Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13191 Местоположение: SOFIA
|
 ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГАЛИН НАЦИОНАЛ
На 06.09 гостуваме на Словения, на 09.09. приемаме Норвегия. В групата е още Кипър. Хубчев извика Галин Иванов за двата мача, като в групата има още двама преминали през Славия - вратарят Луков и Ради Василев.
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Авг 29, 2018 12:39 pm |
|
 |
saract
Орден "Стара Славия"
|
 Re: ЛИГА НА НАЦЦИТЕ - ГАЛИН НАЦИОНАЛ
Като гледам какви вземат си мисля че и Йомов и Карабельов не са били толкова далеч от място в национала.А едни Велковски да не би да е по лош от Лясков или Иван Горанов?
|
Сря Авг 29, 2018 12:52 pm |
|
 |
SaKrAnTo 1913
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Авг 27, 2007 5:48 pm Мнения: 4218 Местоположение: София
|
Хубчев не е запознат с качествата на Чунчука и Милчо, не ги е гледал в действие. За това е извикал Ради Василев.
Сря Авг 29, 2018 7:15 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
За гопесхонеатите не знам, но да не викнеш Гошо, а Макенджиев и Луков, които Славия и Септември направиха разногледи само преди две седмици , е меко казано смешно.
|
Сря Авг 29, 2018 8:43 pm |
|
 |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3450 Местоположение: Sofia
|
 Re: ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГАЛИН НАЦИОНАЛ
Много силен мач на Галин! Ради Василев вкара добър гол и показа ,че е класи над Милчо и Чунчуков , но... След този силен мач на Галин съм сигурен ,че ще го продадем в най-близко бъдеще.Учудващо за мен взехме 6 точки с доста слаба игра и доза късмет ,но това е футболът!
_________________ Славия София 1913
Венцеслав Стефанов ,Борислав Константинов,Веско Събев ВЪН ОТ СЛАВИЯ СОФИЯ
|
Нед Сеп 09, 2018 9:28 pm |
|
 |
seth
Администратор
|
 Re: ЛИГА НА НАЦИИТЕ - ГАЛИН НАЦИОНАЛ
Отлично начало за нашите и стават фаворит за изкачване в Б група, където и парите са повече и съперниците са доста по-интересни като имена и качества. Галин се представи добре. Не беше този лидер като в Славия, но това все пак е националния отбор. Свърши доста работа в дефанзивен план, спечели някои важни нарушения за убиване на темпото, от него започна и комбинацията за гола. Ради Василев си го знаем. Отлично включване, с което показа, че си има предимства да имаш тежък таран в наказателното поле на противника. Беше лесно срещу Словения, но здрав отбор като Норвегия не може да бъде бит с фалшива деветка и слизания по крилата. Това се отнася и за Славия. Отличен мач и за Хубчев, който започна треньорската си кариера при нас.
|
Сря Сеп 12, 2018 11:04 am |
|
 |
|