Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 10, 2025 5:18 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Следваща
 Българските отбори в Европа 

Как ще се представят българските отбори през новия сезон?
По- добре от миналия сезон 17%  17%  [ 6 ]
Добре! Като миналия сезон! 14%  14%  [ 5 ]
Ще има известно отстъпление, но представянето ще е успешно 36%  36%  [ 13 ]
Зле 33%  33%  [ 12 ]
Общо гласове : 36

Българските отбори в Европа 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Божо написа:
blagoj_fenka написа:
Божо В много от нещата,които написа,си прав,но не съм съгласна с твърдението,че футболистите са виновни-те просто играят

Още нещо, върху което си заслужава да се дискутира. Какво означава "футболистите не са виновни"? Отборът на футболистите ли принадлежи? Чисто юридически той е нечия частна собственост, тези собственици са засегнати. За мен, обаче в случая, не е толкова важна юридическата страна на въпроса, макар че тя е водеща, но мен ме интересува, че един отбор, ако пострада, най-много страдат привържаниците и това е най-важното. Защото футболистите са наемници, а собствениците правят бизнес, доката ние всеки ден ставаме с мисълта за отборите си и ни е яед, че това или онова не върви. Т.е. теб какво те интересува, че ще страдат (доста съмнително) някакви "ритнитопковци", които се интересуват само от пари, когато всъщност проблемът е твой, защото ти си от даден отбор???

Mного си прав.

Съб Юли 29, 2006 3:39 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Не можеш да вкараш толкова много пиротехнически материали в деня на мача. Според мен това е станало в предните дни със съдействието на служителите от стадиона, които си получават заплатите от клуба. Или е станало нарочно, или е проявена немарливост. И в двата случая клубът има голяма вина за случилото се.
Но май ще се разминат с голяма глоба все пак, защото заседанието по този казус ще бъде след евентуалното домакинство на Киево. Ако щяха да ги наказват с домакинства, празни трибуни и пр., щяха да се съберат и да вземат решение много по- рано.

Съб Юли 29, 2006 4:35 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Набутали са си ги в долните гащи и така са влезнали :lol:

Съб Юли 29, 2006 5:44 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
lureno19 написа:
Набутали са си ги в долните гащи и така са влезнали :lol:

По този начин поне за малко са имали нещо в гащите :lol:

Нед Юли 30, 2006 7:03 pm
Профил ICQ
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Понеже латекса ще играе с Омония се сетих да ви питам дали някой от вас има статистика от първия ни мач с Омония през 1990 когато сме ги победили с 2:1?

Пет Авг 04, 2006 7:03 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Еми знам, че сме играли през сезон 1990-1991 в първи кръг от турнира на Купата на УЕФА! Тогава първия мач се играе в България и побеждаваме 2:1! Вторият мач за съжаление :( завършва 4:2 за кипърци!

Пет Авг 04, 2006 8:44 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ловеч прави равен 0:0

http://focus-sport.net/

Литекс изпусна Омония в Кипър

08 август 2006 | 20:57 Агенция "Фокус"

Никозия. Отборът на Литекс не успя да победи титулувания Омония, след като в Никозия двата тима завършиха при резултат 0:0 в мач от втория предварителен кръг от турнира за Купата на УЕФА. През първата част ловчанлии пропуснаха четири чисти положения пред вратата на кипърския страж Везер. В същото време Омония не успя да създаде нито едно. Втората част започна по подобие на края на първото полувреме, когато Литекс владееше инициативата. Възпитаниците на Люпко Петрович, направиха няколко чудесни контраатаки в една от които след центриране на Манолев, Новакович успя да отбележи попадение. Португалският рефер на двубоя Жоао Ферейра обаче отсъди засада и отмени гола. Литекс постигна добър турнирен резултат, преди реванша на 24 август на градския стадион в Ловеч. До този момент българският тим не е допуснал гол в тазгодишното издание на турнира за Купата на УЕФА.

Вто Авг 08, 2006 10:35 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Малко спорна беше засадата ако сте гледали вече репортажа. Сега трябва задължителна победа в Ловеч.
А за първия мач на Славия с Омония да допълня, че в самото начало на мача Петков вкара гол за нас. В средата на второто полувреме Мицинец от Омония изравни и в последните минути Вальо Игнатов отбеляза победния за нас гол. На реванша обаче съдията още в 3 минута даде дузпа за Омония и Мицинец беше точен. Само след десет минути Наско Киров изравни. В началото на второто полувреме Ксюрупас ни вкара втори гол и редовното завърши 2:1 за тях. В 107 минута Цецо Дерменджиев успя да изравни и много се изкефих, но само след 2 минути Калатиу вкара трети гол за Омония и в 118 същия този Калатиу пак отбеляза и така ни отстраниха :? Жалко, че в първия мач бяхме домакини. Тогава си спомням, че и двата мача ги слушах по радиото и много се ядосах като ни отстраниха в самия край на второто продължение, не можех да си намеря място от яд. :evil: После в даскало тъпите чорбари и говедца се кефеха, че сме отпаднали. :evil: :evil:

Вто Авг 08, 2006 10:59 pm
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване
Аватар

Мнение 
Май ще има български отбор в ШЛ, според мен "Левски" почти сигурно се класира след тоя мач. 2:0 е много удобен резултат. Киево не са кой знае колко силни, друго щеше да е срещу Лацио или Фиорентина.

Сря Авг 09, 2006 10:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми трябва да признаем, че ""Левски"" си играят добре и заслужиха този резултат, въпреки гредата на "Киево" и още 2-3 полужение! Аз лично стискам палци за ""Левски"", както и за всички БГ отбори да печелят, за да имаме точки за Европа и скоро да имаме 2 отбора в ШЛ.

Сря Авг 09, 2006 10:36 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 201 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 21  Следваща