Автор |
Съобщение |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
Божо написа: Всичките са отрепки. Глупаци, които нямат завършено основно образование. Това е спорт, където трябва да се подкрепя либимия отбор, а не наркоманско сборище...
хахахаха
100%
ама няма да те разберат...друго си е да си от "лошите" и "страшните" и да налиташ на бой 
|
Сря Дек 20, 2006 9:03 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
Регистриран на: Чет Окт 30, 2003 4:29 pm Мнения: 2355 Местоположение: София
|
Божо написа: Всичките са отрепки. Глупаци, които нямат завършено основно образование. Това е спорт, където трябва да се подкрепя либимия отбор, а не наркоманско сборище...
Нали се сещаш, че подобно определение даде и Венци Стефанов за нашата агитка. Не еднократно при това... 
|
Сря Дек 20, 2006 9:05 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
FeverNew написа: Божо написа: Всичките са отрепки. Глупаци, които нямат завършено основно образование. Това е спорт, където трябва да се подкрепя либимия отбор, а не наркоманско сборище... Нали се сещаш, че подобно определение даде и Венци Стефанов за нашата агитка. Не еднократно при това... 
Нали се сещаш, колко коли, магазини, репове, влакове и автобуси са ограбили и запалили членовете на агитката на Славия? И колко души сме пратили в болници или гробищата? Сравнението ти е доста неуместно.
_________________ 1913
|
Сря Дек 20, 2006 9:54 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Ех, ти сега как се запали...
Имаше ирония в сравнението
А и не е задължително всички от въпросните две агитки да отговарят на въпросното описание. Не всички са наркомани и тем подобни.
|
Сря Дек 20, 2006 10:00 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
Аз мисля, че коментираме тези, които пеят песни за убиеца Шийлдс, както и за заблудените кретени от долните снимки, за които комунизмът и фашизмът са някакви далечни, екзотични понятия, с които те си играят. Само че ние сме живяли 50 години по този начин и много добре познаваме смъртоносните последици, затова ми се струва неуместно да бъдем толерантни към подобни люде. Не говоря за феновете по принцип, все още има останали достатъчно нормални хора.
_________________ 1913
|
Сря Дек 20, 2006 10:26 pm |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Ееее, стига бе, ония дето пеят за Шийлдс са пичове.
А песничката кърти, аз съм убеден в правотата на присъдата му.
|
Сря Дек 20, 2006 10:49 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
|
FeverNew написа: Ееее, стига бе, ония дето пеят за Шийлдс са пичове. А песничката кърти, аз съм убеден в правотата на присъдата му.
Аз пък съм убеден, че присъдата му беше смешно малка, с оглед на направеното от него, предвид, че познавам няколко души от участниците в събитията.
_________________ 1913
|
Сря Дек 20, 2006 11:20 pm |
|
 |
BlackWind
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:11 pm Мнения: 481 Местоположение: София
|
ne che neshto cherwenite gospojici ot klipcheto ne peeha li 10 more years for Michael Shields?
_________________ Владо на краля Гордо отговаря: "Чуй бре, тиранино, Мен ме изпрати Ванчо Михайлов Да изпълня присъдата.
Я стани, стани, Шумадийско куче. Тебе ке те утепам". Пистолетът гръмна. Кралят се обърна. Да живее Македония!
|
Чет Дек 21, 2006 12:35 am |
|
 |
FeverNew
Администратор
|
Michael Shields has got 10 more years,
Now he's being bummed by queers.
10 more years with no parole,
now he's got a sore asshole.