Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Сря Май 07, 2025 10:15 am

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 Йешич ни благодари! 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Дойде време и на най-нисшата прослойка от обществото да си отвори устата. Звучния прякор "Чакарака" издава селяческия характер на фермера, да не кажа селянина.
Горкият, дори не владее уменията да пише на кирилица. Типично за феновете на Отборът на Народната Войска - ЦДНА... Съжалявам тези 'фенове'...

Чет Дек 15, 2005 6:05 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
ooh opredeleno moga da pi6a na kirilica, vij:
ЦСКА е номер едно!!! ооо не съм ли добър,а!? :twisted:
иначе наистина сме си за съжаление- супер публика, по 2-3000 души на всяко гостуване в Европа, евроуспахи...абе кво да ти кажа- яко сме затънали, а ?
иначе за великите фенове на ОТБОРА НА СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ няма да говоря...

Чет Дек 15, 2005 6:11 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
АБЕ СМЕШКО КАКВО говориш ЗА СТРОИТЕЛНИ ВОЙСКИ А ??? ТИ ЗНАЕШ ЛИ ПО КАКЪВ НАЧИН СА ВИ СЪЗДАЛИ И КАКВА ВИ Е БИЛА ПУБЛИКАТА А ??? ВИЕ АКО КАТО 10 ГОДИНИ БЕЗ ЕВРОПА И ШАМПИОНСКА ТИТЛА НЯМА ДА ИМАТЕ И 100 ЧОВЕКА ...

The Rise of the poisoned Youth

Чет Дек 15, 2005 6:18 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
да, определено знам как сме създадени бе, "смешко". просто журналистическата пропаганда изкарва ЦСКА отбор на партията, създаден изкуствено, но аз мога да ти дам примери че не е така. + тва "армия" не означава "партия", нали? или греша? следователно кво срамно има да си отбор на армията? би ли ми дал обяснение, че нещо си много отворен :twisted:

Чет Дек 15, 2005 6:25 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
май не знаеш как е създаден отбора ти от ЕДНА ПАРТИЯ , която Е КАРАЛА АРМИЯТА ДА ИМ ХОДИ НА МАЧОВЕ ЗА ДА ИМАТ ПУБЛИКА СЕ ПАК ... и не ми говори за журналистите , защото цяла БЪЛГАРИЯ знае как сте създадени ...

The Rise of the poisoned Youth

Чет Дек 15, 2005 6:27 pm
Профил ICQ
Току що регистриран

Мнение 
момче, грешна ти е информацията, свери си я:
ЦСКА е създаден чрез обединение на клубовете "Чавдар"/ наследник на АС-23/ и кварталното отборче " Септември". Първият състав на ЦСКА е бил съставен изцяло от играчи на тези отбори. Този отбор става отбор на армията, защото тогава всеки отбор е трябвало да е ведомствен, за да може да се издържа- лефски към полицията, славия към стр. войски, локо към БДЖ и т.н. и само да те светна- ЦСКА е играел най-привлекателния и красив футбол и много хора са се стичали да гледат играта на виртуози като Стефан Божков, Нако Чакмаков, Гацо Панайотов и т.н. всеки е искал да види на живо ноия отбор и понякога дори билетите не стигали. нз откъде ти е тая информация, сигурно пак плод на синята медийна пропаганда...

Чет Дек 15, 2005 6:37 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
и понеже съм почти сигурен, че ще ми запееш песента за футболистите, които е прибирал ЦСКА- да, ЦСКА е можел да има всеки играч, но просто поради факта, че всеки мъж ходи в армията и докато кара казармата той играе за военния отбор, а след това ако иска е можел да остане. ЦСКА не е карал никого насила да играе за отбора /поредната синя мръсна лъжа/. ако не е било така, защо в отбора не са били играчи като гунди, котков, начко михайлов, хр.бонев, шаламанов и др.? защото не са искали. по принцип всеки с удоволствие е приемал да играе в ЦСКА, защото е знаел, че само чрез този клуб може да мери сили с най-големите и да се изявява на високо ниво....

Чет Дек 15, 2005 6:43 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Изображение

Чет Дек 15, 2005 6:58 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
???

Чет Дек 15, 2005 7:02 pm
Профил
Току що регистриран

Мнение 
няма какво да кажеш ли?

Чет Дек 15, 2005 7:02 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 27 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща