Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 9:40 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща
 Стилян се върна? 

Добър ли е факта, че Стиля Петров се завърна в националния?
Да, естествено! 67%  67%  [ 14 ]
Нищо не зависи от него! 14%  14%  [ 3 ]
Не, по-добре сме без него! 19%  19%  [ 4 ]
Общо гласове : 21

Стилян се върна? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Стилян се върна?
Стилиян Петров се връща в националния отбор

Христо Стоичков потвърждава новината
Изображение

Стилиян Петров се връща в националния отбор, съобщава в утрешния си брой в. Труд цитира Би Ти Ви. Новината е била потвърдена от националния селекционер Христо Стоичков.

Бившият капитан на националния отбор напусна отбора след европейската квалификация на националния тим с Люксембург, която спечелихме с 1:0.
Полузащитникът нарече селекционера Христо Стоичков двуличник и обяви, че повече няма да играе в националния отбор докато той е треньор.

Стоичков ще разчита на него за следващите двубои от евроквалификациите. Както е известно на 28 март посрещаме тима на Албания в София.

Съб Мар 17, 2007 7:49 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Много късно се сети. Сега завинаги ще си остане едно недоразумение като Кишишев.

Съб Мар 17, 2007 10:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
За мен фактът е добър. Този случай е малко по-различен, отколкото случаят на Кишишев и аз се радвам, че Ицо и Стенли са се помирили.

БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!

Съб Мар 17, 2007 7:19 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Според мен това е добре. Не споделям мнението, че се е върнал "твърде късно", защото не е пропуснал нито един официален мач.

Съб Мар 17, 2007 7:33 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Според мен това е добре. Не споделям мнението, че се е върнал "твърде късно", защото не е пропуснал нито един официален мач.

Важното, че ще е с нас в Австрия и Швейцария.

Съб Мар 17, 2007 7:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Не му прави чест на Стилян,че не си държи на думата и че като пълна женски полов атрибут 6 месеца по-късно изведнъж се върна,такива фурнаджийски лопати не ни трябват в националния!!!

Съб Мар 17, 2007 8:17 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
СТИЛЯН Е МНОГО НУЖЕН НА НАЦИОНАЛНИЯ ,НО ТОВА ЧЕ СЕ ВЪРНА ПРЕДИ ДА МАХНАТ НЕКАДЪРНИКА СТОИЧКОВ Е СТРАШНО ТЪПО ,СЛЕЗЕ НА НИВО НЯКЪДЕ ОКОЛО ЛАЙНОТО КИШИШЕВ КОЙТО ПОНЕ ИЗЧАКА ДА СМЕНЯТ ТРЕНЬОРА :oops:

Нед Мар 18, 2007 2:26 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
bodzhov_zv написа:

Не става въпрос дали е пропуснал или не официален мач, а за това, че ако евентуално се беше върнал веднага след скандала нещата бързо щяха да се забравят. Сега нито той ще се чувства комфортно, нито феновете ще го приемат напълно.

Нед Мар 18, 2007 3:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Добре е, че се върна. Но олекна като човек! Не приемам такова поведение или бъди мъж и си отстоявай мнението, или въобще не се прави на такъв... Иди ми дойди ми...ебати циганията - същото беше, като Стоичков носи цветя на Хр.Бонев :?:

Пон Мар 19, 2007 7:42 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ето един материал от вчерашния брой на "7 дни спорт":
Цитат:
Стилиян Петров и Христо Стоичков се разбраха на виенска кифла с каничка кафе. Петров идва за лагера в Албания и ще запише квалификационната среща №5 за националния тим по пътя към Евро 2008. Тази с Люксембург, след която се отказа, бе №4. Излиза, че Стилиян бойкотира два самолетни полета - до Жилина и до Лимасол. Останалото бяха мелодрами.
Вчера по телефона Стоичков обясни, че връща Стилиян в името на България. От България Стоичков се отказа преди доста време, още през 1997 г., когато се разсърди на Христо Бонев.
От това става ясно, че или Стоичков не знае какво говори, или каквото и да каже, то няма значение. В крайна сметка двамата със Стилиян си приличат по едно - думата им не струва пукната пара. А всеки мъж тежи толкова, колкото тежи думата му.
Още по-абсурдно нещо каза Стоичков, когато го попитаха сега кой ще е капитан.
"Стилиян и Митков са приятели, нека сами решават на кой ще е лентата - обясни вчера Стоичков. - Стилиян е един от 22-мата играчи, които викам за мача с Албания. Пред всички има равен шанс. Не се опасявам, че ще има сърдити, тъй като вътрешният правилник е ясен. Със Стилиян също се разбрахме по въпроса. Оттук натам всичко зависи от него. Той направи тази първа стъпка и аз го изслушах. Разбрахме се. Казахме си много неща."
В този случай народът го е казал по-добре от Стоичков - с какъвто се събереш, такъв ставаш. Стоичков се събра с предателя Стилиян и стана предател. Предаде капитана Димитър Бербатов в момент, когато целият свят говори за него. Нападателят на Тотнъм носи лентата с достойнство и междувременно вдигна цената си до 30 милиона паунда.
Това с Бербатов е голям срам за Стоичков. По-лошото е, че е голям срам и за България.
Целият този фарс показва само едно нещо - в националния отбор Христо Стоичков е никой. Други хора правят състава, други решават какво да се случва.
Стоичков е кукла на конци. Което хората подозираха отдавна.
Той спокойно може и да не сяда на пейката за мача с Албания. Защото целият стадион знае, че Стоичков не решава нищо.
Повиквателните за мача с Албания са изпратени отдавна. За Стилиян нямаше повиквателна. Е, как така сега се връща?
Стоичков може би ще обясни, но и това няма да има значение.
Защото нито думите му, нито действията му вече имат значение.
Стоичков е двуличник, каза Стилиян Петров, когато дезертира от отбора. Оказа се, че Стилиян е прав единствено за това. Стоичков наистина е двуличник.

Пон Мар 19, 2007 1:09 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница 1, 2, 3  Следваща