Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 12:31 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Уелс - България 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Уелс - България
Уелс - България - контрола преди европейските квалификации! Мачът е днес от 21:45 и ще бъде предаван по Нова Тв. Какво да очакваме от Благо и компания??? :?:

Вто Авг 15, 2006 8:08 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
на тая тема мястото не е ли в европейски и светоен фубол :!:

Вто Авг 15, 2006 9:31 am
Профил WWW
Администратор
Аватар

Мнение 
Premestixme q. Mozhe li nqkoi da kazhe podrobnosti i komentari za sreshtata, zashtoto v momenta nqmam vuzmozhnost da se informiram podrobno. :?

Сря Авг 16, 2006 1:20 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ми равностоен мач. Ма от тия в който ако единия вкара ще бие. Малко сериозни положения, но за сметка на тва бързи атаки и интересни комбинации и от двата отбора. Пробвахме новата схема 4-1-4-1 като Кишишев беше опорен халф. Бербо напред зад него трябваше да е Янкович ма по-скоро Стенли бе по-активен в атака. Абе той си беше на обичайното високо ниво. Слаб Марто Петров и горе долу за Пеев. Второто Стоичков пообърка нещата - запази схемата, но пусна Светльо Тодоров по дясното крило, а Благо в центъра.

Йордан Лечков: Стилиян Петров и Бербатов доказаха, че са лидерите на националния отбор
И аз така мисля. Бербо показа че е футнолист от световна класа.

Сря Авг 16, 2006 1:52 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Aбе мача беше много добър с много положения. Мисля , че повечети от нашите момчета бяха в много добра форма , но според мен "тактическия" гений на Стойчков много ни пречи и дано да не си проличи в квалификацийте и тях да прецака.

П.П. Много ми харесаха екипите с този огромен герб. Ако не са много скъпи задължително ще си купя един!

Сря Авг 16, 2006 3:15 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Aбе мача беше много добър с много положения. Мисля , че повечети от нашите момчета бяха в много добра форма , но според мен "тактическия" гений на Стойчков много ни пречи и дано да не си проличи в квалификацийте и тях да прецака.

Извинявай но съдя, че ти не си гледал мача, а си слушал коментара по ТВто само! Аз гледах целия мач и мога да кажа, че дори Славия - Черно море беше по-интересен! През целия мач коментаторите обясняваха колко е бързо темпото! Да ве да!!! Бахти мудните, заспали футболисти са наште! Наистина ако не подобрят играта и най-вече ефективносттта ще има много проблеми.... :? :? :?

Сря Авг 16, 2006 8:27 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Очаквах точно този резултат ! Браво на Бербо !

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Сря Авг 16, 2006 9:13 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
mito00 написа:
Извинявай но съдя, че ти не си гледал мача, а си слушал коментара по ТВто само! Аз гледах целия мач и мога да кажа, че дори Славия - Черно море беше по-интересен! През целия мач коментаторите обясняваха колко е бързо темпото! Да ве да!!! Бахти мудните, заспали футболисти са наште! Наистина ако не подобрят играта и най-вече ефективносттта ще има много проблеми.... :? :? :?

Какви ги говориш?
Мача беше на супер-темпо! Тръгнал си да го сравняваш с мача "Славия" - "Черно море". Глупости. Имаше около десетина голови положения и резултатът спокойно можеше да е 3-3 или даже повече. Облика и формата на отбора не са лоши. Това е пътя.

Сря Авг 16, 2006 9:27 pm
Профил
Пристрастен

Мнение 
да не забравяме, че уелс е далеч по- слаб отбор от холандия, румъния и словения и са равностойни на беларус и албания. усети се отсъствието на чавдар янков и присъствието на пеев. поправката на това ще донесе нужното спокойствие.

Сря Авг 16, 2006 9:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Няма да споря, казвам само какво видях, Бербо ми се разхожда крачи към топката и накрая с 300зора я рита в защитник! М. Петров дори не се изпоти, Пеев ...... нямам думи, Стенли тичаше щото се продава сега.... нз!!! Мое мнение!! :)

Сря Авг 16, 2006 9:42 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 18 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща