Автор |
Съобщение |
bogomil rusev
Току що регистриран
Регистриран на: Сря Май 16, 2007 10:02 pm Мнения: 22 Местоположение: sofia
|
Дейвид Бекъм и Роберто Карлуш завинаги "бели"
|
Пон Юни 18, 2007 7:39 pm |
|
 |
bogomil rusev
Току що регистриран
|
Каталунските лайна винаги втори. Така е било, така и ще бъде
|
Пон Юни 18, 2007 7:41 pm |
|
 |
bogomil rusev
Току що регистриран
|
Тази година Реал, догодина и Славия (От моята уста, в Божиите уши)
|
Пон Юни 18, 2007 7:44 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
bogomil rusev написа: Дейвид Бекъм и Роберто Карлуш завинаги "бели"
Роберто Карлуш - да,но Дейвид Бекъм - не съм убеден.Когато Бекъм пристигна на Бернабеу преди три години очаквнаията към него бяха далеч по големи от това което направи.Всъщност едва в последните няколко седмици Бекъм беше отново Бекъм.Е все пак подобре късно отколкото никога.
|
Пон Юни 18, 2007 9:11 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Все пак да не забравяме, че като дойде в Реал до идването на Капело Бекъм играеше в центъра на терена, където 'ич не му е силата.
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пон Юни 18, 2007 9:25 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
За манекена много може да се напише, обаче истината е че липсата му няма да е дори и частица от липсата на Роби Карлуш - феномен, такъв играч скоро едва ли ще се роди пак. За дясно крило се видя че има варианти, а вместо Калдерон и другите тикви да се чудят как да платят неустойката на Галакси и по този начин да купят собствен играч, най-добре ще е да разменят с Арсенал онова недоразумение Баптища за Рейес. Рейес най-малкото е мадридист, а има и нелоши качества и с Рууд и Робиньо се получава нелошо нападение.
|
Пон Юни 18, 2007 10:19 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Viva Real 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Юни 19, 2007 6:26 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
TVV написа: За манекена много може да се напише, обаче истината е че липсата му няма да е дори и частица от липсата на Роби Карлуш - феномен, такъв играч скоро едва ли ще се роди пак. За дясно крило се видя че има варианти, а вместо Калдерон и другите тикви да се чудят как да платят неустойката на Галакси и по този начин да купят собствен играч, най-добре ще е да разменят с Арсенал онова недоразумение Баптища за Рейес. Рейес най-малкото е мадридист, а има и нелоши качества и с Рууд и Робиньо се получава нелошо нападение.
Баптища вече има договор с Арсенал и е тяхна собственост, така че това, което предложи е невъзможно  Все пак си мисля, че могат да привлекат Рейес или някой млад талант ...
До колкото ми е известно, с Кристоф Метцелдер има предварителен договор с Реал и от новия сезон е собственост на белите 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Юни 19, 2007 8:48 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
jjfoxi написа: TVV написа: За манекена много може да се напише, обаче истината е че липсата му няма да е дори и частица от липсата на Роби Карлуш - феномен, такъв играч скоро едва ли ще се роди пак. За дясно крило се видя че има варианти, а вместо Калдерон и другите тикви да се чудят как да платят неустойката на Галакси и по този начин да купят собствен играч, най-добре ще е да разменят с Арсенал онова недоразумение Баптища за Рейес. Рейес най-малкото е мадридист, а има и нелоши качества и с Рууд и Робиньо се получава нелошо нападение. Баптища вече има договор с Арсенал и е тяхна собственост, така че това, което предложи е невъзможно  Все пак си мисля, че могат да привлекат Рейес или някой млад талант ... До колкото ми е известно, с Кристоф Метцелдер има предварителен договор с Реал и от новия сезон е собственост на белите 
Винаги могат да го купят. Метцелдер вероятно ще го пуснат с Канаваро в средата, за да може Рамос да играе като десен бек, където всъщност май му е мястото. В Реал централните защитници се провалят по някаква неясня причина, дано тази традиция да бъде нарушена от догодина.
За Рейес мислех че е разменен с Баптища за този сезон само. Ако Арсенал са се набутали с Баптища, толкова по-добре. Важното е ние да вземем Рейес, на който си му личи че иска да остане и да играе в най-великия отбор на света извън Овча Купел. По отношение на младите таланти съм силно скептичен - ние не сме Арсенал и не може да чакаме половината отбор да се учи и да развива потенциала си. Робиньо ми стига. Нека взимаме млади играчи, но с някакво име и доказани способности. Рейес е такъв.
|
Вто Юни 19, 2007 9:05 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Най-вероятния състав,ако Капело запази мястото си ще е : Касиляс,Марсело,Рамос,Метцелдер,Канаваро,Диара,Гути,Игуанин,Раул,Робиньо и Ван Нистелрой ... това е при положение,че нямаме нови попълнения освен немския бранител ... все пак си мисля,че е по-добре да привлекат Рейес,а ако може с него и някой опорен халф ... до колкото знам Емерсон напуска и Диара остава без конкуренция,така че .... и в Реал,както и при нас, трябва сериозна селекция,ако разбира се искат да запазят титлата и да печелят трофеи 
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Вто Юни 19, 2007 9:25 pm |
|
 |
|