Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 2:59 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 СЛАВИЯ ИМА И ПОЛСКИ ФЕНОВЕ!!!!!! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Пратих отговор естествено, написах каквото би написал всеки от вас... Мейла който ми е пратил Алекс е официален, т. е. личен с имената му, със всичкото - не ми се струва възпитано да го изтипосам във форума. Ще го попитам и тогава, ако той каже- може... Нали се сещате- как бихте реагирали вие, ако заварите официалната си поща ( тази в която получавате важна кореспонденция- документи, договори, официални писма от фирми и т.н.) с 20- 30 спамчета от България :D Не иде някак си...

Не бъркайте модератор с администратор! Модераторът няма правата да прави стаи, да ровичка из акаунтите... Аз мога да ви предложа да пуснете теми на чужди езици в стаята за международен футбол в който имам модераторски права. Ще направя отделна помощна тема, в която ще ви моля всеки, който води чуждоезична тема да превежда мненията в общи линии за другите потребители. Като се съберат повече такива теми, с мнения от чужденци и т.н. може да помолим администраторите да помислят вече и за отделна секция, в която да се помества само на чужди езици. Това, което мога да направя е, да ви помагам в модерирането на подобни теми в единия от форумите за които имам права- Европейски и световен футбол. Давайте да видим какво ще направим!

Dobre de,no dali 1 srednostatisticheski evropeec shte moje da se dobere do miastoto kadeto shte sa temite na chujdite ezici, sled kato celia ni forum e na bulgarski. No ot druga strana , moje da pita, da se nadiavame che sthe se setiat. OK podkrepiam ideiata.

Чет Юни 30, 2005 9:45 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Ами като посещавате чуждите форуми и правите теми слагате директен линк към съответната тема в българския форум. То и без това трябва по този начин да се рекламираме, за да дойдат повече хора. А пък командите на сайта са на български и това май не може да се промени- както виждате и тия от Хановер са превеждали кое какво е...

Пет Юли 01, 2005 6:50 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Междо другото аз получих същото писмо преди два дни....~!!! И аз му отговорих естествено !!!

ВИНАГИ С ВАС !

Пет Юли 01, 2005 12:48 pm
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
А между другото има и някакав руснак дето ме пита за вратарите от школата в старшата възраст 8)

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Пет Юли 01, 2005 2:41 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Тази нощ си поиграх и направих един пробен форум, в който ще се акцентира на връзките с чужбина. В момента има няколко секции с по няколко стаи. Който проявява интерес да го види и ако иска да помага да се регистрира и да ми пише. Сега чуждоезичната стая е само една- на английски, но като проима мераклии да водят секции на други езици веднага ще отворя такива. Интерфейсът е на английски, удобен за чужденците.
Предлагам да видим какво ще направим и може да го развием и предоставим на НКС. Идеята не е двата форума да се конкурират, а да улесним чужденците, които биха искали да дискутират проблемите около Славия. Сега нещата са доста сурови, има най- различни стаи, ще се доразвива. А! Могат да се атачват файлове в мненията там! Това е една разкошна възможност за обмен на материали.

Адреса е http://slavia.4.forumer.com/

Чет Юли 14, 2005 6:03 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Чудесно !!Аз подкрепямам всяка възможност за развитие.

Чет Юли 14, 2005 7:25 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
Така... вече направих и гръцка и френска секции, защото Ицо изяви желание и готовност да помага с тези езици. В ранния следобяд ще продължа да приемам заявките ви там, места има много, дано има още желаещи.
Само едно да ви предупредя, не атачвайте към мненията си там мп3 и ави, които са обект на авторски права. Много строго го следят, вече ме предупредиха от сайта, който хоства форума.

Чет Юли 14, 2005 8:32 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Ядосвам се вече, какво му е толкова трудното да се направи тук секция????
Ами сложете една стая със заглавие " Еnglish, French....." или там каквито езици ще се подържат, обяснете на различните езици как да се регистрират хората, сложете снимка на българската регистрация с обяснения на отделните езици и хората ще се оправят!
После се отваря по една тема на всеки език и се почва, ако има нужда от разширяване, ще му мислим тогава, нека да видим какъв е интереса, ако трябва от самата web-страница ще сложим линк за чуждестранен форум, където ще се пише на други езици!
Не може ли да стане това???

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Чет Юли 14, 2005 11:01 am
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ами аз поразгледах онзи сайт, има готови решения за форуми. Три тертипа са. Отдавна имам мой личен форум, който е същия като този. Общо взето всичко зависи от дисковото пространство, а там е абсолютно неограничено. Тази версия, на която съм направил гореспоменатия форум е доста по- модерна и предлага повече възможности- атачване на файлове до 50 МВ към всяко мнение, снимки, материали в самите мнения, въобще много неща. И всичко е абсолютно безплатно. Явно този форум разполага с малко дисково пространство, затова има редица ограничения. Едва ли администраторите умишлено не правят подобрения. Така или иначе там ще сведем до минимум допирните точки с този форум тук и няма да бъдат конкуриращи се. Футболната секция на български там е символична, колкото да не е без хич. Иначе има раздели за музика, филми и такива. Давам права на всеки, който изяви желание да помогне с езиците там, при благоприятно развитие съм готов да предоставя администрирането на НКС и вашите хора, които разбират от компютри могат да ги този и онзи форуми свържат по някакъв начин, има възможност за това.

Чет Юли 14, 2005 11:31 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Туко що се регистрирах във този форум...има малък проблем че не знам много добре англииски смисъл такъв че правописа ми куца :lol: ,но ще се оправя с времето :lol:

Чет Юли 14, 2005 12:30 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 23 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща