Автор |
Съобщение |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
 Уелс - България
Уелс - България - контрола преди европейските квалификации! Мачът е днес от 21:45 и ще бъде предаван по Нова Тв. Какво да очакваме от Благо и компания??? 
Вто Авг 15, 2006 8:08 am |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
на тая тема мястото не е ли в европейски и светоен фубол 
Вто Авг 15, 2006 9:31 am |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Premestixme q. Mozhe li nqkoi da kazhe podrobnosti i komentari za sreshtata, zashtoto v momenta nqmam vuzmozhnost da se informiram podrobno. 
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Авг 16, 2006 1:20 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Ми равностоен мач. Ма от тия в който ако единия вкара ще бие. Малко сериозни положения, но за сметка на тва бързи атаки и интересни комбинации и от двата отбора. Пробвахме новата схема 4-1-4-1 като Кишишев беше опорен халф. Бербо напред зад него трябваше да е Янкович ма по-скоро Стенли бе по-активен в атака. Абе той си беше на обичайното високо ниво. Слаб Марто Петров и горе долу за Пеев. Второто Стоичков пообърка нещата - запази схемата, но пусна Светльо Тодоров по дясното крило, а Благо в центъра.
Йордан Лечков: Стилиян Петров и Бербатов доказаха, че са лидерите на националния отбор
И аз така мисля. Бербо показа че е футнолист от световна класа.
Сря Авг 16, 2006 1:52 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Aбе мача беше много добър с много положения. Мисля , че повечети от нашите момчета бяха в много добра форма , но според мен "тактическия" гений на Стойчков много ни пречи и дано да не си проличи в квалификацийте и тях да прецака.
П.П. Много ми харесаха екипите с този огромен герб. Ако не са много скъпи задължително ще си купя един!
Сря Авг 16, 2006 3:15 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
C/\ABuCTA написа: Aбе мача беше много добър с много положения. Мисля , че повечети от нашите момчета бяха в много добра форма , но според мен "тактическия" гений на Стойчков много ни пречи и дано да не си проличи в квалификацийте и тях да прецака.
Извинявай но съдя, че ти не си гледал мача, а си слушал коментара по ТВто само! Аз гледах целия мач и мога да кажа, че дори Славия - Черно море беше по-интересен! През целия мач коментаторите обясняваха колко е бързо темпото! Да ве да!!! Бахти мудните, заспали футболисти са наште! Наистина ако не подобрят играта и най-вече ефективносттта ще има много проблеми.... 
Сря Авг 16, 2006 8:27 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3225 Местоположение: Гетото
|
Очаквах точно този резултат ! Браво на Бербо !
Сря Авг 16, 2006 9:13 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Какви ги говориш?
Мача беше на супер-темпо! Тръгнал си да го сравняваш с мача "Славия" - "Черно море". Глупости. Имаше около десетина голови положения и резултатът спокойно можеше да е 3-3 или даже повече. Облика и формата на отбора не са лоши. Това е пътя.
|
Сря Авг 16, 2006 9:27 pm |
|
 |
beli_bogove
Пристрастен
|
да не забравяме, че уелс е далеч по- слаб отбор от холандия, румъния и словения и са равностойни на беларус и албания. усети се отсъствието на чавдар янков и присъствието на пеев. поправката на това ще донесе нужното спокойствие.
|
Сря Авг 16, 2006 9:36 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
|
Няма да споря, казвам само какво видях, Бербо ми се разхожда крачи към топката и накрая с 300зора я рита в защитник! М. Петров дори не се изпоти, Пеев ...... нямам думи, Стенли тичаше щото се продава сега.... нз!!! Мое мнение!! 
Сря Авг 16, 2006 9:42 pm |
|
 |
|