Автор |
Съобщение |
England_Fen
Пристрастен
|
 Рангелов нападна Жан-Пиер Папен, отпратиха го в Ерцгебирге
Митко ще играе 6 месеца при немците във втора бундеслига
Българският нападател Димитър Рангелов нападна остро треньора си в Страсбург Жан-Пиер Папен. Той сподели пред "Топспорт", че наставникът не може да определя бъдещето му.
"Имам договор за 4 години със Страсбург и не Папен е човекът, който ще решава съдбата ми", отсече Рангелов.
В крайна сметка обаче Папен отпрати Рангелов от Страсбург, преотстъпвайки го за 6 месеца в немския Ерцгебирге (Ауе). "Със сигурност ще се завърна във Франция. Ясно е, че ще играя отново за Страсбург, но тогава може би Папен няма да е в отбора", смело заяви Рангелов.
От Пламен Славов, Топспорт.бг
Утре Митко ще се присъедини към тренировките на отбора от Ауе и е много вероятно да попадне в групата за шампионатната среща с Унтерхахинг в петък.
|
Вто Яну 16, 2007 9:28 am |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Митко нищо не губи - Втора бундеслига е по-качествена от Втора френска лига.А че Папен мрази всичко българско е всеизвестно.
|
Вто Яну 16, 2007 9:48 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Дано това да е крачка напред за него!!!  Може би така е по-добре - поне сега смятам, че ще бъде неизменно титуляр! А това означава, че ще бележи много! Успех Митак!
Вто Яну 16, 2007 12:35 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Ако си спомняте той беше гласен за същия отбор още през пролетта - лятото на миналата година.
|
Вто Яну 16, 2007 2:09 pm |
|
 |
matador
Напреднал
|
Според вас, дали само отношението на Папен е проблем за Митко Р ангелов? Вероятно същото е и за Бадема, който го бъркат с джуджетата на Снежанка....
дано не съм прав, но не виждам повече от 2-3 гола на Рангелов в Ерцгебирге
|
Вто Яну 16, 2007 3:39 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Глупава постъпка според мен.
Вто Яну 16, 2007 11:55 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Прочетох интервюто с Митко. Той изглежда сигурен, че Страсбург няма да се завърне в Първа Лига, но е още рано за такива заключения - има много време до края на сезона. Това обаче в момента няма никакво значение - ако те не го искат, а на него не му се играе там, раздялата е най-доброто решение. По-добре в Ерцгебирге Ауе, отколкото на пейката. И двата отбора са все втородивизионни, така че няма смисъл да се бори за титулярно място и да е търпелив. Щеше да има, ако беше в някой по-голям отбор или поне в отбор от Първа Лига. Дано в новия си отбор да се развие и да привлече вниманието на някой отбор от Бундеслигата, където с Чаво Янков един ден да правят български дербита като Балъка и Дръвчо Христов едно време.
|
Сря Яну 17, 2007 1:07 am |
|
 |
CategoryC
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Ное 20, 2004 2:27 pm Мнения: 1722 Местоположение: BERN
|
 V Basel
Chveicarskijat vestnik Thunerblat prati Mitko kato sigurno popalnenie v Basel
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=xQx7NzUlpvk
|
Сря Яну 17, 2007 2:59 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Това е интересно, "Базел" е сериозен тим.
|
Сря Яну 17, 2007 3:00 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
 Re: V Basel
CategoryC написа: Chveicarskijat vestnik Thunerblat prati Mitko kato sigurno popalnenie v Basel Sport1.bg написа: Нападателят на Страсбург - Димитър Рангелов, който в момента играе като преотстъпен във втородивизионния Ерцгебирге Ауе, може да премине през лятото в Базел.
Нападателят е собственост на Страсбург, но беше командирован под наем до края на сезона в Ерцгебирге, след като си позволи бурно да изрази недоволството си от треньора на елзасците - Жан-Пиер Папен.
Известно е, че голям брой спортни портали черпят инфо от нашия форум. Почти съм сигурен, че и това са го копирали от тук.
|
Сря Яну 17, 2007 3:02 pm |
|
 |
|