите а не за ръководството ..дори и да ни бяха лишили от домакиски мачове,или пък от публика,след като отмине наказанието,така наречените селяци пак ще направят същото..В много от нещата,които написа,си прав,но не съм съгласна с твърдението,че футболистите са виновни-те просто играят

Със скандиранията си при спечелена титла или купа те провокират същото поведение и от страна на привържаниците. Принципно това може да доведе дори до съдебни санкции, стига някой да реши да се занимава.
Тук не говорим за това дали само при вас има такива глупаци или не, естествено, че ги има навсякъде, за съжаление дори и в нашата публика, известна от създаването на отбора като по-интелигентна и толерантна, има подобни индивиди. Но при вас нещата излизат от контрол и трябва да се вземат много сериозни мерки, ако искате отборът ви да не страда. Това се отнася включително и за футболистите, които първи би трябвало да бъдат за пример, а вместо това скандират глупости и то пред камерите, в ефир и киснат по някакви чалгаджийски заведения, вместо да тренират... Дълга история.

Съб Юли 29, 2006 3:21 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Той имаше предвид един момент когато "Левски" спечелиха някакъв важен мач , но не помня какъв беше и футболистите отидоха пред агитката и почнаха да скандират Бий чорбата по главата, като забележи те почнаха песента, а не агитката. Така че и те са виновни за държанието на публиката им. Но то селяни отбор , селяни агитка.

Имам предвид всички техни трофеи в последните 6-7 години, не един или друг мач. Всеки път купата се вдига с песни и скандирания против други отбори, а не в полза на собствения. Също и фланелките с надпис "Аз мразя едикого си".

Съб Юли 29, 2006 3:23 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
дам..ами аз предглам да спрем спора и да погледнем от положителната страна и да се радваме на успехите на българските отбори :)

Съб Юли 29, 2006 3:24 pm
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
blagoj_fenka написа:
Божо В много от нещата,които написа,си прав,но не съм съгласна с твърдението,че футболистите са виновни-те просто играят

Още нещо, върху което си заслужава да се дискутира. Какво означава "футболистите не са виновни"? Отборът на футболистите ли принадлежи? Чисто юридически той е нечия частна собственост, тези собственици са засегнати. За мен, обаче в случая, не е толкова важна юридическата страна на въпроса, макар че тя е водеща, но мен ме интересува, че един отбор, ако пострада, най-много страдат привържаниците и това е най-важното. Защото футболистите са наемници, а собствениците правят бизнес, доката ние всеки ден ставаме с мисълта за отборите си и ни е яед, че това или онова не върви. Т.е. теб какво те интересува, че ще страдат (доста съмнително) някакви "ритнитопковци", които се интересуват само от пари, когато всъщност проблемът е твой, защото ти си от даден отбор???

Съб Юли 29, 2006 3:30 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
blagoj_fenka написа:
дам..ами аз предглам да спрем спора и да погледнем от положителната страна и да се радваме на успехите на българските отбори :)

Това е друга тема, която не подлежи на съмнение.
А и не мисля, че спорим, просто си приказваме :D

Съб Юли 29, 2006 3:31 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 21  Следваща