Коментари след най старото столично дерби !
Автор |
Съобщение |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Altafini написа: Повечето от старите слависти мразим ЦСКА и когато играете с тях сме за вас и то е ясно защо 
Е що ще мразим някъв измислен отбор? Той трябва да ни е безразличен! А и що като играят със сините сме против тях, че нещо не схванах? 
_________________ 100
|
Чет Май 11, 2006 5:40 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Защо ще мразите некакъв измислен отбор ли?
Защото заради този измислен отбор и неговите съдсатели вие най-много сте пострадали. И ние сме го лапали - имам предвид смяната на името, изгонването ни от стадиона в центъра, подарените титли на прасетата. Така или иначе обаче ние оставаме гранд и се докопваме до цели 14 титли през комунистическия режим...докато заради онези безсрамници вие го отнасяте най-много! Доколкото знам и вас ви гонят от традиционния ви стадион и въпреки че известно време сте под шапката на строителни войски съвсем не получавате облагите /като талантливи играчи наготово/, които получават червеноарчейците.
Факт - ние мразим обединението със "Спартак" Сф, но печелим добри футболисти от школата им и финансова стабилност от така омразното ни МВР, докато комунягите или тези, които създадоха урода цдв при септември вас ви пращат в десета глуха. Ей затова сигурно старите слависти са мразели чорбата повече....
|
Пет Май 12, 2006 1:47 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Добре си ви е било на вас обединението със "Спартак", всичко което е било тяхно е останало за вас. Сега "Спартак" се мъчат по дивизиите, заедно с отбори като Септември, Академик, Спортист, НСА и др. А ЦСКА като играе с "Левски" зависи може да съм за вас, за ЦСКА, за равен, абе ако мача между вас е важен за нас го гледам, ако не е, не ме интересувате. ЦСКА много са взели и по-малко са дали на българския футбол. Всички добри футболисти от провинцията навремето ги взимаха в ЦСКА. За малко и Гунди е щял да играе за тях, добре че е отишъл в "Ботев". А за преди 10-11 години когато се обявиха срещу всички това беше голяма глупост от страна на някои "левскари".
Пет Май 12, 2006 2:13 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Ако говориш за база не е баш така - нито басейна "Спартак", нито стадион "Раковски" са наши, а Герена е направен 1964-1965 като игрище на "Левски", преди обединението със "Спартак". Не отричам, че сме спечелили от това обединение - техни юноши най-вече, и въпреки това ние никога не наричахме отбора си Левски-Спартак, а само "Левски". Освен това ние сме създадени от група ученици, обичащи футбола, а това обединение ни е насилствено наложено.
ПОСЛЕПИС: Абе вие си задържахте Царската купа, но при нас е Улпия Сердика 
|
Пет Май 12, 2006 2:32 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
Левскар написа: Защо ще мразите некакъв измислен отбор ли?
Защото заради този измислен отбор и неговите съдсатели вие най-много сте пострадали. И ние сме го лапали - имам предвид смяната на името, изгонването ни от стадиона в центъра, подарените титли на прасетата. Така или иначе обаче ние оставаме гранд и се докопваме до цели 14 титли през комунистическия режим...докато заради онези безсрамници вие го отнасяте най-много! Доколкото знам и вас ви гонят от традиционния ви стадион и въпреки че известно време сте под шапката на строителни войски съвсем не получавате облагите /като талантливи играчи наготово/, които получават червеноарчейците. Факт - ние мразим обединението със "Спартак" Сф, но печелим добри футболисти от школата им и финансова стабилност от така омразното ни МВР, докато комунягите или тези, които създадоха урода цдв при септември вас ви пращат в десета глуха. Ей затова сигурно старите слависти са мразели чорбата повече....
Като мразиш признаваш превъзходството на този, когото мразиш! 
_________________ 100
|
Съб Май 13, 2006 3:59 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Josif написа: Като мразиш признаваш превъзходството на този, когото мразиш! 
Много добре казано!
_________________ 1913
|
Съб Май 13, 2006 7:09 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Много силна дума е мразя, гледам да не използвам такива. Аз например бих казал, че не ми харесват Берое. Да не забравяме, че темата е за снимките.
Нед Май 14, 2006 12:06 pm |
|
 |
Левскар
Пристрастен
|
Josif написа: Като мразиш признаваш превъзходството на този, когото мразиш! 
Принципно си прав, но тук се връщаме на началото на спора:
1. Да не би нашето знаме да е запалено от ваши привърженици от "любов" или от "безразличие"?
2. Мразя авантите, които винати са получавали чорбарите, но никакво превъзходство не признавам от тяхна страна. Титлите да си ги поставят някъде, в преките двубои имаме положителен аванс.
3. Да, и аз не живея, воден от омразата, но футболните запалянковци по цял свят не са особено толерантни към "вечните си врагове", или мислиш, че някой ултрас на Реал Мадрид е гледал шампионските шествия на Барса и се е радвал, вместо псувайки да смени канала на телевизора си?
Айде, моля ти се!
|
Пон Май 15, 2006 5:26 pm |
|
 |
lureno19
Модератор
|
Ако ги нямаше ЦСКА ние щяхме да сме с най-много титли, "Левски" преди са били по-слаби от нас. Чорбарите ни откраднаха даже и цвета на екипите. Славия е червен отбор, а не бял. Абе има за какво да ги мразим наистина. Превъзходство в броя на титлите (някои спечелени по нечестен начин) и в нищо друго. И ние имаме полуфинал в евротурнирите, докъдето са стигали и те.
Пон Май 15, 2006 8:16 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
lureno19 написа: Ако ги нямаше ЦСКА ние щяхме да сме с най-много титли, "Левски" преди са били по-слаби от нас. Чорбарите ни откраднаха даже и цвета на екипите. Славия е червен отбор, а не бял. Абе има за какво да ги мразим наистина. Превъзходство в броя на титлите (някои спечелени по нечестен начин) и в нищо друго. И ние имаме полуфинал в евротурнирите, докъдето са стигали и те. Цитат: Славия е червен отбор, а не бял
 Интересно!! 
Последна промяна mittag на Пон Май 15, 2006 8:29 pm, променена общо 1 път
|
Пон Май 15, 2006 8:27 pm |
|
 |
|