EВРО 2008 - кой мач ще запомните
Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
 EВРО 2008 - кой мач ще запомните
Кой беше най - добрия мач в груповата фаза?
Кой играч ви направи най-силно впечатление?
Кой отбор играе най - атрактивно?
Последна промяна seth на Чет Юни 19, 2008 2:54 pm, променена общо 1 път
|
Чет Юни 19, 2008 1:11 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Най добър мач беше Холандия Италия.
За най-добър играч е рано да се говори но доста впечатляват Давид Виля,Подолски,Снайдер,Модрич и Олич от хърватите и Юрий Жирков от Русия .
Най атрактивен футбол играят холандците което значи че почти сигурно няма да станат шампиони.
|
Чет Юни 19, 2008 1:20 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
За сега мача, в който имаше най-много емоции беше Чехия - Турция. До края има мн време и очаквам да има промени в моите предположения както за мач, така и за играч. Въпреки това мисля, че Едвин Ван дер Сар, Снайдер, Подолски, Вия, Торес, Иниеста.
За отбор - за момента мисля, че Испания и Холандия впечатляват най-много. Мисля си, че точно те ще имат проблеми още на четвъртфиналите срещу далеч по-прагматичните отбори на Русия и Италия, от които очаквам изненади. Португалия за мен е основния фаворит. Ако измъкнат мача днес смятам, че няма кой да ги спре до финала, а там вече не знам. Мисля, че еврошампиона ще е измежду Германия, Португалия, Италия. Може и руснаците да хвърлят изненадата, но се съмнявам да го сторят.
|
Чет Юни 19, 2008 2:43 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Чет Юни 19, 2008 3:57 pm |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Много се смънявам да са германците. Много вероятно е още тази вечер да изиграят последния си мач на първенството.
Холандците пуснаха духът от бутилката след като оставиха Италия да излезе от групите. Нищо чудно именно тези два отбора да се срещнат на единия полуфинал и момчетата на Ван Бастен дълбоко да съжаляват след края на мача, че победиха Румъния.
А иначе мач от груповата фаза - Чехия-Турция.
Играч - Давид Виля.
Много атрактивно играят хърватите, португалците и холандците. Но братушките ми пълнят душата. 
|
Чет Юни 19, 2008 5:38 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
1. Чехия-Турция, Холандия-Италия.
2. Олич, много нахъсан. Cнайдер.
3. Холандия, но руснаците ми харесват.
Чет Юни 19, 2008 5:59 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
1. Франция - Холандия беше може би най-атрактивния мач, с най-мнoго положения и определено с най-красивите голове. Обаче като драма нищо не може да се сравнява с Турция - Чехия.
2. Нихат, Подолски и Буфон. Чех също, но по съвсем различни причини от предните трима.
3. Холандия - да водиш на Франция и Италия и да не се затвориш да пазиш резултата е нещо специално. Отделно дето играха феърплей и ни отърваха от бандата на Пицурка.
|
Чет Юни 19, 2008 6:51 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Италия - Холандия, супер мач беше.
|
Чет Юни 19, 2008 8:03 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
1. Холандия - Италия и Холандия - Франция, Русия - Швеция
2. Аршавин (въпреки че игра само един мач), Снайдер, Вия и Подолски
3. Холандия, Испания и Русия
Чет Юни 19, 2008 8:32 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Със сигурност Русия - Холандия е мач №1 засега.Страхотен мач една от най-добрите продукции на европейските първенства въобще.
|
Нед Юни 22, 2008 2:20 pm |
|
 |
|