Автор |
Съобщение |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
 ЕКТ 09/10
Ще стискаме ли палци за Дери Сити довечера? 
|
Чет Авг 06, 2009 2:15 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ЕКТ 09/10
Tony Adams написа: Ще стискаме ли палци за Дери Сити довечера? 
Аз определено - надявам се че имат сили да докарат свинете поне до продължения.
А на Морето пожелавам успех, като на бълграски отбор.
|
Чет Авг 06, 2009 5:29 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Жалко за морето ама друго нямаше как да стане с този съперник. Най-добрият за ЧМ беше лазаров ; нягрите им бяха ужасно слаби, особено по-черният. цска отпада следващия кръг, независимо с кого ще играе. Говедцата и те са пътници при положение, че изтеглят Залцбург или Апоел, с Дебрецен шансовете са 50 на 50, другите може и да ги отстранят ... 
_________________ 100
|
Чет Авг 06, 2009 11:33 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
"Левски" влиза в ШЛ при всички положения. Единствено, ако се паднат с Ред Бул може да отпаднат. ЦСКА са безумно слаби, не знам какво ще правят, но ако не изкарат сериозен късмет при жребия не виждам как ще продължат. Жалко за Черно море, сериозен отбор са и просто нямаха никакъв шанс да играят именно срещу ПСВ. Все пак се представиха достойно.
Литекс не знам в какво състояние са, но мисля, че ще успеят да влязат в групите на Лига Европа. Те винаги се представят добре в евротурнирите, а и имат сериозен набор от добри футболисти. Стискам палци за всички наши представители. Дай Боже един ден и за нас да стискат палци привържениците на другите отбори в България.
|
Пет Авг 07, 2009 9:44 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
След днешния жребий погледнах форума на Динамо Москва. Животните са пощурели там. Плюят се, а руснаците им се смеят и им се подграват. Ега всичките животни отпаднат от евротурнирите и жалките създания, които се наричат "фенове" спрат да резилят България. Да еба и нещастниците!
|
Пет Авг 07, 2009 4:30 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
strange_affection написа: "Левски" влиза в ШЛ при всички положения. Единствено, ако се паднат с Ред Бул може да отпаднат. ЦСКА са безумно слаби, не знам какво ще правят, но ако не изкарат сериозен късмет при жребия не виждам как ще продължат. Жалко за Черно море, сериозен отбор са и просто нямаха никакъв шанс да играят именно срещу ПСВ. Все пак се представиха достойно.
Литекс не знам в какво състояние са, но мисля, че ще успеят да влязат в групите на Лига Европа. Те винаги се представят добре в евротурнирите, а и имат сериозен набор от добри футболисти. Стискам палци за всички наши представители. Дай Боже един ден и за нас да стискат палци привържениците на другите отбори в България.
кво викаш за говедата
няма такъв нещастен отбор хахаха
ратко курво къде си тръгнал бе простак сръбски,на врбе помяр
ортега е толкова смешен,чак жал ми става че тоя се е водил няква звезда при нас,ей са се вижда колко е бездарен и колко е трагичен,направо да не се връща зимата!
Дебрецен,браво,супер играха,реален резултат беше 1:4 , просто толкона просто и лесно играха,поздравления!
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Сря Авг 19, 2009 10:42 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
Шансовете за реванша са около 3:0 за Дебрецен 
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Авг 19, 2009 10:52 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
ДЕБРЕ
УЖИЛВАНЕ
БАТЕ

Сря Авг 19, 2009 10:54 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Единственото правилно нещо е за няколко години българските отбори да откажат да участват в евротурнити .  Да се поизчистят нагласите, че сме над другите като история и успехи и да почнем начисто (както впрочем направиха унгарците, които отсъстваха от картата десетки години, но от няколко години футболът им е в подем ). Скоро български отбор едва ли ще се класира на предпоследното стъпало за влизане в някакви групи въобще.
_________________ 100
|
Чет Авг 20, 2009 8:17 am |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
Kijani написа: strange_affection написа: "Левски" влиза в ШЛ при всички положения. Единствено, ако се паднат с Ред Бул може да отпаднат. ЦСКА са безумно слаби, не знам какво ще правят, но ако не изкарат сериозен късмет при жребия не виждам как ще продължат. Жалко за Черно море, сериозен отбор са и просто нямаха никакъв шанс да играят именно срещу ПСВ. Все пак се представиха достойно.
Литекс не знам в какво състояние са, но мисля, че ще успеят да влязат в групите на Лига Европа. Те винаги се представят добре в евротурнирите, а и имат сериозен набор от добри футболисти. Стискам палци за всички наши представители. Дай Боже един ден и за нас да стискат палци привържениците на другите отбори в България. кво викаш за говедата няма такъв нещастен отбор хахаха ратко курво къде си тръгнал бе простак сръбски,на врбе помяр ортега е толкова смешен,чак жал ми става че тоя се е водил няква звезда при нас,ей са се вижда колко е бездарен и колко е трагичен,направо да не се връща зимата! Дебрецен,браво,супер играха,реален резултат беше 1:4 , просто толкона просто и лесно играха,поздравления!
Не очаквах Дебрецен да играе по такъв начин. Истината е, че говедата са слаби, но не чак толкова колкото от снощи насам всички медии се опитват да ги изкарат. Дебрецен игра много много добре! Надали някой е очаквал да бъдат толкова организирани и толкова уверени. "Левски" няма никакъв шанс вече. ЦСКА обикновено се представя достойно, но са слабички, а и Динамо са стабилен отбор. Мисля, че ако успеят да играят равностойно може и да постигнат почетни загуби. Литекс мисля, че ще отстрани БАТЕ. Отборът от Борисов е отбор еднодневка - видя се, че въпреки силните игри миналата година тази са доста под средноевропейското ниво.
|
Чет Авг 20, 2009 8:58 am |
|
 |
|