Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
 Има ли място Голубович в нац. отбора?
7 дни Спорт написа: - Селекционерът на България Христо Стоичков пожела да вземете паспорт и да играете за нашия национален отбор. Ще приемете ли? - Бих играл за България, но засега нищо не знам. Не ми се иска заради мен да има проблеми и да се създава напрежение. Но самото внимание на Стоичков ме радва много. Той е голяма личност в световния футбол
- Подали ли сте документи за българско гражданство? - Това е работа на Локомотив. Иначе ми предстои да мина медицински прегледи, а след това има и други неща за доуточняване. Може да стане след 6 месеца, а може и след година.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Съб Сеп 03, 2005 11:36 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Според мен има защото е добър вратар,но мисля че ще му е трудно да се пребори с Георги Петков за титулярното място.
|
Съб Сеп 03, 2005 12:22 pm |
|
 |
totiboy
Луд за връзване
Регистриран на: Нед Мар 27, 2005 2:05 am Мнения: 443 Местоположение: Славия е супер тим на света непобедим
|
"НАЦИОНАЛНИЯТ ОТБОР НА БЪЛГАРИЯ Е ЗА БЪЛГАРИ !!!"
_________________ Славия е супер тим на света непобедим
Който Славия мрази под нас да лази
|
Вто Сеп 06, 2005 11:04 pm |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
ЗА КАКВО НИ Е ТОЯ, НА ЗДРАВКО КАКВО МУ Е ?
_________________ СЛАВИЯ - МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ КЛУБ
|
Сря Сеп 07, 2005 10:44 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
Ами... Здравко стана леко неудобен май... А викането на Силва и евентуалната покана към Голубович би било тотално отстъпление на Стоичков от платформата му за развитие на А отбора без чужденци. Иначе защо пренебрегва намиращият се в отлична форма Зоран Янкович?
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Сеп 14, 2005 2:46 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Според мен няма място! Да сменим треньора , да си се върне Здравков. Къв е тоя циганин Петков ше ми бъде национал. Помните ли го какво лайно беше , а и още е?! По-добър вратар от Здравков във момента България няма и не ни трябват никакви чужденци! Това да не е някакъв клубен отбор?!
Чет Сеп 15, 2005 10:47 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Май 17, 2004 1:18 pm Мнения: 518 Местоположение: nadejda city
|
АБЕ ЦИГАНЕТО НЕ Е ЛОШ ВРАТАР И Е СТО ПЪТИ ПО ДОБЪР ОТ ДИВАНКОВ  ИНАЧЕ СИ Е ЛАЙНО СПОР НЯМА 
|
Пон Сеп 26, 2005 5:09 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Ако ще натурализираме чужденец за вратар, то нека това да е Деян Максич. Лично за мен това е вратар с уникални способности и невероятен рефлекс. Видяхме го и срещу Ливърпул и срещу Байер.
|
Пон Сеп 26, 2005 10:27 pm |
|
 |
SamoSlavia
Луд за връзване
Регистриран на: Съб Окт 23, 2004 6:09 pm Мнения: 414 Местоположение: Овча Купел
|
И аз мисля, че Максич е много добър вратар, но все пак националният ни вратар трябва да е българин.
|
Пет Сеп 30, 2005 10:43 am |
|
 |
whiteheat
Орден "Стара Славия"
|
СТИГА С ТИЯ СЪРБИ ,НАПРАВИЛ НЯКОЙ СИ ДВА ДОБРИ МАЧА И АЙДЕ ЩЕ ГО ПРАВИМ БЪЛГАРИН И ПОСЛЕ НАЦИОНАЛ.СЕЩАМ СЕ ЗА ТРИМА ВРАТАРИ ,СПОРЕД МЕН И ПО -ДОБРИ ОТ МАКСИЧ И ГОЛУБОВИЧ:
1. ЗДРАВКО
2. ЦИГАНЕТО
3. И ТОЯ ДЪЛГУН ВУТОВ ,ПАЗИ СИ МОМЧЕТО ЧУДЕСНО
А МОЖЕ И ДА СЕ КРЪСТИМ СЪРБИЯ "Б" ;  ТОГАВА ДА ИГРАЯТ И ДВАМАТА,НЯМЯ ЗНАЧЕНИЕ КОЙ ЩЕ Е ТИТУЛЯР
|
Пет Сеп 30, 2005 12:48 pm |
|
 |
|