Автор |
Съобщение |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
TVV написа: Френското първенство е по-силно от немското напоследък (вече ги задминаха и в клубната ранглиста) и ако Чаво има изгледи да отиде в някой отбор с амбиции, който ще играе в турнирите, за него ще е много по-добре отколкото да остане в Хановер, чиито амбиции са по-скромни и от финансовите им възможности. Вярно, ще трябва пак да се аклиматизира, обаче не може цял живот да живурка в посредствен отбор, ако иска да стане голям футболист.
Не съм съгласен с колегата по-горе! Само виж борбата в челото и на дъното в Бундеслигата. А и не е за подценяване факта,че Байерн и Вердер са основни фаворити за двата европейски трофея!!!
P.S. А вижте какво се случи на чехите в Прага онзи ден...А в Бундестима играчите са 95% от немското първенство 
|
Вто Мар 27, 2007 9:11 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Байерн да се нарече основен фаворит за спечелване на Шампионската лиге е доста пресилено.А и Вердер трудно ще взета купата на УЕФА след като през пролетта имат видип спад с това което показаха през есента.
|
Вто Мар 27, 2007 9:25 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
според мене немското първенство е по-силно от френското,но ако ще го взимат Лил,по-добре там от колкото в Хановер 
Вто Мар 27, 2007 2:03 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
mishkar написа: TVV написа: Френското първенство е по-силно от немското напоследък (вече ги задминаха и в клубната ранглиста) и ако Чаво има изгледи да отиде в някой отбор с амбиции, който ще играе в турнирите, за него ще е много по-добре отколкото да остане в Хановер, чиито амбиции са по-скромни и от финансовите им възможности. Вярно, ще трябва пак да се аклиматизира, обаче не може цял живот да живурка в посредствен отбор, ако иска да стане голям футболист. Не съм съгласен с колегата по-горе! Само виж борбата в челото и на дъното в Бундеслигата. А и не е за подценяване факта,че Байерн и Вердер са основни фаворити за двата европейски трофея!!! P.S. А вижте какво се случи на чехите в Прага онзи ден...А в Бундестима играчите са 95% от немското първенство 
Всеки с мнението си, нормално е да не сме съгласни за субективни неща, които трудно могат да се измерят като сила на първенство. За мен испанското в момента е по-силно от английското, с което сигурно също няма да си съгласен. Аз просто гледам ранглистата на УЕФА, която не е най-доброто мерило, обаче за по-добро не се сещам. За Бундестима - силни са, но и френския (много)национален отбор е силен, като първенството им непрекъснато създава добри играчи като Рибери и Малуда. Сега ще кажеш, че Лион е прекалено напред от останалите отбори в Лига 1, обаче в последните няколко години в Германия беше същото с Байерн. Не е това обаче важното, важно е Чаво да остане в Хановер или по-добре дори да премине в някой по-силен отбор с по-сериозни амбиции, където да блесне пред цяла Европа, независимо дали този отбор е от Франция или Германия.
|
Вто Мар 27, 2007 5:46 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
За испанското гласувам с 2 ръце и съм напълно съгласен и то при положение, че Реал и Барса са в жестока криза!
|
Вто Мар 27, 2007 6:14 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Мар 27, 2007 6:16 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Абсолютно си прав - и на мен ми се струва, че до една две години Хановер ще се върнат във Втора Бундеслига и ако Митко Рангелов още е там, ще ги наказва.
|
Вто Мар 27, 2007 7:00 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Predlagam moderatora - v sluchaia bodzhov_zv - da promeni zaglavieto na temata, kakto i na tezi na Mitko i Blago suotvetno s Chavdar Yankov, Dimitur Rangelov i Blago Gueorguiev zastoto e dosta tupo da pichem pod podobno zaglavie, kazano ot niakoi si koito praveiki pazarlutsi e kazal edna tupotia predi izvestno vreme.
|
Вто Мар 27, 2007 7:17 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
За Янков съм съгласен, но в другите две заглавия не виждам нещо нередно. Просто периодично трябва да се отварят нови теми, а не да се създават такива грандоманщини от по 100- 200 поста, на които е трудно да им хванеш началото и края. За това трябва потребителите да имат грижата, защото пък е тъпо всички теми да са почнати от един човек (примерно от мен).
|
Вто Мар 27, 2007 7:42 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Вто Мар 27, 2007 8:36 pm |
|
 |
|