Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Една (не особено) културна дискусия
Автор |
Съобщение |
ORTEGATAA
Напреднал
|
100qn написа: ооо с твоита компания викаш лелеееее аз тогава нема да хода на мач че ме е страх 
Еми мухъл ти нали не смяташ,че тия 10 човека дето се събирате в долната лява част на сектор "А" сте единствената група слависти,която ходи на мачове.А се скрии,като не ходиш ще останете 9 човека и това е 
|
Нед Фев 08, 2009 7:50 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
ORTEGATAA написа: 100qn написа: ооо с твоита компания викаш лелеееее аз тогава нема да хода на мач че ме е страх  Еми мухъл ти нали не смяташ,че тия 10 човека дето се събирате в долната лява част на сектор "А" сте единствената група слависти,която ходи на мачове.А се скрии,като не ходиш ще останете 9 човека и това е  Мухал в Ловеч ще идваш ли 

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Фев 08, 2009 7:52 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
ортегаа, дразниш вече...
Нед Фев 08, 2009 7:53 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
Дайте бан за маймуната !!!!!!!
Нед Фев 08, 2009 7:55 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
не бан даите му банан  аз не бих спрял да ходя да не съм като тебе 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Фев 08, 2009 8:07 pm |
|
 |
Vasko93
Пристрастен
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:04 pm Мнения: 293 Местоположение: София / Павлово
|
Абе оставете го тоя да си живее в неговя филм кво го закачате :lol: 
_________________ СаааааМо Ти
В МоЕ съРцЕ сИ
Теб обичам аз
и нЕ щЕ пРедаМ
моя (/С\) Славия (/С\) !!!
|
Нед Фев 08, 2009 10:53 pm |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Заключвам темата - Осрахте се всички- най вече ORTEGATAA ! Плюнченето както го нарекохте псувните и тн по адрес на момчета които ги познавам и макар да не съм на едно мнение с тях по някои неща- знам че дават сърцата си за Славия - не са толерирани във форума. А и като цяло езика стана твърде груб- все пак ние сме част от интелигенцията на София.
А колкото до теб- ORTEGATAA- много ми падна в очите как заплашваш че ще идваш с твоя компанийка на мача и еди какво си нямах нервите дори да ти прочета глупостите, оборотна работа... тц тц ела- ама не забравай че като заплашваш тях заплашваш и мен и още хиляда човека на стадиона- щото ние можем да си спорим псуваме и тн- но не си ти човека който има и най малкото право да говори такива неща на който и да е от нас. Така че свери си малко часовника. И ако си мислиш че те са лапенца- както ги определяш- аз определено не съм и ти определено не искаш да си имаш работа с мен- това ти го гарантирам !!!!

ВИНАГИ С ВАС !
|
Пон Фев 09, 2009 12:22 am |
|
 |
|