Автор |
Съобщение |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
А не така няма да се разберем...тази хубава марка освен за смях не става за нищо друго...не може да отиваме по 20 човека и да сме лавина просто не става...като извадим проектите на хартия с дани слависта и ги представим на нкс ще решим кое ще го бъде и кое не.
|
Нед Юли 03, 2005 12:07 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
АЗ НЕ МИСЛЯ ЧЕ СТАВАМЕ ЗА СМЕХ С ТОЯ ТРАНСПАРАНТ СПОРЕД МЕН НИЕ НЯМА ВЕЧНО ДА СМЕ 20 ЧОВЕКА КАКТО СЕ ИСРАЗИ НЕГАРА А И ПО ВЪПРОСА ЗА СМЕШНИТЕ ТРАНСПАРАНТИ ОБЪРНИ ВНИМАНИЕ НА ЖЕЛЕЗНИ ОГРАДИ И МАПЕК ФОРЕВЕР Е ТОВА СА СМЕШНИ ТРАНСПАРАНТИ
(/С\)
САМО СЛАВИЯ
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Нед Юли 03, 2005 12:14 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Решете какво точно искате, стига да отговаря на философията на Славия, винаги ще ви подкрепя, а аз имам възможности да го направя, това което нямам е време!
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Нед Юли 03, 2005 12:31 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Искаме поне 3 нови транспаранта за новия сезон...незнам дали ви изгледа много,но просто в момента нямаме нищо...  ...ние разполагаме със 90 лева в момента...сега което се чудя е къде в интернет да кача идеите за да може да ги пусна във форума и да се гласува за тях в определен срок...първите 3-ти които бъдат избрани ще бъдат направени...проблема е че аз не мога да ги кача в нета...ако някои може нека ми пише на Лично Съобщение!
|
Нед Юли 03, 2005 12:37 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Такаа... Много важно е, приоритетно е да решите след като направите, да кажем, 2-3 трансперанта, къде ще стоят? Във фенклуба? Кой ще има ключ за там? Кой ще е отговорен? На първо време да решим това, за да няма после въпроси от типа :"Къде изчезнаха знамената?". И да има система: идват приемерно 1 час преди мача хората, които ще се занимават с опъването на трансперантите, и след мача веднага се прибират там от където са взети. ЯСНО И ПРОСТО! Не знам как точно е било преди, обаче е ясно, че е имало хора, които са си ги прибирали в тях. Хубав сувенир - да. Но по този начин прецакваш цяла една агитка и хората, участвали в изготвянето на знамената.
Така че на първо време казвам пак - да изясним правилата и бъдещета резиденция на знамената, тъпаните и т.н.!!!
|
Нед Юли 03, 2005 12:47 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Правила точно няма написани,но ето какво знам аз:
1.Един час преди мача се чакаме пред волеиболната зала.
2.Отиваме до фенклуба за знамената и транспарантите.
3.Ключ от този фенклуб имат само Стефан които е супер сериозен за което му правя евала и още един човек мисля че се казваше Камен които само оставя непродадените вестници там.
4.Ако се направят тези транспаранти единственото място което ще стоят е във фенклуба.
|
Нед Юли 03, 2005 1:09 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Няма проблеми събираме се 3-ма човека идваме 1 час преди мача разпъваме ги и след мача ги прибираме във фенклуба . В това отношение съм сериозен .

The Rise of the poisoned Youth
|
Нед Юли 03, 2005 2:09 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
"БЯЛАТА ЛАВИНА" на Ханса беше перфектна, само че трябва да я направим от по-здрав материал и халките да са от горната страна.
_________________ 1913
|
Пон Юли 04, 2005 12:02 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Васко кажи нещо 
|
Пон Юли 04, 2005 1:25 pm |
|
 |
Васко
Орден "Стара Славия"
|
Jay Jay Okocha написа: Васко кажи нещо 
Какво имаш предвид?
Аз съм си казал мнението по-горе! Не виждам точни и ясни проекти, за които да си кажа мнението, още по-малко пък изчислени и в пари.
Колкото за съхранявмането, вярно е че Стефан се грижи за това в момента, но не съм го виждал скоро, а трябва всички тези материални ценности да му се заведат и да отговаря материално за тях. Включително и новите!
_________________ КОГАТО БЪЛГАРИЯ СТАНЕ
КАТО БЕЛИТЕ СТРАНИ
СЛАВИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ
|
Пон Юли 04, 2005 2:03 pm |
|
 |
|