Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Чет Май 08, 2025 2:53 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 АГИТКАТА,ЗНАМЕНАТА,ТЪПАНИТЕ,ТРАНСПАРАНТИТЕ 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
А не така няма да се разберем...тази хубава марка освен за смях не става за нищо друго...не може да отиваме по 20 човека и да сме лавина просто не става...като извадим проектите на хартия с дани слависта и ги представим на нкс ще решим кое ще го бъде и кое не.

Нед Юли 03, 2005 12:07 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
АЗ НЕ МИСЛЯ ЧЕ СТАВАМЕ ЗА СМЕХ С ТОЯ ТРАНСПАРАНТ СПОРЕД МЕН НИЕ НЯМА ВЕЧНО ДА СМЕ 20 ЧОВЕКА КАКТО СЕ ИСРАЗИ НЕГАРА А И ПО ВЪПРОСА ЗА СМЕШНИТЕ ТРАНСПАРАНТИ ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ЖЕЛЕЗНИ ОГРАДИ И МАПЕК ФОРЕВЕР Е ТОВА СА СМЕШНИ ТРАНСПАРАНТИ 8)

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Нед Юли 03, 2005 12:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Решете какво точно искате, стига да отговаря на философията на Славия, винаги ще ви подкрепя, а аз имам възможности да го направя, това което нямам е време!

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Нед Юли 03, 2005 12:31 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Искаме поне 3 нови транспаранта за новия сезон...незнам дали ви изгледа много,но просто в момента нямаме нищо... :( ...ние разполагаме със 90 лева в момента...сега което се чудя е къде в интернет да кача идеите за да може да ги пусна във форума и да се гласува за тях в определен срок...първите 3-ти които бъдат избрани ще бъдат направени...проблема е че аз не мога да ги кача в нета...ако някои може нека ми пише на Лично Съобщение!

Нед Юли 03, 2005 12:37 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Такаа... Много важно е, приоритетно е да решите след като направите, да кажем, 2-3 трансперанта, къде ще стоят? Във фенклуба? Кой ще има ключ за там? Кой ще е отговорен? На първо време да решим това, за да няма после въпроси от типа :"Къде изчезнаха знамената?". И да има система: идват приемерно 1 час преди мача хората, които ще се занимават с опъването на трансперантите, и след мача веднага се прибират там от където са взети. ЯСНО И ПРОСТО! Не знам как точно е било преди, обаче е ясно, че е имало хора, които са си ги прибирали в тях. Хубав сувенир - да. Но по този начин прецакваш цяла една агитка и хората, участвали в изготвянето на знамената.
Така че на първо време казвам пак - да изясним правилата и бъдещета резиденция на знамената, тъпаните и т.н.!!!

Нед Юли 03, 2005 12:47 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Правила точно няма написани,но ето какво знам аз:

1.Един час преди мача се чакаме пред волеиболната зала.
2.Отиваме до фенклуба за знамената и транспарантите.
3.Ключ от този фенклуб имат само Стефан които е супер сериозен за което му правя евала и още един човек мисля че се казваше Камен които само оставя непродадените вестници там.
4.Ако се направят тези транспаранти единственото място което ще стоят е във фенклуба.

Нед Юли 03, 2005 1:09 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Няма проблеми събираме се 3-ма човека идваме 1 час преди мача разпъваме ги и след мача ги прибираме във фенклуба . В това отношение съм сериозен .

The Rise of the poisoned Youth

Нед Юли 03, 2005 2:09 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
"БЯЛАТА ЛАВИНА" на Ханса беше перфектна, само че трябва да я направим от по-здрав материал и халките да са от горната страна.

Пон Юли 04, 2005 12:02 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Васко кажи нещо :) :P

Пон Юли 04, 2005 1:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Jay Jay Okocha написа:
Васко кажи нещо :) :P

Какво имаш предвид?
Аз съм си казал мнението по-горе! Не виждам точни и ясни проекти, за които да си кажа мнението, още по-малко пък изчислени и в пари.
Колкото за съхранявмането, вярно е че Стефан се грижи за това в момента, но не съм го виждал скоро, а трябва всички тези материални ценности да му се заведат и да отговаря материално за тях. Включително и новите!

СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ

Пон Юли 04, 2005 2:03 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 29 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща