Автор |
Съобщение |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Евроиздънки 2008
"Левски" БАТЕ Борисов 0:1
Борац Локомотив София 1:0
Литекс Апоел Кирят Шмона 0:0
Коя от коя по-голяма издънка.Основателно се налагат поне два въпроса:
1.Толкова ли е отчайващо ниско нивото на българския футбол?
2.Какво щеше да направи Славия ако участваше в тези турнири?
Чакам ващите мнения.
|
Чет Авг 14, 2008 9:07 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Логично е. Истинските и неуредени мачове, които "Локомотив" изигра през последните 2 сезона се броят на пръсти. ""Левски"" заедно с това си разпродаде добрия (за нашите стандарти) отбор, а "Литекс" е по - скоро нещо между "Локомотив" и ""Левски"" в това отношение.
Другите два "евробойци" попаднаха случайно в Европа и затова тях виждам, че не ги коментираме.
Като цяло първенството ни беше напуснато от стотина играча през последната година и е логично нивото рязко да спадне, като се има предвид, че на тяхното място идват разни странни и слаби, но затова пък евтини чужденци.
|
Чет Авг 14, 2008 10:04 pm |
|
 |
White Avalanche
Орден "Стара Славия"
|
честно казано аз мисля че ако участвахме в Евротурнирите най-много и ние да се изложим ...
_________________ За всички наши братя аз ще застана
За всички наши братя ще се боря аз до края
|
Чет Авг 14, 2008 11:42 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
И все пак Морето засега не се излагат, ако не друго. Не че са постигнали и някакъв успех, но имат шансове да продължат, при това доста добри. А като се замисли човек, ако не бяхме дали мача на съгражданите им, сега можеше ние да сем на тяхно място. Дали щяхме да сме по-силни от тях - трудно е да се прецени, но те имат един играч като хората, който ги носи на гърба си - Кривия. Ако при нас беше Здравко Лазаров, който мисля през лятото недвусмислено показа, че иска преди да окачи бутонките да играе в турнирите, плюс Тошко Колев, щяхме да сме доста приличен отбор и ние.
|
Пет Авг 15, 2008 8:11 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
Аз мисля, че "Литекс" и "Локо" също имат шансове да продължат. За ""Левски"" не е много сигурно, но и те при една добра игра могат да постигнат добър резултат. Но като се има предвид треньорската криза при тях, не ми се вярва да успеят.
|
Пет Авг 15, 2008 9:47 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
След Борац / Чачак/ и Тракторния завод в Борисов темата изглежда безкрайно сериозна.Но проблема е не само на китайците и говедата а на целия български футбол.
П.П. Би ми се искало да напиша че Славия ще отстрани без проблеми фирмения отбор на "Трактор" Беларус.Но няма да го направя по прозаични причини.........
|
Сря Авг 27, 2008 9:22 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
за нас остава утехата, че БАТЕ бяха клиент на "Славия" (Мозир) докато тя съществуваше под това име.
|
Сря Авг 27, 2008 10:23 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
Идват Астон Вила и Щутгарт - от тях е по приемливо да отпаднеш.А Жилина - това е друга тема.Ако и там се издънят говедата.......
|
Пет Авг 29, 2008 2:50 pm |
|
 |
jjfoxi
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Авг 31, 2006 1:05 pm Мнения: 1143 Местоположение: Надежда City
|
Мама им говежда, късметът край няма !
Пожелавам искрено успех - макар че Черно море 100% отпада, а Литекс - 90%, лично аз съм приятно изненадан от представянето на "моряците" ...
_________________ И ще пее целия стадион
и ще пее цяла София
и ще пеят нашите сърца
САМО СЛАВИЯ!
|
Пет Авг 29, 2008 3:30 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
Словаците сигурно вече планират селекция за мачовете от групите. Определено извадиха късмет. 
|
Пет Авг 29, 2008 8:05 pm |
|
 |
|