Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Автор |
Съобщение |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
Знаете ли кое е най-странното... или поне кое ми се струва като като да е, съдейки най-вече по моите реакции, а и по тези във форума...
Да загубиш от Черноморец се превърна като гост се превърна в, хайде да не казвам нещо нормално, но със сигурност не е нещо будещо недоумение, тъга, гняв или ярост. Онзи ден включих спортните новини, те съобщиха че Черноморец са ни били с 2:0 и превключих канала. Сякаш нищо нередно не се беше случило. Без да твърдя, че съм изчел всички теми и мнения тук след мача имам усещането, че това усещане не е само мое.
Преди 7 години с още 1 славист, след една загуба от Добруджа като гости с 2:1 се вдигнахме и в понеделник сутринта целия стадион осъмна с протестни надписи, а другия кръг с "Ботев" всички бяхме във В сектор бесейки WC по плакатите. Заради едната загуба от Добруджа.
5 години по късно следващата причина за сериозен протест, отразил се в медиите подобаващо, бе невъзможността на нашите момчета да вкарат гол в 6 поредни мача. Изключвайки чисто импровизираното нахлуване на терена, преди мача се бяха разлепили и раздали стотина листовки призовавайки хората да не влизат на стадиона първите 10 минути и да се съберем всички заедно да влезем, като през това време бе опънат трансперант от сорта на "С нас е зле, без нас на къде?". И е факт че се получи и много хора, бидейки доста далеч от този форум и съответно, хора които не бяха наясно с идеята седмици преди нея, взеха участие...
А сега... загуба от Черноморец... кво толкова... карай да върви...
Ай сиктир, искам революция
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Вто Сеп 25, 2007 11:45 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
Като чета това,сме закъснели с организацията...
Вто Сеп 25, 2007 11:53 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
BlackWind написа: Ай сиктир, искам революция
Еййй все на там те влече  та те комунистите са на власт- те са си твои хора , недей да ги революционираш- бтв не знам имали такава дума  ! 

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Сеп 25, 2007 12:59 pm |
|
 |
atm
Орден "Стара Славия"
|
а бе да плюем е лесно, и моето мнение, че е нормално да паднем от първите отбори, но не и от посредствените ...и че WC не е човека, но СЛАВИЯ е частна фирма и това е живота вече
какви са изходите :
1. среща с WC официална пред журналисти и т.н. ясно да се кажат какво искаме ние и какво той
2. протести, които ще накривят на някой оная работа
3. не само да пишем но и да започнем да създаваме спортна култура Славия, защото след време Славия ще е само понятие за местност но не и за отбор и то футболен
|
Сря Окт 03, 2007 2:42 pm |
|
 |
|