Разни спорове с фен на Локо София
Автор |
Съобщение |
shangana_16
Познат
|
аз викам да спреме дасе караме за тъпотий и да се сложи ено Ключе на тая теме или да се делне  аз спирам да се "заяждам" такаче който изка да спира ако не здраве да е 
|
Пон Май 07, 2007 2:43 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
EAST SIDE OF SF написа: И за още един случай само да ви кажа.
И аз ще ти разкажа един случай, с който се гордея като славист. Беше след мача ни миналата година на нашия стадион. Седяхме си в кафенето на спирката на колелото след мача (2:0 за нас), когато покрай нас в редица се изсипа агитката ви на път за трамвая, викаха псуеха, въобще... Докато трае сеирът и гледаме на другата страна, един от вашите влязъл в кафенето и излиза с бира и се изтъпанчва при нас. Попита момчето дали може да седне и докато го гледахме невярващо онзи разправя: "Е, вие сега, к'во, ще ме биете ли?" При което един от нашите по-крайни фенове, който редовно надава шутове и тупалки на разни типове се обърна към вашия човек и му разправя: "Сядай бате, ние да не сме някакви гугутки, че да те бием като сме десет срещу един." Момчето седна и два часа пи с нас, обяснява ни как сте ни били дали мача, защото нямало начин да ви бием иначе... Никой нищо не му направи, накрая си стана поживо, поздраво и си отиде.
_________________ 1913
|
Вто Май 08, 2007 12:28 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Божо написа: EAST SIDE OF SF написа: И за още един случай само да ви кажа. И аз ще ти разкажа един случай, с който се гордея като славист. Беше след мача ни миналата година на нашия стадион. Седяхме си в кафенето на спирката на колелото след мача (2:0 за нас), когато покрай нас в редица се изсипа агитката ви на път за трамвая, викаха псуеха, въобще... Докато трае сеирът и гледаме на другата страна, един от вашите влязъл в кафенето и излиза с бира и се изтъпанчва при нас. Попита момчето дали може да седне и докато го гледахме невярващо онзи разправя: "Е, вие сега, к'во, ще ме биете ли?" При което един от нашите по-крайни фенове, който редовно надава шутове и тупалки на разни типове се обърна към вашия човек и му разправя: "Сядай бате, ние да не сме някакви гугутки, че да те бием като сме десет срещу един." Момчето седна и два часа пи с нас, обяснява ни как сте ни били дали мача, защото нямало начин да ви бием иначе... Никой нищо не му направи, накрая си стана поживо, поздраво и си отиде.
Не мисля че подобна случка може да се случи на обратния полюс. Лично мнение.
Вто Май 08, 2007 12:56 am |
|
 |
shangana_16
Познат
|
Count Vampirium написа: Божо написа: EAST SIDE OF SF написа: И за още един случай само да ви кажа. И аз ще ти разкажа един случай, с който се гордея като славист. Беше след мача ни миналата година на нашия стадион. Седяхме си в кафенето на спирката на колелото след мача (2:0 за нас), когато покрай нас в редица се изсипа агитката ви на път за трамвая, викаха псуеха, въобще... Докато трае сеирът и гледаме на другата страна, един от вашите влязъл в кафенето и излиза с бира и се изтъпанчва при нас. Попита момчето дали може да седне и докато го гледахме невярващо онзи разправя: "Е, вие сега, к'во, ще ме биете ли?" При което един от нашите по-крайни фенове, който редовно надава шутове и тупалки на разни типове се обърна към вашия човек и му разправя: "Сядай бате, ние да не сме някакви гугутки, че да те бием като сме десет срещу един." Момчето седна и два часа пи с нас, обяснява ни как сте ни били дали мача, защото нямало начин да ви бием иначе... Никой нищо не му направи, накрая си стана поживо, поздраво и си отиде. Не мисля че подобна случка може да се случи на обратния полюс. Лично мнение.
еми шанс  явно сте били в настроенеие  ами ако аз бях дошъл при вас  набас че щехте да ме спукате от бой и други работи  тфа просто не е реално с тоя сиг е бил некаф дет иде рядко на стадиона  а не е бил некой от по крайните ни ултраси 
|
Вто Май 08, 2007 9:12 am |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
важен е жеста не дали е от краините или от вътрешните ултраси 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Вто Май 08, 2007 10:12 am |
|
 |
shangana_16
Познат
|
100qn написа: важен е жеста не дали е от краините или от вътрешните ултраси 
 Прав си 
|
Вто Май 08, 2007 10:15 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
shmatoraka написа: Count Vampirium написа: Божо написа: EAST SIDE OF SF написа: И за още един случай само да ви кажа. И аз ще ти разкажа един случай, с който се гордея като славист. Беше след мача ни миналата година на нашия стадион. Седяхме си в кафенето на спирката на колелото след мача (2:0 за нас), когато покрай нас в редица се изсипа агитката ви на път за трамвая, викаха псуеха, въобще... Докато трае сеирът и гледаме на другата страна, един от вашите влязъл в кафенето и излиза с бира и се изтъпанчва при нас. Попита момчето дали може да седне и докато го гледахме невярващо онзи разправя: "Е, вие сега, к'во, ще ме биете ли?" При което един от нашите по-крайни фенове, който редовно надава шутове и тупалки на разни типове се обърна към вашия човек и му разправя: "Сядай бате, ние да не сме някакви гугутки, че да те бием като сме десет срещу един." Момчето седна и два часа пи с нас, обяснява ни как сте ни били дали мача, защото нямало начин да ви бием иначе... Никой нищо не му направи, накрая си стана поживо, поздраво и си отиде. Не мисля че подобна случка може да се случи на обратния полюс. Лично мнение. еми шанс  явно сте били в настроенеие  ами ако аз бях дошъл при вас  набас че щехте да ме спукате от бой и други работи  тфа просто не е реално с тоя сиг е бил некаф дет иде рядко на стадиона  а не е бил некой от по крайните ни ултраси 
Който и от вашите да дойде при нас, за да пием бира, ако не се заяжда няма да има проблеми. Ние не бием, когато сме 10:1, в Славия имаме други принципи, различни от тези на останалите отбори.
Не познавам повечето от вашите момчета, но този, за който говоря беше отгоре до долу в червено и черно. Нямам представа дали е от крайните или не.
_________________ 1913
|
Вто Май 08, 2007 10:17 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Станаха много и вече абсолютно безмислени теми ,така че заключвам темите за миналия мач !

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Май 08, 2007 10:29 am |
|
 |
|