Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 10:01 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
 Болен ми лежи... 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
toi petur dqkov go kaza :
VUN BEZDARNICITE OT SLAVIA!

Сря Мар 16, 2005 4:53 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Благо Георгиев в продължение на три години бе наричан манекен и с какви ли не други обидни епитети, освиркван на почти всеки мач....
ЗАСРАМЕТЕ СЕ!!!

Сря Мар 16, 2005 6:37 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Всеки има глава на ръменете си да отговаря за действията си. Който го е освирквал да му мисли. Обаче Благо си имаше потенциал още от едно време...просто отделяше повечко време на външния си вид:)))
А "футболисти" като Владимиров, Стойков, Мечечиев и некви подобни рисувани герои да си ходят. Ако станат национали като Благо ще си понеса вината и ще си заровя главата....малко обаче се съмнявам да се стигне до там....

П.С. - А Благо все още си е манекенче :D

Сря Мар 16, 2005 9:42 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Гарантирам ти, че ако 5000 слависти 2-3 пъти скандират името на кой да е от гореспоменатите герои, които в никакъв случай не извинявам за слабата им игра в два решени предварително мача, той също ще играе на ниво. А когато играеш пред 100 зрители или пред 400, какъв ти е стимула да се изявяваш. Публиката на Славия с пълно право не посещава мачовете, но ако ги посещаваше резултатите биха били съвсем различни, но това е положението. Да подкрепим момчетата в оставащите 12 мача и те със сигурност ще ни донесат повече, отколкото, ако ги освиркваме и обиждаме!

Сря Мар 16, 2005 9:50 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Oк, да ги подкрепим. Нямам нищо против. Така и така невярвам да ни досенат това, което очакваме (поне 2 мача в Европа).
А специално тримата изброени от мен футболисти ако ще и на Бернабеу да играят нема да покажат нещо по-различно от това. Не съм казал, че не съм им харесал само в мачовете срещу "Левски" и Цска. Съгласен съм, че си бяха предрешени. Но те и в мачове срещу по-слаби отбори нищо неправят. Ако на мястото на Владимиров беше някой що годе свестен нападател до сега да е станал пръв във вечната голмайсторска листа на Славия. Това момче изпусна толкова мноо за времето откакто е в отбора, че нямам думи....Стойков не е показал абсолютно нищо до сега с изключение може би на паса към Благо в поседния кръг...а МЕчечиев е уникален случай....не съм виждал друг да спира топката като него....
Все пак аз си подкрепям отбора и ще се радвам да играем в Европа...за съжаление обаче се съмнявам, че ще стане

Сря Мар 16, 2005 10:51 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 25 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3