Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13208 Местоположение: SOFIA
|
 Белгия - България
Прилично стоят нашите на терена. водим и в резултата. Смятам, че една победа няма да дойде лошо. Доста разнообразие имаме в офанзивен план и това ми харесва.
|
Сря Май 19, 2010 9:49 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
По-слаба България не съм виждал.
Бербатов определено липсва, а Чак явно никога няма да стане добър играч. Ники Михайлов изненадващо добре пази. Благо, Стенли, Манолев и Ивелин Попов добре - другите много зле.
Сря Май 19, 2010 11:02 pm |
|
 |
Viktor4o_Rs
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Фев 23, 2008 5:40 pm Мнения: 7266 Местоположение: Sofia
|
С Кауна толкова , Живко и Чак безумно слаби , Никиту пази супер този път , нямаме никакъв шанс в квалификациите , дежа ву на Антверпен - "Левски" 
|
Сря Май 19, 2010 11:19 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
От говеда повече не може да се иска!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Сря Май 19, 2010 11:34 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
sandokan написа: По-слаба България не съм виждал. Бербатов определено липсва, а Чак явно никога няма да стане добър играч. Ники Михайлов изненадващо добре пази. Благо, Стенли, Манолев и Ивелин Попов добре - другите много зле.
Ти май си пропуснал последните 6-7 мача на националите щом не си ги виждал по-слаби 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Чет Май 20, 2010 5:23 pm |
|
 |
sandokan
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Окт 07, 2006 8:27 am Мнения: 1109 Местоположение: DK
|
Vasko93 написа: sandokan написа: По-слаба България не съм виждал. Бербатов определено липсва, а Чак явно никога няма да стане добър играч. Ники Михайлов изненадващо добре пази. Благо, Стенли, Манолев и Ивелин Попов добре - другите много зле. Ти май си пропуснал последните 6-7 мача на националите щом не си ги виждал по-слаби 
Гледам съм ги всичките. Преди имаше идея, нападение, креативност... Сега нищо.
Чет Май 20, 2010 7:11 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
sandokan написа: Vasko93 написа: sandokan написа: По-слаба България не съм виждал. Бербатов определено липсва, а Чак явно никога няма да стане добър играч. Ники Михайлов изненадващо добре пази. Благо, Стенли, Манолев и Ивелин Попов добре - другите много зле. Ти май си пропуснал последните 6-7 мача на националите щом не си ги виждал по-слаби  Гледам съм ги всичките. Преди имаше идея, нападение, креативност... Сега нищо.
Все си викам, че трябва да спра да пиша в тоя форум.. хич не ми се спори с тебе бате.. 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Пет Май 21, 2010 7:09 pm |
|
 |
|