Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 5:28 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Едно голямо недоразумение???????? 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Едно голямо недоразумение????????
Ники Михайлов в Ливърпул

Младият вратар на "Левски" подписа с "червените" за 3+2 години
Вратарят на "Левски" Николай Михайлов ще подпише всеки момент с европейския клубен шампион за 2005-а Ливърпул. Новината съобщиха първи колегите от "Гонг".

Договорът на стража с "червените" е за 3+2 години. Той ще бъде трети вратар по изричното желание на мениджъра Рафа Бенитес и треньора на вратарите Хосе Окоторена.

Михайлов е първият българин, който ще има възможността да играе на митичния стадион "Анфийлд Роуд" и пред великата публика на "червените". Конкурентите на Михайлов на вратарския пост ще бъдат Хосе Рейна и Скот Карсън.

"Нямам думи. Това е най-великото нещо в живота ми! Все още минавам прегледи, но после ще разкажа всичките подробности", заяви Михайлов пред Спортал.бг.

Младежкият ни национал се завръща от Англия в четвъртък в 15 часа, като още на летище "София" заедно с баща си Борислав ще отговори на журналистическите въпроси

Винаги съм си мислил че футболът не е игра за връзкари но явно съм твърде наивен.Само не ми е ясно дали Боби Михайлов ще ходи да пази вместо сина си.......

Чет Юни 28, 2007 7:52 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Наистина ... съм потресен от тази новина ... ще видим какво
ще стане ... за Славия този трансфер е лош - с Никито по-лесно ще им вкараме отколкото със всеки друг :lol:

САМО СЛАВИЯ!

Чет Юни 28, 2007 10:35 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Чет Юни 28, 2007 7:22 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Аз не вярвам да го пускат титуляр ! Според мене след известно време ще бъде даден под наем на някой замалял отбор от 1 или 2 девизия !!! :roll:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пет Юни 29, 2007 9:39 am
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
В тоя трансфер няма грам футболна логика......да е жив и здрав баща му....хубав подарък му направи за рожденния ден!Ясно стана едно и в премиършип можело с връзки:)!!

Изображение
www.zone1913.com

Пет Юни 29, 2007 10:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Mihail Aleksandrov su6to e podpisal s Liverpool!!!!!

Пет Юни 29, 2007 11:12 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Пичове, това е ливърпул...тука връзки не вървят...
Хората са си направили сметката - имат двама наистина класни вратари. Ники ще е трети....млад е...на 19 години, има поне 15 години пред него ако е жив и здрав...ще се обиграва с мъжете пък може с малко дисцпилина да влезе в правия път и да покаже че наистина може нещо...хората залагат на перспективата...дори нищо да не стане не са дали пукнат лев за него...заплатата не вярвам да му е голяма
муха ги е ухапала...ако стане, стане...може да ударят Джакпота....спомнете си какво говориха в началото и за Бербо...

Пет Юни 29, 2007 11:29 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
и още малко по темата:

Членът на Управителния съвет на ЦСКА Емил Костадинов съжалява, че техният възпитаник Михаил Александров ще напусне клуба, но пък е обнадежден от факта, че Ливърпул ще бъде следващата стъпка в развитието на младия футболист.

"Наистина е голяма привилегия да имаме играч в подобен тим от световна величина! Доуточняваме някои последни детайли около договора, но това си е работа на мениджъра на играча.

Тъй като той няма навършени 18 години, ЦСКА ще вземе полагащата се тарифа по правилника на ФИФА. Но за сметка на това, успяхме да включим клауза, за процент който ЦСКА ще вземе при евентуален бъдещ трансфер на Мишо в друг отбор или при подписването на допълнителен, по-изгоден договр в бъдеще с "мърсисайдци".

Надявам се Александров да се наложи в Ливърпул, но дори самото му присъствие там в началото е голям скок в развитието му. От друга страна за нас остава съжалението, че се разделяме с такъв талант, който със сигурност скоро щеше да намери място в мъжкия ни тим" - завърши Костадинов за "Дарик радио".

