Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пет Май 02, 2025 8:25 pm

Отговори на тема  [ 5 мнения ] 
 Предложение 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение Предложение
може да е малко раничко за тази тема,но по-добре от рано да размшляваме ние като фенове какво ще допринесем за 95 годишнината на нашата Славия.До април има много време,но е хубаво от сега да се споменават идеи.Не знам кой точно мач се пада около датата на годишнината,но е хубаво според мен една мащабна хореография да се измисли,да се съберат пари и да се направи като хората.Хареса ми и идеята за събор,един вид 3 дена яли,пили и се веселили,може и турнирче пак по футбол да спретнем,да поканим и футболистите.Давайте идеи и да почнем лека полека да ги осъществяваме,особено като идеи за хореографийка,едно голямо знаме,например подписа на митаг на размерите на голямото знаме с емблемата би било доста пищно.

айде да ви чуем.

Нед Фев 17, 2008 8:04 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Това турниче с футболистите е много добра идея! Аз мога да съдействам, познавам някой от играчите, няма да е трудно да го направим :)

Пон Фев 18, 2008 7:59 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Предложение
Kijani написа:
може да е малко раничко за тази тема,но по-добре от рано да размшляваме ние като фенове какво ще допринесем за 95 годишнината на нашата Славия.До април има много време,но е хубаво от сега да се споменават идеи.Не знам кой точно мач се пада около датата на годишнината,но е хубаво според мен една мащабна хореография да се измисли,да се съберат пари и да се направи като хората.Хареса ми и идеята за събор,един вид 3 дена яли,пили и се веселили,може и турнирче пак по футбол да спретнем,да поканим и футболистите.Давайте идеи и да почнем лека полека да ги осъществяваме,особено като идеи за хореографийка,едно голямо знаме,например подписа на митаг на размерите на голямото знаме с емблемата би било доста пищно.

айде да ви чуем.

За мача с чорбата една мащабна хореография....ако бием до тогава все си мисля, че ще сме бая народ....едно знаме "95 години Славия - 95 години Чест" или нещо от сорта, но знаме с голям мащаб, а и също много факли и ленти, може с факлите да изобразим емблемата или просто С-Л...., относно футболния турнир - той може да е на самата дата на честването и да се поканят и медии, а после да направиме и както предлагате събиране в някоя зала или на открито....

Изображение
www.zone1913.com

Пон Фев 18, 2008 9:18 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Идеята за турнир ми допада.Ако ръководството предостави помощното ще е супер :roll:

Пон Фев 18, 2008 11:33 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
трябва да се помисли нещо сериозно за това събитие ...

Пон Фев 18, 2008 5:50 pm
Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 5 мнения ]