Автор |
Съобщение |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13178 Местоположение: SOFIA
|
Литекс искам да станат шампион и точно те имат известни шансове да вземат нещо от ""Левски"" до края на есента.
Иначе ""Левски"" е безспорният фаворит за титлата с най- качествен и обигран състав, с Боби Михайлов и цялата клика в БФС зад гърба им. Единствено при разпродажба на футболистите едновременно с конгрес на БФС ще има различен шампион от ""Левски"".
|
Пон Окт 23, 2006 8:50 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
Червено Черните на КУРВИ СИНОВЕ на КУРВИ СИНОВЕ !!! ЕБЕМ ВИ МАЙКИТЕ ЕБЕМ ВИ МАЙКИТЕ !!!
ИСКАМ СЛАВИЯ ДА СТАНЕ ШАМПИОН ! А НЕ ТЪПИТЕ ГОВЕДА , ПРАСЕТА ИЛИ НАЙ-МАЛКО ГРОЗНИТЕ БУФЕРИ !!!
Пон Окт 23, 2006 9:42 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
venci_1913 написа: :ПП кои е гласувал за Локомотив веее малоумни ли сте?
Аз съм малоумен " веее". Явно немалоумните са за синята и червената сган.
Тук не е въпросът кой ще стане или няма да стане шампион. Естествено, че рогатите са с класа над останалите. Въпросът е славистите за кого ще бъдат (тези които не са за никой от трите отбора просто не участват в анкетата).
_________________ 1913
|
Пон Окт 23, 2006 11:18 pm |
|
 |
blagoj_fenka
Пристрастен
|
^^^ей човек...как така 'славистите за кого ще бъдат' .. тва е тъпо.. вие сте слависти и ще си искате славия да бъде шампион... не може да викате аз съм от славия обаче искам еди кой си да стане шампион
Вто Окт 24, 2006 8:46 am |
|
 |
lureno19
Модератор
Регистриран на: Нед Яну 15, 2006 7:33 pm Мнения: 2637 Местоположение: Sofia, Geo Milev
|
Все ми е тая
Вто Окт 24, 2006 10:36 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
blagoj_fenka написа: ^^^ей човек...как така 'славистите за кого ще бъдат' .. тва е тъпо.. вие сте слависти и ще си искате славия да бъде шампион... не може да викате аз съм от славия обаче искам еди кой си да стане шампион
Ти не разбра ли вече, че нямаш работа в тази тема!!! В другите си добре дошла, но тук участието ти не е подходящо.
Славистът за разлика от "феновете" на някои други има понятие от футбол и е съвсем наясно относно реалностите. Когато за 10 мача изоставаме с 16, 13 и 10 точки от отбори с много по-голям ресурс в момента от нашия, когато имаме ръководно тяло без амбиции е напълно ясно, че няма да бъдем шампиони. Други на наше място биха могли и да не прозрат истината, но ние сме от Славия.
_________________ 1913
|
Вто Окт 24, 2006 12:49 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Ок истината е такава, но как така може да искаш някой друг да е шампион, а не "Славия"!!! Много хитро виждам се как казвам: "Аааа аз съм славист, ма искам "Левски" да стане шампион, защото ние сме зле!!!" Плюс тва откъде знаеш, че няма Литекс да станат! Или Локо Пловдив, или Черноморец - Бургас! Все още всеки отбор е възможно теоритично да стане шампион!!!
Вто Окт 24, 2006 6:47 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Za da e korektno zadadena anketata neka ima i otgovor "D" - Dremi mi na uchankata koi ste e kato niama da e Slavia". Stoto mai tozi otgovor biha poso4ili nai-mnogo hora.
|
Вто Окт 24, 2006 8:05 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Ицо, много добре знам, че четвъртия отговор ще събере най-много гласове, но мен тези гласове не ме интересуват. Мен ме интересуват останалите гласове, които имат предпочитание, затова и уточних, че останалите няма смисъл да участват в темата.
_________________ 1913
|
Вто Окт 24, 2006 8:14 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
mito00 написа: Ок истината е такава, но как така може да искаш някой друг да е шампион, а не "Славия"!!! Много хитро виждам се как казвам: "Аааа аз съм славист, ма искам "Левски" да стане шампион, защото ние сме зле!!!" Плюс тва откъде знаеш, че няма Литекс да станат! Или Локо Пловдив, или Черноморец - Бургас! Все още всеки отбор е възможно теоритично да стане шампион!!!
Аз се опитвам да обясня на левскарката, че славистите раазбират от футбол и ти веднага се намери да твърдиш точно обратното. Ако искаш да се хванем на 1000 лева бас, аз твърдя, че шампион ще е един от трите отбора, които съм, изброил в анкетата, а ти играй с всички останали! Искаш ли?
_________________ 1913
|
Вто Окт 24, 2006 8:16 pm |
|
 |
|