Re: Мнението на един лош човек
wattie написа:
Първо ще започна с две тъжни истории, които нямат нищо общо с футбола:
1. През месец Юли, тази година, 24-годишен шведски турист почина в Бургаската болница вследствие от множество рани по главата и тялото. Той и негов приятел са били жестоко пребити от охраната на Несебърска дискотека и всичко това се е случило пред очите на полицай.
2. Няколко дни по-късно, отново шведски турист загива на черноморието поради злоупотреба с алкохол.
Въпросът: Какво мислите, че се случи в Швеция в този момент с цената на екскурзиите за почивки в България?
Отговорът: Колкото и да е странно от човешка гледна точка - тя се вдигна с над 40%, поради изключително засилен интерес.
Обяснението: В Швеция има "полу-сух" режим - там има лимит на количеството алкохол, което може да се продаде на човек за една седмица. Получава се така наречения "алкохолен туризъм" - хората си казват "Я гледай - можеш да се биеш по баровете и даже да се напиеш до смърт - СУПЕР"
Изводът: Хората са гадни животни - обичат да гледат и да участват в гадни зрелища. Било то гладиаторски битки, било то обесвания или гилотини, било то митинг с побоища, било то палене на стадион и чупене на седалки, ...
Защо го написах това: Защото смятам, че ще има по-голям интерес към мачовете на Славия ако фенклуба промени стратегията си. Според мен трябва да се прекрати тактиката "Обичам Славия" и да се премине към "Мразя другите отбори".
Сега сума ти хора ще напишат колко лошо и тъпо е това което казвам - аз го съзнавам, но въпреки това е факт и рецепта за по-голяма подкрепа на отбора след Х години.
Мойто мнение е: Стига вече fairplay!!!
Пич истината е да обичаш отбора си, в противен случай се превръщаме в говеда и чорбари които следят повече изявите на другия отбор отколкото на своя!!И аз откровенно мразя говедата, но то е защото са отбора на всички власти, съдийски такъв, навсякъде стелят пропаганда и всички улигофрени и идиоти са техни фенове...а и финала за купата с Лафчис главно действащо лице. В никакъв случай омразата ми към Лефски обаче не е по-голяма от обичтта ми към Славия.....