Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
ВЪПРЕКИ ДВАТА ГОЛА, ТОДОР КОЛЕВ ОСТАВА РЕЗЕРВА ЗА ААХЕН
Изпрати Тодор Колев ще остане на резервната скамейка при утрешното гостуване на неговия Алемания Аахен срещу Веен.
В предишния кръг голаджията влезе в игра в 54-тата минута при 0:0 и с двата си гола донесе победата на „жълто-черните”. Колев бе избран в състава на кръга, а треньорът Гуидо Бухвалд заяви, че е много доволен от него. Въпреки това той няма да получи титулярно място в утрешния мач.
„Със сигурност той реши миналия мач, но би било погрешно, ако извадя от титулярите Мариус Еберс или Шилард Немет. Смятам, че е безполезно да прибързваме с включването на Тодор”, заяви Бухвалд на пресконференция преди мача.
Очаква се другият българин във второто ниво на футбола в Германия, Асен Караславов да започне като титуляр за своя Гройтер Фюрт при домакинството срещу Санкт Паули.
Тъпи шваби Тощко им реши предния мач,беше обявенза играч на мача и намери място в отбора на кръга.Колко повече трябва да направи за да побучи място в отбора?
|
Съб Сеп 01, 2007 12:29 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Караславов игра цял мач при нов успех на Гройтер Фюрт
a
Алемания с Тодор Колев претърпя тежка загуба
Бившият бранител на Славия Асен Караславов игра цял мач при победата на Гройтер Фюрт с 2:1 над Санкт Паули у дома. Успехът бе трети пореден за възпитаниците на Бруно Лабадия.
Любопитното е, че Караславов бе определен от агенция ДПА за най-добър в редиците на Гройтер Фюрт. Той заслужи най-висока оценка за играта си заедно с автора на изравнителния гол Мартин Ланих.
Домакините губеха в резултата, след като Браун откри за гостите в 11-ата минута. Ланих изравни в 43-ата, а Щефан Райзингер донесе победата с попадение в първата минута на даденото от рефера добавено време.
Със спечелените три точки Гройтер Фюрт излезе на второто място в класирането с 10 точки, колкото има и Мюнхен 1860. Тимът на Караславов обаче изостава заради по-лошата си голова разлика.
В другата среща с българско участие Тодор Колев и Алемания (Аахен) претърпяха тежко поражение като гост с 0:3 от Веен. Нападателят бе резерва, но се появи в игра в 61-ата минута като доигра двубоя. За разлика от миналия кръг, когато Колев вкара 2 гола за Алемания, днес той не успя да се разпише и да помогне поне до малка степен на тима си.
След тежката загуба Алемания заема 6-ото място във Втора Бундеслига със 7 точки от четири срещи
|
Нед Сеп 02, 2007 7:00 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
http://kicker.de/news/fussball/bundesli ... r_verein/0
Благой Георгиев вече е десето място в класацията на халфовете в цялата бундеслига.В този кръг има много висока оценка - 2.Уви това не е основания да получи място в националния отбор.Лошото е,че Чавдар Янков получава ниска оценка и сигурно следващия кръг ще остане резерва.Митко Рангелов и Караславов получават сравнително добри оценки /особено Асен/.Караславов пък е на 10 място сред защитниците във Втора бундеслига.Тошко Колев е останал сравнително малко време на терена и не е бил оценен.
|
Пон Сеп 03, 2007 1:07 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Goal.com почти включи Благо Георгиев в идеалния състав
Лондон. Сайтът Goal.com почти включи българина Благо Георгиев в идеалния състав на Бундеслигата за четвъртия кръг. Получава се така, защото електронното издание определи тима от: Адлер, Пасанен, Боетенг, Пандер, Алтинтоп, Деягах, Балич, Кастелен, Диего, Ишиаку и Пантелич идеалния в този кръг, но включи още петима футболисти, които заслужават да попаднат в идеалната единайсеторка. “Футболистите Благой Георгиев и Майкон от Дуисбуг също заслужават да попадна сред най-добрите заради отличната си игра за “зебрите” от Дуибург. Георгиев вече няколко срещи показва много висока класа в мачовете си за тима и е неизменен титуляр”, пише изданието.
|
Пон Сеп 03, 2007 2:10 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
ПЕНА?!!! Чети goal.com!!! 
Пон Сеп 03, 2007 3:09 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Благо Георгиев: Националният отбор за мен е болна тема
Дуисбург. Националният отбор за мен е болна тема. Това заяви в интервю за Агенция "Фокус" футболистът на Дуисбург Благо Георгиев. “Аз винаги очаквам да ме повикат в състава и давам всеки мач максимума от възможностите си”, допълни той. Както е известно, бившият футболист на Славия, Алавес и Цървена звезда, не получи повиквателна от селекционера Димитър Пенев за мачовете на тима с Холандия и Люксембург. “Не знам защо се случва така. Има ръководство, има треньори, може би те трябва да бъдат попитани, но аз съм готов всеки един момент да помогна на тима”, заяви Георгиев. Запитан обиден ли е някой, Благо предпочете да не коментира тази тема, но заяви, че няма вражда с никой, свързан с националния отбор. Въпреки че не е в разширения състав, играчът на Дуисбург изрази оптимизъм, че България ще се справи в Холандия на “Амстердам арина’’. “Лалетата" не са този отбор отпреди няколко години. Имаме съвсем реални шансове да ги победим, независимо, че играем на техен терен”, категоричен бе Георгиев.
Пенев селянин нещастен какво повече искаш от момчето да го вземеш в национала???????
|
Пон Сеп 03, 2007 3:40 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
По-добре е да си вика жалките говеда и да разправят после,че нямало мениджърски чрясла ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пон Сеп 03, 2007 9:02 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
NA BUHVALD MU E O6TE BOLNO 4E GI BIHME NA SVETOVNOTO '94.
ZA TVA NE PUSKA TO6KO! 
Вто Сеп 04, 2007 4:15 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
- Следите ли изявите на Благо Георгиев, който отново не повикахте и ще разчитате ли на него занапред?
- Не знам в кой отбор играе. В Славия или в Германия, имам му два телефона и не знам на кой да го търся (б.р. - пошегува се Пенев). Разбира се, че го следя. Той е в разширения ми списък. Ако продължава да повишава играта си, както го прави напоследък, ще получи повиквателна. Трябва да го оставим на спокойствие да работи, след като смени три клуба за една година, за да възвърне формата си.
Сря Сеп 05, 2007 5:55 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
C/\ABuCTA написа: - Следите ли изявите на Благо Георгиев, който отново не повикахте и ще разчитате ли на него занапред? - Не знам в кой отбор играе. В Славия или в Германия, имам му два телефона и не знам на кой да го търся (б.р. - пошегува се Пенев). Разбира се, че го следя. Той е в разширения ми списък. Ако продължава да повишава играта си, както го прави напоследък, ще получи повиквателна. Трябва да го оставим на спокойствие да работи, след като смени три клуба за една година, за да възвърне формата си.
Пената е велик! 
Сря Сеп 05, 2007 7:42 pm |
|
 |
|