Футболът е мъртъв, да живеят букитата!
Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Футболът е мъртъв, да живеят букитата!
В последно време "изненадващите" резултати валят не само от Италия, Белгия, Дания и др. Вижте само как се подиграха германците снощи!
Дали след време няма да се радваме на една всеобща, световна, междупланетарна конспирация в полза на все по-дебелеещите букита?
_________________ 100
|
Чет Ное 16, 2006 7:27 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
И още нещо мислите ли, че слабите са станали толкова силни, че да подхлъзват силните?
_________________ 100
|
Чет Ное 16, 2006 7:29 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Кипър не са Сан Mарино, така че не е кой знае каква изненада. Те неотдавна и испанците подхлъзнаха, а преди време ни класираха на световното във Франция.
|
Пет Ное 17, 2006 10:00 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
TVV написа: Кипър не са Сан Mарино, така че не е кой знае каква изненада. Те неотдавна и испанците подхлъзнаха, а преди време ни класираха на световното във Франция.
Това беше първи гол на Кипър срещу Bundes Republik Deutschland! 
_________________ 100
|
Пет Ное 17, 2006 11:08 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: TVV написа: Кипър не са Сан Mарино, така че не е кой знае каква изненада. Те неотдавна и испанците подхлъзнаха, а преди време ни класираха на световното във Франция. Това беше първи гол на Кипър срещу Bundes Republik Deutschland! 
От тази гледнa точка нaшето равенство с англичаните в квалификациите за евро 2000 беше уредено от букмейкърите, защото това ни беше едва втория гол срещу тях.
|
Пет Ное 17, 2006 11:16 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
|
Хора, усещам, че почвам да се повтарям, но отново ще изразя възмущението си от пародиите изнесени в последния кръг на Шампионската лига. Само ще ги отбележа: Рома-Валенсия 1:0, Порто-Арсенал 0:0, Хамбургер-ЦСКА Москва 3:2.
Не издържам вече на този нечовешки натиск върху обикновения човек.
По принцип не ми пука кой как играе, но ГУБЯ ПАРИ, ХОРА!!! 
_________________ 100
|
Чет Дек 07, 2006 12:37 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13185 Местоположение: SOFIA
|
Не разбирам какво им е странното на трите резултата!? Освен това никой не залага на последните мачове в групи за ШЛ, световно и т.н. Да не говорим пък за първенство като например немското.
Отборите тогава не играят на 100% и всеки взима това, което му трябва.
|
Чет Дек 07, 2006 12:53 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
bodzhov_zv написа: Освен това никой не залага на последните мачове в групи за ШЛ, световно и т.н. Да не говорим пък за първенство като например немското.
Е, чак пък никой... Това, че ти не залагаш, не значи, че никой не залага.
Аз пък хванах победата на "Хамбургер", но ми избяга "Андерлехт" - "АЕК". А дори и коефициентите бяха в полза на "Рома" срещу "Валенсия" и може да се каже, че тук няма да изненада.
|
Чет Дек 07, 2006 1:03 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Josif написа: Хора, усещам, че почвам да се повтарям, но отново ще изразя възмущението си от пародиите изнесени в последния кръг на Шампионската лига. Само ще ги отбележа: Рома-Валенсия 1:0, Порто-Арсенал 0:0, Хамбургер-ЦСКА Москва 3:2. Не издържам вече на този нечовешки натиск върху обикновения човек. По принцип не ми пука кой как играе, но ГУБЯ ПАРИ, ХОРА!!!  рома-валенсия не виждам какво му е странното абсолютна 1ца валенсия играха без 5 основни футболиста , порто арсенал и двата отбора играят за Х незнам защо се слагали други знаци на този мач ...

The Rise of the poisoned Youth
|
Чет Дек 07, 2006 2:17 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
Josif написа: Хора, усещам, че почвам да се повтарям, но отново ще изразя възмущението си от пародиите изнесени в последния кръг на Шампионската лига. Само ще ги отбележа: Рома-Валенсия 1:0, Порто-Арсенал 0:0, Хамбургер-ЦСКА Москва 3:2. Не издържам вече на този нечовешки натиск върху обикновения човек. По принцип не ми пука кой как играе, но ГУБЯ ПАРИ, ХОРА!!! 
Приятел,какво толкова те изненадват тези мачове,мен от вчерашните не ме изненада никои мач,затова и гушнах доста пари,дори мача Порто-Арсенал коефициента за равен беше 1,7 това трябва да ти говори нещо мисля?
Вчера играх система 2 от 3 с 1 твърд
Лион-Стяуа Х-3,75
Динамо Киев-Реал Х 2,95
Андерлехт-АЕК Х 2,95
Порто-Арсенал Х 1р70 тв
и още една колонка права този път 3 единици на Барса,Рома,Ман Юнайтед
просто е последния кръг от ШЛ много от отборите не играят за нищо и има издънки,просто трябва да ги предвидиш
|
Чет Дек 07, 2006 9:21 pm |
|
 |
|