Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 1:12 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща
 Екскурзии, знамена и още нещо 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
Лесно е да се говори, но не е така с действията, сигурно ще попиташ защо. Ами много е просто, защото я няма масата! Ето сега 10-15 човека се организирахте тук, направихте нещо което си заслужаваше и ние доведохме инициативата докрай, но не може сам или с няколко човека да организирам инициатива и сам да я реализирам, трябва подкрепа и то сериозна, с 200 човека на стадиона нищо не може да се направи. НКС може само да организира хората които идват на стадиона и искат да бъдат организирани, но няма как да доведеме хората по мероприятията, това не е по възможностите на никой от нас! Да не говорим пък за по-сериозни действия, каквито на всички ви се искат предполагам.
Това което е по възможностите ни - го правим, но това е повече интелектулна работа, която можем да свършим сами! Естествено това са страницата, книгата и най-вече вестника, няма друг фенклуб с толкова сериозно издание, което излиза вече ПЕТА година! Но това е всичко каквото можем да направим с човешкия ресурс, с който разполагаме в момента.

Не приятел.
Имам предвид че НКС не прави нищо по въпроса за агитката...не може да отиваме 15 човека във Стара Загора със един транспарант "Бялата Лавина" които е супер скъсън и мръсен и след този мач тои не ставаше за нищо...просто не може така...екскурзия също нямаше...тоест имаше но беше обявена в петък вечерта мисля че беше...ние сигорно сме единственната агитка която ни бива изгонена от самия си стадион...пример мача с Локо Пд в София този сезон...на гостуването в Надежда имахме само един транспарант...и добре че Стефан го направи иначе хептем...много ме е яд че фенклуба на Локо София имат много ама наистина много транспаранти и знамена,а ние стоим без нищо...трябва ни подкрепа...в НСК помислете за това...

ПС:Това мислех да не го казвам,но ще го кажа... dani slavista,ssfc,100qn от 2 месеца се разбрахме да направим малко нови неща за агитката...в момента имаме 90 лева събрани...следващия понеделник ще търсим фирма която изработва транспаранти...трудно е 4 човека да се мъчим но ние не се отказваме.

Поздрави.

Съб Юли 02, 2005 11:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Jay Jay Okocha написа:
Цитат:
Лесно е да се говори, но не е така с действията, сигурно ще попиташ защо. Ами много е просто, защото я няма масата! Ето сега 10-15 човека се организирахте тук, направихте нещо което си заслужаваше и ние доведохме инициативата докрай, но не може сам или с няколко човека да организирам инициатива и сам да я реализирам, трябва подкрепа и то сериозна, с 200 човека на стадиона нищо не може да се направи. НКС може само да организира хората които идват на стадиона и искат да бъдат организирани, но няма как да доведеме хората по мероприятията, това не е по възможностите на никой от нас! Да не говорим пък за по-сериозни действия, каквито на всички ви се искат предполагам.
Това което е по възможностите ни - го правим, но това е повече интелектулна работа, която можем да свършим сами! Естествено това са страницата, книгата и най-вече вестника, няма друг фенклуб с толкова сериозно издание, което излиза вече ПЕТА година! Но това е всичко каквото можем да направим с човешкия ресурс, с който разполагаме в момента.

Не приятел.
Имам предвид че НКС не прави нищо по въпроса за агитката...не може да отиваме 15 човека във Стара Загора със един транспарант "Бялата Лавина" които е супер скъсън и мръсен и след този мач тои не ставаше за нищо...просто не може така...екскурзия също нямаше...тоест имаше но беше обявена в петък вечерта мисля че беше...ние сигорно сме единственната агитка която ни бива изгонена от самия си стадион...пример мача с Локо Пд в София този сезон...на гостуването в Надежда имахме само един транспарант...и добре че Стефан го направи иначе хептем...много ме е яд че фенклуба на Локо София имат много ама наистина много транспаранти и знамена,а ние стоим без нищо...трябва ни подкрепа...в НСК помислете за това...

ПС:Това мислех да не го казвам,но ще го кажа... dani slavista,ssfc,100qn от 2 месеца се разбрахме да направим малко нови неща за агитката...в момента имаме 90 лева събрани...следващия понеделник ще търсим фирма която изработва транспаранти...трудно е 4 човека да се мъчим но ние не се отказваме.

Поздрави.

Точно това имах предвид, не е сериозно с 15 човека, винаги когато е имало повече хора е имало и организация, аз лично съм организирал и пътувал до Стара Загора преди 2-3 години два автобуса с 90-100 човека и не само там, но с 15 какво има да се организира, просто е безсмислено! Колкото до транспарантите, разбирам те, но откакто изчезнаха петте малки знамена нямам голямо желание за нови, а и не е имало желание някой да направи нещо сериозно. Специално за бялата лавина съм дал плата и отделно на Ханса съм дал лични пари, не си спомням вече точно колко, но мисля към 30-40лв, така че и то е направено с решителната ми помощ. Друг досега не е дошъл с точен и ясен проект, да го защити и съответно да получи това от което има нужда, за да се направи.

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Нед Юли 03, 2005 12:04 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Проекти имаме,но няма на кои и къде да ги покажем...

ПС:Пребаваме темата маи трябва да направим една във "Фен Зона"

Нед Юли 03, 2005 12:17 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Jay Jay Okocha написа:
Проекти имаме,но няма на кои и къде да ги покажем...

ПС:Пребаваме темата маи трябва да направим една във "Фен Зона"

Да, не е тук мястото, дали не може да я изчистим?

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Нед Юли 03, 2005 12:19 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Модераторите нека изтрият нашите мнения които не са по темата...

Ако искаш даи да направим една тема във фен зона...аз са и мисля заглавието ама нещо незнам кво да напиша :) ако искаш напиши ти една.

Нед Юли 03, 2005 12:23 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Jay Jay Okocha написа:
Модераторите нека изтрият нашите мнения които не са по темата...

Ако искаш даи да направим една тема във фен зона...аз са и мисля заглавието ама нещо незнам кво да напиша :) ако искаш напиши ти една.

Ако искаш дай да си ги изтриеме сами, аз моите, а ти твоите?

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Нед Юли 03, 2005 12:28 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
не става...

Нед Юли 03, 2005 12:31 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
аре ето я http://www.slaviasofia.com/forum/viewtopic.php?t=1106

утре ще падне голямо триене... :)

Нед Юли 03, 2005 12:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Jay Jay Okocha написа:
не става...

Защо???

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Нед Юли 03, 2005 12:32 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
незнам даи да пишем в другата тема...

Нед Юли 03, 2005 12:37 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 14 мнения ]  Отиди на страница 1, 2  Следваща