seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
 България - Италия
ВЕРОЯТНИ СЪСТАВИ: България: Владо Стоянов, Бандаловски, Бодуров, Терзиев, Й. Минев, Манолев, Славчев, Дяков, М. Александров, Миланов, Попов Резерви: Н. Михайлов, Митрев, В. Василев, Б. Стойчев, Ал. Александров, Занев, Гаджев, Чочев, Кр. Малинов, Р. Василев, Ал. Тонев, Ил. Мицански, В. Божинов Наказани: няма Италия: Буфон, Бардзали, Бонучи, Киелини, Дармиан, Бертолачи, Кандрева, Антонели, Верати, Дзадза, Имобиле Резерви: Сиригу, Маркети, Морети, Ранокиа, Пароло, Черчи, Сориано, Валдифиори, Едер, Габиадини, Пепе, Васкес Контузени: Маркизио, Флоренци, Паскуал, Пирло Наказани: няма
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3446 Местоположение: Sofia
|
 Re: България - Италия
Престижен равен , който всъщност не е толкова добре дошъл , но на фона на всичко ... Всички казват ,че Н. Михайлов е виновен и аз смятам ,че е така.
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Spiro
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Авг 31, 2003 4:36 pm Мнения: 3881 Местоположение: Sofia
|
 Re: България - Италия
Яд ме е, че вместо вместо момчетата, които са в най-добра форма в момента, Петев обслужи шуробаджанашки интереси... Пускането на Ники Михайлов на вратата щеше да е смешно, ако не беше жалко... Според мен на вратата трябваше да застане Митрев. Защото и Стоянов показваше нестабилни игри напоследък, докато Митрев е в основата на успехите на буферите, които миналата година с почти същия състав бяха на път да изпаднат, а сега са трети и Митрев е в основата на техните успехи. Включването на резервата Божинов за мен също беше тъпо, защото на всички е ясно, че последните години той е "звезда" само в хрониките на жълтата преса, а като футболист е деградирало кюфте, нищо повече! Колко по-добре щеше да бъде, ако вместо него, беше пуснат нашия Ради Василев - сигурен съм, че щеше да бъде много по-полезен. А Ради можеше да замени и Мишо Александров, който почти няма изигран цял мач за Лудогорец, а и срещу италианците показа, че си е просто една муха без глава. Но каквото било, било - явно футболът в БГ не се подчинява на националните интереси... То пък кое ли ни е в ред 
_________________ СЛАВИЯ Е ЛЕГЕНДА - ДА СТАНЕМ ЧАСТ ОТ НЕЯ - БЕЛИ ШАМПИОНИ !
|