Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Съб Май 03, 2025 11:57 pm

Отговори на тема  [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 ""Левски"", "Локомотив" или "ЦСКА& 

Кой искате да стане шампион тази година?
""Левски"" 38%  38%  [ 6 ]
"Локомотив" 38%  38%  [ 6 ]
"ЦСКА" 25%  25%  [ 4 ]
Общо гласове : 16

""Левски"", "Локомотив" или "ЦСКА& 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Литекс искам да станат шампион и точно те имат известни шансове да вземат нещо от ""Левски"" до края на есента.
Иначе ""Левски"" е безспорният фаворит за титлата с най- качествен и обигран състав, с Боби Михайлов и цялата клика в БФС зад гърба им. Единствено при разпродажба на футболистите едновременно с конгрес на БФС ще има различен шампион от ""Левски"".

Пон Окт 23, 2006 8:50 pm
Профил WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Червено Черните на КУРВИ СИНОВЕ на КУРВИ СИНОВЕ !!! ЕБЕМ ВИ МАЙКИТЕ ЕБЕМ ВИ МАЙКИТЕ !!!

ИСКАМ СЛАВИЯ ДА СТАНЕ ШАМПИОН ! А НЕ ТЪПИТЕ ГОВЕДА , ПРАСЕТА ИЛИ НАЙ-МАЛКО ГРОЗНИТЕ БУФЕРИ !!!

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Окт 23, 2006 9:42 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
venci_1913 написа:

:ПП кои е гласувал за Локомотив веее малоумни ли сте?

Аз съм малоумен "веее". Явно немалоумните са за синята и червената сган.
Тук не е въпросът кой ще стане или няма да стане шампион. Естествено, че рогатите са с класа над останалите. Въпросът е славистите за кого ще бъдат (тези които не са за никой от трите отбора просто не участват в анкетата).

Пон Окт 23, 2006 11:18 pm
Профил
Пристрастен
Аватар

Мнение 
^^^ей човек...как така 'славистите за кого ще бъдат' .. тва е тъпо.. вие сте слависти и ще си искате славия да бъде шампион... не може да викате аз съм от славия обаче искам еди кой си да стане шампион

Централен Спортен Клуб на Абсурда

Вто Окт 24, 2006 8:46 am
Профил YIM WWW
Модератор
Аватар

Мнение 
Все ми е тая

Вто Окт 24, 2006 10:36 am
Профил ICQ YIM WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
blagoj_fenka написа:
^^^ей човек...как така 'славистите за кого ще бъдат' .. тва е тъпо.. вие сте слависти и ще си искате славия да бъде шампион... не може да викате аз съм от славия обаче искам еди кой си да стане шампион

Ти не разбра ли вече, че нямаш работа в тази тема!!! В другите си добре дошла, но тук участието ти не е подходящо.

Славистът за разлика от "феновете" на някои други има понятие от футбол и е съвсем наясно относно реалностите. Когато за 10 мача изоставаме с 16, 13 и 10 точки от отбори с много по-голям ресурс в момента от нашия, когато имаме ръководно тяло без амбиции е напълно ясно, че няма да бъдем шампиони. Други на наше място биха могли и да не прозрат истината, но ние сме от Славия.

Вто Окт 24, 2006 12:49 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ок истината е такава, но как така може да искаш някой друг да е шампион, а не "Славия"!!! Много хитро виждам се как казвам: "Аааа аз съм славист, ма искам "Левски" да стане шампион, защото ние сме зле!!!" Плюс тва откъде знаеш, че няма Литекс да станат! Или Локо Пловдив, или Черноморец - Бургас! Все още всеки отбор е възможно теоритично да стане шампион!!!

Вто Окт 24, 2006 6:47 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Za da e korektno zadadena anketata neka ima i otgovor "D" - Dremi mi na uchankata koi ste e kato niama da e Slavia". Stoto mai tozi otgovor biha poso4ili nai-mnogo hora.

Вто Окт 24, 2006 8:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ицо, много добре знам, че четвъртия отговор ще събере най-много гласове, но мен тези гласове не ме интересуват. Мен ме интересуват останалите гласове, които имат предпочитание, затова и уточних, че останалите няма смисъл да участват в темата.

Вто Окт 24, 2006 8:14 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
mito00 написа:
Ок истината е такава, но как така може да искаш някой друг да е шампион, а не "Славия"!!! Много хитро виждам се как казвам: "Аааа аз съм славист, ма искам "Левски" да стане шампион, защото ние сме зле!!!" Плюс тва откъде знаеш, че няма Литекс да станат! Или Локо Пловдив, или Черноморец - Бургас! Все още всеки отбор е възможно теоритично да стане шампион!!!

Аз се опитвам да обясня на левскарката, че славистите раазбират от футбол и ти веднага се намери да твърдиш точно обратното. Ако искаш да се хванем на 1000 лева бас, аз твърдя, че шампион ще е един от трите отбора, които съм, изброил в анкетата, а ти играй с всички останали! Искаш ли?

Вто Окт 24, 2006 8:16 pm
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 30 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща