Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 12:32 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 4 мнения ] 
 ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС НА БЛАГО! 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение ЗАДАЙТЕ ВЪПРОС НА БЛАГО!
На 7. VI. (сряда) от 12:00 часа онлайн гост на Sport1.bg ще бъде националът Благой Георгиев.
Задайте въпросите си ТУК!

Вто Юни 06, 2006 1:21 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
може ли някой да пост-не след това всички въпроси...плззз

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Сря Юни 07, 2006 11:21 am
Профил YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
: Благо, какво ще пожелаеш на читателите на sport1.bg?
Благо Георгиев : Най-вече да са живи и здрави. Да си гледат с кеф Световното първенство и да се наслаждават на футбола!
2006-06-07 13:26:26

--------------------------------------------------------------------------------

Hincha: Kakva e realnata ti transferna cena, spored teb priblizitelno i Ne spored V.Stefanov?
Благо Георгиев : Ти колко даваш?
2006-06-07 13:21:59

--------------------------------------------------------------------------------

BalkanTourist: I posledno ot men, kakvo mislish za skandala v Italia i kakvo triabva da e nakazanieto za vinovnite?
Благо Георгиев : Не съм много запознат, но по принцив Италия не е България, та да се прощават такива неща.
2006-06-07 13:20:32

Рулев: Питерман ли редеше отбора?
Благо Георгиев : Да
2006-06-07 13:17:50

mancev: Би ли взел някакво чуждо граждансто, за да не заемаш мястото на чужденец, някой твой чуждестранен отбор?
Благо Георгиев : Не
2006-06-07 13:17:29

sale beka belgrade: Hello, Blago! What do you think about nikola zigic?
Благо Георгиев : He`s very good player. He must play in Englan, France...
2006-06-07 13:16:39

kremi: Кога ще стане ясно къде ще играеш.Ти лично имаш ли предпочитания - Партизан, Грасхопърс или някъде другаде...Успех!
Благо Георгиев : До 2-3 дни ще стане ясно.
2006-06-07 13:15:00

mancev: Би ли играл в ОАЕ, подобно на Мартин Камбуров?
Благо Георгиев : по - натам може.
2006-06-07 13:14:20

petya21: Кой други спортове следиш и кой са ти фаворитите в тях?
Благо Георгиев : Тенис на корт. Рафаел Надал ми е фаворит. В Исапиня говорят само за него, всички са луди по играта му. Много е добър.
2006-06-07 13:13:29

biankoner: Kak mislish 4e ste te priemat fanovete na Partizan,koito znaem 4e sa edni ot nai-fanati4no nastroenite kogato edin futbolist ne se razdava na terena?
Благо Георгиев : Аз първо не съм подписал договор с Партизан, така че не знам.
2006-06-07 13:11:06

An71FreeZe: kakvo e da igraesh sreshtu Ronaldinio na Now Kamp i posle da doidesh da igraesh na stadion v Sofiq...predpolagam razlikata e ogromna!!
Благо Георгиев : Огромна е разликата, разбира се. Усещането да играеш срещу Роналдиньо трябва да се усети и да се почуства как 80-90 хиляди изпадат във възторг, когато той поеме топката!
2006-06-07 13:08:40

Ken: Blago ima6 li si seriozna priqtelka i ako da ima li ti doverie(znae6 kakvo mitove se nosqt za teb)
Благо Георгиев : Какви митове се носят за мен?
2006-06-07 13:06:14

georgi: koi spored teb e nai silnia bulgarski futbolist v momenta
Благо Георгиев : Димитър Бербатов
2006-06-07 13:01:38

berba9: Само заради отношението към теб от страна на Алавес ли промени мнението си за исп.първенство?
Благо Георгиев : Не. По принцип като гледах и другите отбори очаквах много повече от испанските отбори. Преди за мен те беше най-доброто. В него играят и футлболисти, които могат да се подвизават и в българското първенство!
2006-06-07 13:01:04

: Чувстваш ли се толериран от Стоичков в националния отбор
Благо Георгиев : Не, не мисля, че съм толериран. той дава шанс на много млади играчи, включително и на мен.
2006-06-07 12:57:49

kristiqn: zdrasti,abe da te pitam,kakvo mislis za Роналдинио? и кой ти е любимия английйски Тим? моят е Ливърпул :)
Благо Георгиев : Няма смисъл въобще да говорим за Роналдиньо. целият свят знае кой е и какво може. В Англия симпатизирам на Манчестър Юнайтед.
2006-06-07 12:56:45

Ultra Blue Fan: Благо, съжаляваш ли, че не пътува с националния отбор за Япония и къде според теб сбъркахме срещу Шотландия?
Благо Георгиев : Съжалявам, щом не съм пътувал. не беше моя вината. Не съм гледал мачовете, а само репортажи и не мога да кажа. Стоичков е човекът, който трябва да направи анализ.
2006-06-07 12:54:55

belgrade: Hello, I hope that english isn't problem for you! Ok? My first question is about your transfer in Partizan, did you decide would you come to our club? Something about contract, of' course,If you decided to come here. cao!
Благо Георгиев : I don`t now for now!
2006-06-07 12:53:06

sandokan: Zdravej Blago, ot Dania ti pi6a. Vinagi sam bil fen na Slavia. 1.Gledahti parvia ma4 sre6tu Barca i ti igra dobre! No za6to te pusnaxa, kato be6e kontuzen i ne poznava6e saotbornicite si?Ne be6e li trudno? 2.Za6to Slavia se razpada? Kakvo stava s tia pari ot tvoja i na Chavdar transferite? Merci i uspeh za napred
Благо Георгиев : Трудно ми беше. Имап само 7 дни за подготовка след операцията. казах му лично на Питерман, но той е "специалист" и ме пусна.
2006-06-07 12:52:15

Petar Datsov: Blago, kak ocenqsh predstavqneto si v nacionalniq otbor do tozi moment? Spored teb na koq poziciq bi bil nai-polezen na otbora?
Благо Георгиев : Мога да дам много повече на националния. Там, където ме слага Стоичков се чуствам добре.
2006-06-07 12:48:56

Фюрера: Благо защо искаш да играеш в Сърбия?Не мислиш ли че парвенството е по слабо и от Българското?
Благо Георгиев : Със сигурност не е по-слаБо от българското. Плюс това Цървена звезда и Партизан играят за Шампионска лига и УЕФА. Ако знаеш футболист на тези два отбора не се продава за по-малко от 5 милиона , така че смятам, че това отговаря на върпоса.
2006-06-07 12:45:45

desi: Blago koe beshe neshtoto koeto ti lipsvash e nai-mnogo v Ispania?
Благо Георгиев : Семейството и приятелите.
2006-06-07 12:43:35

boobby: привет благо кой виждаш в редиците на славия за твой заместник
Благо Георгиев : Има доста млади футболисти, които могат да ме заместят успешно. Трябва оБаче доста да тренират и да полага усилия.
2006-06-07 12:42:14

Емигрант от С. Америка: 1) Не милслите ли че ще имате възможност да преминете в силен отбор в западна европа през отборите на ЦСКА или "Левски"? Без да обиждам Славия, в последните години те нямат толкова осезателно присъствие по европейските терени. Признавам че симпатизирам на "арейския отбор". 2) Смятате ли че на Южноамериканците им е по-лесно да пробият в Испанското, Португалското, Италианското и Френското първенство заради отсъствието на езиковата бариера? Желая ви много здраве и успешна кариера!
Благо Георгиев : Не е задължително да мина през "Левски" или ЦСКА, защото ако покажа добри игри няма да има проблем. Изредените първенство има доста южноамериканци, които са доказани и мисля, че добре се чуства точно поради тази причина.
2006-06-07 12:40:44

hss: blago koi e tvoq futbolist "idol"
Благо Георгиев : Марадона
2006-06-07 12:38:51

иван: Благо,казваш,че Йешич е добър треньор,но "успя" да разбие ЦСКА,нали?Защото Божков едва ли им е казвал на играчите "не играйте".Мерси.
Благо Георгиев : Мисля, че Йешич не е виновем за слабата игра и провала на ЦСКА.
2006-06-07 12:38:21

Botev_fenka: iskam da te popitam kak se 4uvstva6e v ispaniq.be6e li 6tastliv tam.I koi ot futbolistite s koito si izlizal na terena te vpe4etli nai mnogo s igrata si?
Благо Георгиев : Не бях щастлив в Испания. Порлтарям, че това беше крачка назад. Впечатли ме Лео Меси, въпреки че игра срещу Алавес само половин час. Рикилме също е много добър.
2006-06-07 12:37:31

Intera: Blago,koe parvenstvo ti e nai-prisarce?Kade bi igral s nai-goliamo udovolstvie?
Благо Георгиев : Беше ми любимо испанското първенство, но вече не. Бих играл с удоволствие в Англия.
2006-06-07 12:34:58

Белите в Атака: Благо,през целия ти престои в Славия,с кои играчи си се разбирал наи-много на терена? И под ръководството на кои треньор отбора е играл наи-силно според теб?
Благо Георгиев : Със всички съм се разбирал добре, но на терена най-добре се разбирах с Бебето. под ръководството на Йешич мисля, че играхме най-добре.
2006-06-07 12:32:55

топо: коя е най-интересната група на световното според теб? от кои отбори можем да очакваме изненади?
Благо Георгиев : Групата на Аржентина, Холандия, Кот д`Ивоар и Сърбия. Изненада може да се очаква от Хърватия.
2006-06-07 12:31:36

Vergi: Blago molq te kaji za Velimir Ivanovic!!!Znae6 li kak e sled operaciata?
Благо Георгиев : Добре е и сега чака да види къде ще играе.
2006-06-07 12:29:36

kristijan: Здрасти Благо! Искам да те попитам Петър Гунчев ли е твоя треньор когато си бил в детско-юнушеската школа на Славия?Сега каде ше играеш?Имаш ли повиквателна от националния за евро квалификацитее?
Благо Георгиев : Иван Хайдарлиев ми беше в ДЮШ. Гунчев не ми е бил треньор. На този етап не се знае къде ще играя. В България със сигурност не!
2006-06-07 12:27:32

BalkanTourist: Kakvo mislish za Rangelov i negovia transfer v Strasburg?
Благо Георгиев : Много добър футболист е, време му беше да заигае в чужбина. След време заслужава да заиграе в още по-голям отбор.
2006-06-07 12:25:12

Itso: Blago, Slavist li si po ducha? Ste igraech li poslednite si godini futbol s bialata flanelka otnovo? Uspech i zdrave ti jelaia!!!
Благо Георгиев : Да, славист съм. Живи и здрав да съм, ще играя последните си години с бялата фланелка.
2006-06-07 12:24:04

Just a Slavia Fan: 1.Време ли е Славия да се класира за УЕФА 2.Ще успеем ли да се класираме на европеиското 3.Благо Георгиев Един е БЛАГО ГЕОРГИЕВ!;)
Благо Георгиев : Вече трябва да се класира за УЕФА. Всяка година все трябва да сме в евротурнирите, но все нещо не достига. Има млади футболисти и бъдещето е пред тях. Трябва да се класираме за Европейското, защото е много лошо да пропуснев втори голям форум. България не би ни простила.
2006-06-07 12:22:56

Пацов: Благо, би ли играл в България за отбора на ЦСКА?
Благо Георгиев : В момента не. не биха ме пуснали, защото от Славия казаха, че в България няма да ме пуснат никъде!
2006-06-07 12:21:31

тоно: ще ходиш в "грасхопърс" при Краси
Благо Георгиев : Чух за интерес, но не знам дали някой се е свързал по този въпрос с Венци Стефанов.
2006-06-07 12:20:20

Ultra Blue Fan: Не те ли притеснява, че Венци Стефанов ще се полакуми и ще иска прекалено висока сума за теб и това може да провали трансфера ти в голям отбор?
Благо Георгиев : Не. Аз съм говорил с него и той ми обеща, че няма да ме спре за където и да е.
2006-06-07 12:19:15

Dan4o: Blago, vqrva6 li v gospod?
Благо Георгиев : Много. Само в него.
2006-06-07 12:18:35

LAZARONI: viarno li e 4e ima interes za teb ot strana na RAPID WIENA???
Благо Георгиев : Не
2006-06-07 12:18:04

Steli: Благо, ако някой треньор ти каже да играеш на някакъв пост различен от десен халф какъв би предпоче?
Благо Георгиев : Играл съм на много постове - и като ляв бек, и като десен, халф и централен нападател. Няма значение, важното е да си на терена.
2006-06-07 12:17:22

Тарантино: Здрасти отново. Според теб кой български играч направи най-силен полусезон -независимо в кой шампионат? Лично мнение моля те не казвай " Все някой ще бъде обиден" :) Мерси А да и според теб Мартин Петров как се представи пролетния полусезон в Испания ,ако си му наблюдавал повечето мачове ,че аз само този с Барселона гледах ,където наистина беше на страхотно ниво:)
Благо Георгиев : за мен Бербатов се представи най-силно. Не искам да подценявам другите, но той беше най! Мартин петров имаше и добри мачове.
2006-06-07 12:16:10

The Best: Кой отбор ,според теб, ще спечели Световното първенство в Германия?
Благо Георгиев : Аз съм за Бразилия. но мисля, че няма те до го спечелят. Може би Аржентина.
2006-06-07 12:14:48

LAZARONI: Blago mislish li za jenitba :)))
Благо Георгиев : Не. Със сигурност не. Мисля, че ми е рано.
2006-06-07 12:14:09

FeverNew: Здравей, Благо! 1. В какви отношения си с Миодраг Йешич? Той лично ли те потърси за трансфер в "Партизан"? 2. Ти си един от малкото българи, изправили се успешно срещу Роналдиньо. Как оценяваш престоя си в Испания и би ли коментирал действията на Дмитрий Питерман. Вече няма от какво да се притесняваш, след като не си играч на "Алавес" :) 3. Би ли се върнал в "Славия" някога? "Белите" привърженици наистина те обичат. Поздрави, Благо! Успех вбъдеще и дано скоро се разпишеш и за националния отбор! (/С\)
Благо Георгиев : В много добри отношения съм още, когато беше треньор в Славия. за вен е един от най-добрите треньори. И той ме потърси, и президентът на Партизан се свърза с Венци Стефанов. За мен ппрестоя в Испания беше крачка назад. След като не съм играл достатъчно, нормално е да не се чуствам добре, въпреки, че става въпрос за Испания. за питерман, каквото и да кажа ще е малко. Със сигурност ще се върна, да съм жив и здрав. Стига да ме искат.
2006-06-07 12:13:40

SSFC: Благо,кои мач на Славия ще помниш винаги?
Благо Георгиев : Като победихме "Левски" с 2:1 на Герена. Не се случва често Славия да бие сините като гост
2006-06-07 12:11:08

fifi: kakvi jeni haresva6?
Благо Георгиев : Хубави
2006-06-07 12:10:18

marki: Zdravei Blago! Za6to dosega nese stigna do tvoi transfer v Levski?
Благо Георгиев : Не са се разбрали клубовете. Не съм имал нещо против
2006-06-07 12:09:05

ВИНАГИ С ВАС !

Сря Юни 07, 2006 1:35 pm
Профил ICQ YIM WWW
Луд за връзване

Мнение 
само това не ми хареса от отговорите на Благо

marki: Zdravei Blago! Za6to dosega nese stigna do tvoi transfer v Levski?
Благо Георгиев : Не са се разбрали клубовете. Не съм имал нещо против

Сря Юни 07, 2006 3:50 pm
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 4 мнения ]