Автор |
Съобщение |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 СТИЛЯН СЕ ОТКАЗВА!
От Топспорт.бг
Цитат: Капитанът обявил решението си пред отбора след мача с Люксембург. Халфът ще направи специално изявление в събота, в което ще посочи и мотивите за оттеглянето си.
Полузащитникът Стилиян Петров повече няма да играе за националния отбор, съобщи радио "Гонг".
Капитанът на тима е обявил решението си пред съотборниците си от националния отбор след евроквалификацията с Люксембург в сряда вечер.
Футболистът е потвърдил за взетото решение, отказвайки всякакъв друг коментар.
Халфът на Астън Вила ще разпространи в събота официално изявление пред медиите, в което ще съобщи мотивите за това свое решение.
Националният селекцонер Христо Стоичков е отказал коментар.
|
Чет Окт 12, 2006 11:44 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Не се учудвам, взел е правилно решение.
Чет Окт 12, 2006 11:57 am |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
В последно време и без това не играе мн добре ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Чет Окт 12, 2006 12:02 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Перфектно

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Окт 12, 2006 12:31 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Цитат: "Изненадан съм, за мен това е най-вече емоционално решение. За да коментирам повече трябва първо да говоря с Христо Стоичков и Боби Михайлов - само те са наясно какво се е случило и какви са мотивите на Стилиян.
За мен обаче едно нещо вече е ясно - атмосферата в отбора изглежда отровена и може би точно заради това играта ни в квалификациите е без каквато и да е идея", коментира Лечков за радио "Гонг".
И според мен това е причината. А най- вече- имаме двама равнопоставени треньори, които уж не са равнопоставени. Вземат се еднакво насериозно пред играчите и закономерно някои от тях се чудят какво да правят на терена.
|
Чет Окт 12, 2006 12:48 pm |
|
 |
Овча купел
Напреднал
|
Стилян:
" Обещах, че ще оповестя официално решението си да се оттегля от националния отбор в събота, но прецених, че дотогава много ще се спекулира по въпроса и затова реших да го направя сега. Възпитам съм да казвам всичко, което мисля, без да говоря зад гърба на другите.
Осъзнавам, че тази моя стъпка е неочаквана за българската футболна общественост, но тя не е резултат на емоция. Напротив – премислил съм достатъчно добре решението си. А то е, че не желая да играя за националния отбор на България под ръководството на селекционера Христо Стоичков.
Казах лично в очите му, както и на останалите хора от спортно-техническото ръководство какви са мотивите ми и мисля, че би било редно те да си останат между нас, защото винаги съм бил директен в отношенията си с когото и да било. Решението ми е резултат на много случки и събития, които се натрупаха във времето откакто Стоичков е начело на националния отбор.
Оставам с най-добри чувства както към българските футболни запалянковци, така и към момчетата от националния отбор. Пожелавам им от все сърце да се класират за финалите на европейското първенство през 2008 година. Аз и семейството ми ще бъдем в Австрия и Швейцария като зрители и ще подкрепяме България", завършва Стилиян

_________________ www.prosport.bg
|
Чет Окт 12, 2006 7:37 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
За съжаление лошите очаквания се сбъднаха.
А помните ли как играчите от националния отбор тичаха до тъчлинията да прегръщат Ицо след всеки отбелязан гол?
|
Чет Окт 12, 2006 9:50 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Аз пък честно да ви кажа ни най-малко не съм го очаквал...
Всеки един футболист, журналист, треньот тръбеше след поредната тренировка как видиш ли, "атмосферата в отбора е чудесна".
Добре, ясно - разбрахме, че Стоичков е причината. Въпроса за нас остава какво толкова е направил Камата за да се стигне до това положение? При все че ето какво казва самият Стоичков:
Цитат: "Няма такова нещо, аз научих като всички за решението на Стилиян на официалната вечеря след мача. Докато аз съм треньор на този отбор, той винаги ще носи капитанската лента. Уважавам всяко едно мнение, но не желая да коментирам, преди самият той да обяви официално мотивите си.
Нека починем, обмислим, а какво ще стане - не мога да гадая. Поне доколкото аз съм запознат, не виждам причина за това решение. Стенли обаче е мъжко момче и съм сигурен, че има сериозни мотиви за да постъпи така. Пак казвам - за мен той е много важна фигура в тима и неслучайно му давам най-висока оценка от всички в тима и в четирите квалификации досега".
Стоичков го защитава страхотно. Напълно необяснимо според мен.
Загубата за "А" отбора е голяма, но заместници има.
|
Чет Окт 12, 2006 10:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Причината може би се крие в някои странни повиквателни за играчи, чиято продажба предстои. А също и в двуглавото треньорско ръководство- спорове за схеми и имена, при това до последния момент преди мач. Между другото и други играчи роптаят, но всички се представят непостоянно в клубовете си и разчитат на националния, за да не изпаднат в ситуацията на Пеев- трета глуха.
Със сигурност Стилиян Петров е най- постоянно представящият се играч и в националния, и в клуба си (бързо се адаптира във "Вила"). Има си кусури, но на този етап не виждам кой може да го замени пълноценно.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Чет Окт 12, 2006 11:33 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Spodeliam mnenieto, 4e niama ravnostoen zamestnik na Stenli na tozi etap. Vupreki ogromnite si zaslugi kato igra4i, "4etvurtite v sveta" v momenta sa adski goliam tumor za futbola ni. Situatsiata e shodna kato tazi v lubimia ni otbor i ne vijdam skoro svetlina v tunela. Da ne kaja, 4e mai v Slavia sa po popravimi nestata...Pri produljavane na praktikite v A otbora i drugi futbolisti ste praviat kompania na Stenli na tribunite, no ste pliaskat na drugi otbori.
|
Чет Окт 12, 2006 11:55 pm |
|
 |
|