Автор |
Съобщение |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
FeverNew написа: Божо написа: При мен има билети за мача в сряда, ако някой иска, може да ми се обади или да ми пише съобщение. Аз имам билет вече, но само информативно - в кой сектор ще сте? Традиционно предполагам. 
Традиционно след ремонта на "В."Левски"". "Б" до "В".
_________________ 1913
|
Вто Сеп 05, 2006 12:16 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Очертава се адски тежък мач. На вратата ще е Иванков, пред него единствената смяна ще е Кирилов вместо Тунчев, защото уж познавал по-добре Новакович. Напред с един нападател - Божинов, като Янкович също би трябвало да е титуляр. Дано поне пусне Благо вместо онова недоразумение отдясно. Съмнявам се да смени предателя Кишишев с Чаво Янков, а и Янков самият не е в кой знае каква форма. Ще е мъка.
|
Вто Сеп 05, 2006 6:35 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Тазгодишните мачове свършиха и може да се правят някакви обобщения и анализи.
Трите фаворита в групата се откъснаха от останалите отбори, а Люксембург си зае мястото, което му отреждаха анализаторите.Останалите отбори се представят на приливи и отливи, но играта им показва, че с тях трябва много да внимаваме. Особено в гостуванията.
Ние се представяме нормално и запазваме шансовете си на 100%. Срещнахме и двата основни конкурента и не загубихме. Но и не спечелихме. Програмата минимум е изпълнена и чакаме края на март.
|
Чет Окт 12, 2006 12:00 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
За мен точковия ни актив е повече от добър ... но играта не върви.Нито срещу Румъния,нито срещу холандците,нито с Люксембург.Може би само второто полувреме със Словения показахме какво можем.
За да играем на Европейско трябва да покажем по-хубав футбол!
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Окт 12, 2006 12:04 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Словакия победи България с 3:1
Жилина. Националният отбор на България загуби с 1:3 последната си среща за годината. Попаденията за домакините отбелязаха Минтал (8`), Сапара (53`) и Кархан (78` дузпа). Почетният гол за България отбеляза Калоян Караджинов в 79-ата минута, след като засече центрирана от корнер топка.
Сря Ное 15, 2006 8:28 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Това не е неочаквано или поне за мен не е ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Сря Ное 15, 2006 8:41 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Ми гледах второто полувреме и да си кажа се отчаях, само Бербатов и Чаво подадоха 3 точни паса за цялото полувреме!! Няма такава защита никъв синхрон, дясната зона(Тодоров и Илиев) беше отврат!! И Божинов се поразходи!!
Абе пумия, осезаемо е отсъствието на Марто и Стенли
А тия от Словакия са големи дървари, та представете си как играхме ние!
Сря Ное 15, 2006 10:09 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13210 Местоположение: SOFIA
|
Има си обективни фактори, които повлияха - без подготовка, без лагер, без почивка от тежките мачове през уикенда, без защитата на ""Левски""...
Субективните фактори са лошият климат в отбора и неправилната селекция - трябваше да се даде втори шанс на вече викани футболисти, а не да се гонят рекорди по брой извикани различни имена за една година. Какво трябва да направят Караславов, Велизар Димитров, Христо Янев, Емил Гъргоров, Митко Рангелов, Чиликов и пр., за да попаднат отново в отбора - да застанат на челна стойка ли? Пеев играе за дубъла на Динамо, просто в момента няма място в тима. Какво трябва да стане, за да се разбере това, че са нужни играчи във форма?
|
Чет Ное 16, 2006 12:51 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
bodzhov_zv написа: Има си обективни фактори, които повлияха - без подготовка, без лагер, без почивка от тежките мачове през уикенда, без защитата на ""Левски""... Субективните фактори са лошият климат в отбора и неправилната селекция - трябваше да се даде втори шанс на вече викани футболисти, а не да се гонят рекорди по брой извикани различни имена за една година. Какво трябва да направят Караславов, Велизар Димитров, Христо Янев, Емил Гъргоров, Митко Рангелов, Чиликов и пр., за да попаднат отново в отбора - да застанат на челна стойка ли? Пеев играе за дубъла на Динамо, просто в момента няма място в тима. Какво трябва да стане, за да се разбере това, че са нужни играчи във форма?
Абе в момента, когото и да викне все е тая. Той Стоичков не можа да си мотивира добрия отбор, наследство от Марков, са ти искаш и Карата и Чиликов да му натресеш! 
_________________ 100
|
Чет Ное 16, 2006 5:53 pm |
|
 |
fisher96
Луд за връзване
Регистриран на: Чет Юни 01, 2006 8:32 pm Мнения: 493 Местоположение: София
|
Да вика негри и сърби
Нед Дек 10, 2006 1:01 pm |
|