славИянските отбори на световното:-)
Автор |
Съобщение |
saxoneca
Напреднал
|
5 славИянски:-) отбора се класираха на световното. как ще се представят ?
аз си мисля, че украйна имат сили за нещо много много голямо:-)
|
Пет Май 26, 2006 9:29 am |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Украинците имат много силен отбор в момента , но и другите 4 не са за подценяване.

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Май 26, 2006 3:51 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
Аз си мисля ,че са чехите 
Пет Май 26, 2006 3:56 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Хърватите!
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Пет Май 26, 2006 4:10 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Според мен Чехия е реален кандидат за медал. Много са силни, имат добри играчи, заемат челно място в ранглистата на ФИФА. Сърбите, хърватите и поляците оценявам като тимове с равни възможности- могат да стигнат осминафиналите, но по- вероятно ще отпаднат още в групите.
Украйна е една загадка за мен. Разполагат с няколко играча от световна класа. Преди 4-8 години, когато Динамо Киев беше в европейския елит, украинците биха имали много по- големи шансове на световни финали според мен, но тогава ги спохождаше малшанс в квалификациите.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Пет Май 26, 2006 5:05 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
За мен са чехите, въпреки че не им се кефя много като отбор! Мисля наистина, че имат място в първите 4, но ще е много трудно! И все пак залагам на чехите! Украинците както могат да паднат от всеки, така могат да победят Бразилия! А за другите отбори мисля, че ще отпаднат още в групите!!!!
Пет Май 26, 2006 6:07 pm |
|
 |
neveragain
Пристрастен
Регистриран на: Пет Мар 05, 2004 8:29 pm Мнения: 200 Местоположение: софия
|
украйна и чехия са много зле в момента, полша не съм ги гледал отдавна ама имаха един добър черен в атака:)
хърватска ги гледах с аржентина последно в една контрола...много балансиран и опитен отбор, има сили за четвъртфинал поне
|
Пет Май 26, 2006 6:30 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Най-логичното е да са чехите, за тях и съм гласувал. Само че те са в много трудна група (Италия и Сащ, които играха много силно на предишното световно). Ако излезат от нея могат да вземат и медал, могат и да играят финал.
Украйна пък са в най-лесната група и имат огромен шанс да продължат напред за сметка на Тунис и СА.
Хърватите не са лаби, без да блестят, но в тяхната група са два много неудобни отбора, Австралия и Япония.
Сърбите според мен не могат да вземат и точка в тази група.
Полша има добри шансове д излезе от групата, предимството им ще е в голямата подръжка (20-25 хиляди души). Същите шансове тук имат и моите хора от Еквадор, както и костариканците, които отпаднаха много злощастно от Турция на миналото световно по голова разлика, за да участват в най-качествения мач на първенството (2:5 с Бразилия).
_________________ 1913
|
Пет Май 26, 2006 6:52 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Глупости как украинците да са слаби в момента , точно те имат много добър отбор в момента от другите 4 , а ако ни хванат нас в момента не ми се мисли ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Пет Май 26, 2006 8:47 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Еми и аз мисля, че украинците ще се представят най-добре.
Пет Май 26, 2006 8:50 pm |
|
 |
|