Българските отбори в Европа
Българските отбори в Европа
Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Сигурен съм че буферите ще почнат след десетина години да твърдят че на стадиона е имало 15 - 20 000 души.Няма да им е за първи път.Имал съм спор с единствения фен на буферите когото познавам - той твърдеше че били играли с Монако в София пред.........40 000 души.Наложи се да ходим в библиотеката и да ровим пожълтели вестници / "Народен спорт" ако някой го помни/.Истината се оказа съкрушителна - 7 000 човека.........
|
Пет Сеп 21, 2007 1:44 pm |
|
 |
VOJDA1
Току що регистриран
|
Chelsea написа: Вожде, за нашият максимум(публиа) на мач от УЕФА може само да се предполага, докато вашият видно не е повече от 3 000(и то с условности)  Иначе локото не играха никак зле.Друг е въпроса колко Рен се напрягаха.Мисля ,че бяха подценили мача, ама това си е техен пробем.ЦСКА-то ако допусне тук гол са свършени.Успех все пак 
Ем нормално е само да предполагате защото никога няма да играете в Европа,винаги ще си бъдете мишки
|
Пет Сеп 21, 2007 3:52 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Буфере по леко със злобата и зависта.Ние винаги сме били в Европа а вие?Доста хляб трябва да изядете за да стигнете Славия.
П.П. И нека след поредния ви "европодвиг" да не ви опикаят отново стадиона.
|
Пет Сеп 21, 2007 3:56 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Еми Венци не е хитър като гигата.Единият взима футболисти , дргият съдии.  Успех в реванша.Кайо може да избухне пак с 4 гола 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Сеп 21, 2007 3:57 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
VOJDA1 написа: Chelsea написа: Вожде, за нашият максимум(публиа) на мач от УЕФА може само да се предполага, докато вашият видно не е повече от 3 000(и то с условности)  Иначе локото не играха никак зле.Друг е въпроса колко Рен се напрягаха.Мисля ,че бяха подценили мача, ама това си е техен пробем.ЦСКА-то ако допусне тук гол са свършени.Успех все пак  Ем нормално е само да предполагате защото никога няма да играете в Европа,винаги ще си бъдете мишки
поредния малоумник дръзнал да пише......когато вие имате тия успехи които сме ги имали ние може да коментираш, а 2000 човека и кусур щом това ви е максимума в такъв отговорен мач...друго освен съжаление не може да събудите!!Аз напротив няма да ви пожелая успех, а загуба с двуцифрен резултат в реванша....за да разберете къде е мястото на вашия кантонерски клуб....винаги в миманса!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пет Сеп 21, 2007 4:38 pm |
|
 |
VOJDA1
Току що регистриран
|
jordas написа: VOJDA1 написа: Chelsea написа: Вожде, за нашият максимум(публиа) на мач от УЕФА може само да се предполага, докато вашият видно не е повече от 3 000(и то с условности)  Иначе локото не играха никак зле.Друг е въпроса колко Рен се напрягаха.Мисля ,че бяха подценили мача, ама това си е техен пробем.ЦСКА-то ако допусне тук гол са свършени.Успех все пак  Ем нормално е само да предполагате защото никога няма да играете в Европа,винаги ще си бъдете мишки поредния малоумник дръзнал да пише......когато вие имате тия успехи които сме ги имали ние може да коментираш, а 2000 човека и кусур щом това ви е максимума в такъв отговорен мач...друго освен съжаление не може да събудите!!Аз напротив няма да ви пожелая успех, а загуба с двуцифрен резултат в реванша....за да разберете къде е мястото на вашия кантонерски клуб....винаги в миманса!
Бате квото и да говориш сте най слабия софийски отбор с най малко фемове само тва ще кажа
|
Пет Сеп 21, 2007 4:55 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
VOJDA1 след около 30-ина секунди също ще се сдобие с поредния бан.
Каквото повикало, такова се обадило. 
|
Пет Сеп 21, 2007 5:01 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
VOJDA1 написа: jordas написа: VOJDA1 написа: Chelsea написа: Вожде, за нашият максимум(публиа) на мач от УЕФА може само да се предполага, докато вашият видно не е повече от 3 000(и то с условности)  Иначе локото не играха никак зле.Друг е въпроса колко Рен се напрягаха.Мисля ,че бяха подценили мача, ама това си е техен пробем.ЦСКА-то ако допусне тук гол са свършени.Успех все пак  Ем нормално е само да предполагате защото никога няма да играете в Европа,винаги ще си бъдете мишки поредния малоумник дръзнал да пише......когато вие имате тия успехи които сме ги имали ние може да коментираш, а 2000 човека и кусур щом това ви е максимума в такъв отговорен мач...друго освен съжаление не може да събудите!!Аз напротив няма да ви пожелая успех, а загуба с двуцифрен резултат в реванша....за да разберете къде е мястото на вашия кантонерски клуб....винаги в миманса! Бате квото и да говориш сте най слабия софийски отбор с най малко фемове само тва ще кажа И кой го казва великите ултраси на локо които са милиарди и за това преди 2-3 години дойдаха на нашия стадион само 7 човека  и поне няма да обърнем Българското знаме при хореография 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Сеп 21, 2007 5:19 pm |
|
 |
VOJDA1
Току що регистриран
|
Death_Squad написа: VOJDA1 написа: jordas написа: VOJDA1 написа: Chelsea написа: Вожде, за нашият максимум(публиа) на мач от УЕФА може само да се предполага, докато вашият видно не е повече от 3 000(и то с условности)  Иначе локото не играха никак зле.Друг е въпроса колко Рен се напрягаха.Мисля ,че бяха подценили мача, ама това си е техен пробем.ЦСКА-то ако допусне тук гол са свършени.Успех все пак  Ем нормално е само да предполагате защото никога няма да играете в Европа,винаги ще си бъдете мишки поредния малоумник дръзнал да пише......когато вие имате тия успехи които сме ги имали ние може да коментираш, а 2000 човека и кусур щом това ви е максимума в такъв отговорен мач...друго освен съжаление не може да събудите!!Аз напротив няма да ви пожелая успех, а загуба с двуцифрен резултат в реванша....за да разберете къде е мястото на вашия кантонерски клуб....винаги в миманса! Бате квото и да говориш сте най слабия софийски отбор с най малко фемове само тва ще кажа И кой го казва великите ултраси на локо които са милиарди и за това преди 2-3 години дойдаха на нашия стадион само 7 човека  и поне няма да обърнем Българското знаме при хореография 
Ем нема да го обърнеш щото никога няма да имаш възможност да направиш хреография,тихо мишки марш по дупрките нямате право на глас
|
Пет Сеп 21, 2007 5:27 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Еми да няма да направя такава хореография с обърнато българско знаме ... и отново си проличава комплекса ти към нас нормално , всяка 2ра дума ви е евреи такава злоба такова чудо , по дупките само ти може да се криеш щом ти харесва ...
и ако искаш се научи да пишеш 

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Сеп 21, 2007 5:34 pm |
|
 |
|