БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОТУРНИРИТЕ 2005/2006
БЪЛГАРСКИТЕ ОТБОРИ В ЕВРОТУРНИРИТЕ 2005/2006
Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
blagoj_fenka написа: Jay Jay написа: blagoj_fenka написа: арееее "Левски" вече е на осмина финал....тия момчета са великиии  ...... мноо са добри  не ми харесваш,като говориш такива работи ее аз по принцип съм Левскарка ,sorry 
сега вече съм разочарован 
|
Пет Фев 24, 2006 11:50 am |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
Jay Jay написа: blagoj_fenka написа: Jay Jay написа: blagoj_fenka написа: арееее "Левски" вече е на осмина финал....тия момчета са великиии  ...... мноо са добри  не ми харесваш,като говориш такива работи ее аз по принцип съм Левскарка ,sorry  сега вече съм разочарован 
еее недей да се разочароваш,не е краят на света 
Пет Фев 24, 2006 12:29 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
blagoj_fenka написа: Jay Jay написа: blagoj_fenka написа: арееее "Левски" вече е на осмина финал....тия момчета са великиии  ...... мноо са добри  не ми харесваш,като говориш такива работи ее аз по принцип съм Левскарка ,sorry 
Поздравления за победата и добрата игра снощи! Успех и в следващия кръг!
_________________ 1913
|
Пет Фев 24, 2006 2:46 pm |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Левскарите приключиха тазгодишното си участие по достоен начин, за пръв път от 30 години насам. Сега вече с право могат да се наричат УЕФСКИ...  Аз обаче си спомням 72 г., когато играхме с Шалке за УЕФА. Първия мач загубихме с минималното 1:2. Втория беше на ст."В."Левски"", заваля силен дъжд. При 2:1 за "Славия" съдията прекрати мача около 70-та минута/можеше да изчака поне да свърши редовното време/ и ни лиши от ценен успех, защото нашите бяха в подем и току-що бяха повели в резултата. На другия ден мачът се преигра отначало и загубихме с 1:3.
|
Пет Апр 07, 2006 4:14 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Според Стоян Коцев, който е взел участие в двата мача, реваншът е прекратен по искане на нашето ръководство. Целта е била да бъдат гушнати парици от билети на два пъти.
Топспорт написа: "Вярно е, че три дни продължаваше да вали. Това накара реферът да спре мача. Прекъсна го за пет минути. Тук ние сътворихме най-голямата глупост и нашите шефове отказаха да продължим срещата, а Шалке бяха готови да доиграят мача. Мотивът на нашето ръководство беше, че на другия ден стадионът ще се напълни и така ще спечелим повече пари от продажбата на билети. Пълни глупости!", каза Стоян Коцев.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Апр 07, 2006 5:52 am |
|
 |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
Може и да е вярно това, което твърди Кано, защото на другия ден мачът не се предаваше по телевизията. Ако наистина тогавашното ръководство е смятало, че ще напълни стадиона по този начин, то те са били действително пълни идиоти. Със съдбата човек не бива да си играе, а тогава бяхме ги натиснали и можеше да вкараме и трети гол, който би решил изхода преди продълженията.
|
Съб Апр 08, 2006 2:39 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Трябвало е да се доиграят 20-те минутки
|
Съб Апр 08, 2006 1:35 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Еми да трябвало е!!! Шанс!
А иначе за Уефски честито! Аз се радвах на техните успехи! Но има друго сега не може да им затвориш устата колко са велики и т.н.! Хубаво е да има такива успехи ама с тва самочувствие дразнят всички! Наско Сираков не мое да си намери място пред камерата и се пеняви като не знам кво!
Нед Апр 30, 2006 2:16 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
българските отбори направиха паметно представяне с огромна доза късмет, което няма да се повтори скоро. най- малкото заради това, че никой няма да ни подцени в бъдеще.
|
Вто Май 02, 2006 5:29 pm |
|
 |
|