Пет Юни 29, 2007 11:35 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
makaveli написа:
Пичове, това е ливърпул...тука връзки не вървят...
Хората са си направили сметката - имат двама наистина класни вратари. Ники ще е трети....млад е...на 19 години, има поне 15 години пред него ако е жив и здрав...ще се обиграва с мъжете пък може с малко дисцпилина да влезе в правия път и да покаже че наистина може нещо...хората залагат на перспективата...дори нищо да не стане не са дали пукнат лев за него...заплатата не вярвам да му е голяма
муха ги е ухапала...ако стане, стане...може да ударят Джакпота....спомнете си какво говориха в началото и за Бербо...

"80 минута на мача Ливърпул - Барселона, резултатът - 1-0. Скот Карсън се контузва. Бенитес се обръща към Ники Михайлов: "Ставай от пейката!", Ники: "Тренер, ще влизам ли?", Бенитес: "Не, ще я пускам вместо теб!"... Ники Михайлов подписа договор с "Ливърпул" в сряда, а новината потресе цялата спортна общественост в България така, както никога не са я потрисали дори заглавия от рода на - "Баба изнасили внук" или "Неродена мома зачена непорочно".

Онова момче, нали го знаете, момчето известно с бунтарския си нрав и липсата на вратарски умения. Онова момче, което бе наказвано няколко пъти от своя собствен тим - "Левски". Ако не бе баща му начело на БФС сигурно щяха и да го изгонят. Въпреки всичко Михайлов записа цели 11 мача до този момент с екипа на мъжете. В националния отбор той бе несменяем титуляр въпреки "невероятната" форма, в която винаги се е намирал. Той е сигурно единствения играч с обратна градация в националния - започнал от младежкия и стигнал до юношеския състав, отново заради "високи" резултати.

Михайлов бе в своя "апогей", когато провали тимът си срещу Вердер (Бремен) допускайки за няколко минути три гола, единият от които - повече от куриозен и то за едно полувреме. Всекидневно Ники изминава пътя от "Осана" до "Разпни го" толкова често, колкото ние отиваме да си купим хляб от бакалията.

След двубоя на младежкия национален тим с новоизлюпения състав на "Черна гора", който ни победи насред София, Михайлов бил харесан от емисари на "Фиорентина". Ха - малко шокиращо! Сигурно те са се разсейвали с дребни сладки и газирани напитки, докато Ники прави дузпа и пуска два елементарни гола в нашата врата. Нищо де, на всеки се случва - на някои по-често. Въпреки всичко "Фиорентина" поиска играча.

Той пък вместо да подпише с "виолетовите" изведнъж се озова на "Анфийлд", "лично пожелан от Рафа Бенитес"! Абе хора - отворете си очите. Разберете, че това е поредната мениджърска игра, трик на Танев и Михайлов. Малцина, и то - толкова "кадърни", получават първи професионален договор с клуб от такава величина. Няма място в света и в нашата реалност, на което, колкото повече се проваляш - толкова по-напред да стигнеш.

Въпреки всичко, Борислав Михайлов се напъва и напъва като глист връз буца и накрая успя да вреди синчето на "Анфийлд". Разбира се, то надали ще облече светия екип повече от веднъж, когато ще го представят. Ако пък го стори по някаква случайност - ще си навлече смехът на трибуна "КОП".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Хвала на такива автори, макиавели по твойта логика и мене могат да ме продадат примерно в реал мадрид, защото съм 88 кила и ще съм стабилен в защита, няма да ми е висока заплатата...муха ги ухапала Реал.....не става така, тоя трансфер мирише от всякъде :!: Обратната градация
е възможна само по наще географски ширини...

Изображение
www.zone1913.com

Пет Юни 29, 2007 11:57 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
хахаха
евалата
да ти имам мисленето...така се уреждат синове в Ливърпул...те там размитат за Боби Михайлов и Бенитес като чуе Михайлов и се подмокря. Шуробаджанащина има между Венци и Сираков...но между Михайлов и Ливърпул...

...не съм казал, че е велик вратар...и все пак ще си говорим след време...момчето има шанс да се докаже

Пет Юни 29, 2007 12:09 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 16 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща