Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 1:59 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Следваща
 World Cup 2006 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
dani_slavista написа:
Хърватите бяха много по добри в този мач от бразилците , бразилците имха 3-4 хубави атаки и всичко друго само ритници по другите играчи , иначе Хърватите имаха страшна агитка :)

The Rise of the poisoned Youth

Сря Юни 14, 2006 1:25 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Южна Корея очаквано победи Того. Франция и Швейцария направиха много тъп мач и двата тима ще имат големи проблеми нататък.Бразилия взе очаквана победа в мач, който изцяло контролираше. Хърватите бяха равностойни в 2-3 минути от мача и създадоха една единствена по- реална опасност. Останалите удари бяха пресичани от бразилски защитници. Най- много осминафинал за хърватите. Много благодаря на Кака и Дида, които с общи усилия докараха нещата до 1:0 и ми осигуриха бирата до края на световното, че и отвъд него :D Въобще, много съм доволен от тотото на това световно. Лошото е, че не съм хванал само 2 мача (и един не съм играл), което означава, че няма много изненади и фаворитите си взимат своето.
Днес:
сингли:
Тунис - Саудитска Арабия 1
Испания - Украйна 12
Германия - Полша 1 (100% сигурен)

Сря Юни 14, 2006 1:36 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Че Бразилия доминираха през по-голямата част от времето - така е, но с това не съм съгласен
Цитат:
Хърватите бяха равностойни в 2-3 минути от мача и създадоха една единствена по- реална опасност.

Имаха два изключително опасни удара и няоклко контраатаки + головите опасности, особено в края. Бяха равностойни особено второто полувреме (60-75 минута), когато организираха много стойностни атаки и играеха като равен с равен срещу забавляващите се бразилци.

Сря Юни 14, 2006 1:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Вчера очаквах от Бразилия и Хърватска повече откъм голове,но малшанс в доста ситуации
Иначе чукарите яко стабилна агитка,досега най-добрите за мен откъм атмосфера и съпорт...да видим днеска поляци и германци кво ще направят

Сря Юни 14, 2006 2:56 pm
Профил ICQ
Модератор
Аватар

Мнение 
Испанците биха украинците с 4:0, най-голямата победа досега на първенството. Според мен обаче нямаше нарушение за дузпа и червен картон, съдията очаквано свири за Испания.

Сря Юни 14, 2006 5:02 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Да,съдята ги бутна малко испанците,но и без негова подкрепа,едва ли щяха да имат проблеми с украинците.

Сря Юни 14, 2006 6:03 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
FeverNew написа:
Че Бразилия доминираха през по-голямата част от времето - така е, но с това не съм съгласен
Цитат:
Хърватите бяха равностойни в 2-3 минути от мача и създадоха една единствена по- реална опасност.

Имаха два изключително опасни удара и няоклко контраатаки + головите опасности, особено в края. Бяха равностойни особено второто полувреме (60-75 минута), когато организираха много стойностни атаки и играеха като равен с равен срещу забавляващите се бразилци.

Бразилците контролираха мача през цялото време и крайният изход не подлежеше на съмнение през нито една секунда. Такава ялова равностойност не остава дори в статистиката след мача. Никой няма да я запомни.

Дузпата за Испания си беше съвсем чиста. Дърпанията за фланелката и гащетата се санкционират от съдиите по новите правила. Адмирирам такива решения, защото ми е писнало да гледам как разни рендета провалят стойностни атаки и ситуации. И дума не може да става за подпиране на испанците при дузпата и червения картон.

Сря Юни 14, 2006 6:24 pm
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Бразилците контролираха мача през цялото време и крайният изход не подлежеше на съмнение през нито една секунда. Такава ялова равностойност не остава дори в статистиката след мача. Никой няма да я запомни.

Уважавам правото ти на лично мнение по въпроса, не искам и да влизам в безсмислени спорове тип "Кой е по-по-най", но тук мисля, че не си прав.
Просто хърватите показаха много добра игра срещу извънземните бразилци.

Ето какво казва и официалния сайт на ФИФА:

Цитат:
The current holders of the FIFA World Cup™ Trophy and their legions of colourful fans provided entertainment both on and off the pitch but they were made to work hard for their victory by a well-organised Croatia side.

After both sides enjoyed a series of half-chances, the goal which proved to be decisive was of the highest order.

Цялата статия - ТУК.

Ето мнения и от по-известните БГ-спортни портали:

Топспорт.бг:
Цитат:
През втората част бразилците играха изключително икономично, а нашите добри познати от квалификационната група организираха няколко добри атаки.

Цялата статия -TУК

Спорт1.бг:
Цитат:
Далечните изстрели бяха единствените опасности, които Бразилия успя да създаде срещу отлично организирания и пределно мотивиран хърватски тим.
Балканците завършиха мача с 12 удара към вратата, 9 от които точни, и с минимално предимство във владеенето на топката. Малшансът, самоотвержената игра в защита на Жуан и отличните намеси на Дида обаче не позволиха на тима на Златко Крънчар, който доминираше през второто полувреме, да вземе заслужена точка. (...)
Хърватия отговори с прекрасна игра на Дадо Пършо, който игра в лявата зона през първото полувреме и непрестанно създаваше проблеми за Кафу. Роналдиньо не успя да разгърне пълния си потенциал в мача.
Играчът на годината в Европа и в света за 2005-а опита типичната си игра с пробиви през много играчи и дълго задържане на топката през първото полувреме, но бе успешно спиран от хърватската защита. (...)
След 20-ата минута Хърватия постепенно започна да се превръща в по-опасния тим. Бабич и Краснич опитаха далечни удари, които не се оказаха достатъчно трудни за Дида (...)
Последните минути минаха под натиска на Хърватия, а Бразилия трябваше да трепери в последните секунди, когато Роналдиньо извърши нарушение близо до тъчлинията. Защитата на южноамериканците обаче се справи при изпълнението на свободния удар от Дарио Сърна.

Цялата статия - ТУК

Както и един коментар за двубоя на Георги Атанасов - ТУК

Нямам достатъчно време да проверявам всичките по-известни информационни агенции за да копи-пействам, пък и ще стане доста претрупано.
Но факт е, че досега не съм срещал коментар от сорта на "Хърватите бяха тотално надиграни" или "Бразилците доминираха през всичките 90 минути, с изключение на 2-3."

Сря Юни 14, 2006 7:52 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
В случая личното ми мнение е солидно подкрепено и от крайния резултат. 1 на нищо.

Тунис и Саудитска Арабия направиха интересен като развитие мач, но си мисля, че световното не печели от присъствието на толкова много такива отбори.

Сря Юни 14, 2006 7:58 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
За сега 2-та мача имаше днес по 4 гола във всеки да видим какво ще ни предложат германиците и поляците по-късно. В 1-ят мач от днешният ден Испания доста здраво намачка Украинците и съвсем заслужено си взе 3-те точки ,но вярвам в Украинците ,че ще излязат от тази група като се има в предвит другите 2 отбора какви са !
Във вторият мач : Рязаните автомати (Тунис) срещу Рязаните карабини (Саудитска Арабия) бих казал ,че мачът все пак бе интересен като се има в предвит ,че се вкараха и по 2 гола във всяка врата ! Наистина много могат да съжаляват Саудитите като се има в предвит ,че при победа щяха да вземат по 80 000 евро на човек ,но аллах ги наказа :D :P 8)
Сега искам Полша да накажат гадните швабчета ,но това ще е много ама много трудно :)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Юни 14, 2006 8:11 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 250 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 25  Следваща