Автор |
Съобщение |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3232 Местоположение: Гетото
|
Пон Май 07, 2007 12:37 am |
|
 |
service_crew
Модератор
|
И кой от ваще големи "МЪЖЕ" посмя да хване за врата 80 годишният старец да му стисна ръката и да му се изпикая на главата !!! КОЙ БЕ ТОЗИ РЪЖДЯСАЛ БУФЕР ???
Пон Май 07, 2007 12:39 am |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
service_crew написа: И кой от ваще големи "МЪЖЕ" посмя да хване за врата 80 годишният старец да му стисна ръката и да му се изпикая на главата !!! КОЙ БЕ ТОЗИ РЪЖДЯСАЛ БУФЕР ???
Абе симпатяга не се превъзбуждай! Застанали тука некакви 15 годишни кандидат хулигани и смазват от бой всичко живо! Айде малко по-сериозно, ако обичате! Само ще ви кажа, че като ви видях най-отдолу какви културисти се бяха събрали и направо щях да падна. Така че спрете се малко! Славия имаше и сериозни момчета, ама това беше навремето-сега реалностите са други!
За дядката, ако е вярно наистина е кофти. Такива неща не трябва да стават! Сигурен съм обаче, че и вие ако попаднете на някакъв чичка с шал на Локото някои от вас ще направят същата мизерия. Това обаче не оправдава постъпката, ако е истина разбира се.
|
Пон Май 07, 2007 9:26 am |
|
 |
service_crew
Модератор
|
НЕ сме такива комплексари като вашите льольовци !!!
Случеят с дядото е истински !!!
Пон Май 07, 2007 10:14 am |
|
 |
shangana_16
Познат
|
аз го видях че е при входа ни с шал на славия но после незнам кфо е станало
п.с. Сори ако съм ви псувал снощи и писал некфи тъпотий бях бая пиян  и като се сабудих не помних кфо е станало снощи  такаче да ме извянявате ако съм започнал пръв 
|
Пон Май 07, 2007 10:24 am |
|
 |
voki
Луд за връзване
|
само да кажа,че навръщне пърувахме с едно момиче с шалче на локо и още 2-ма буфера,но нищо не сме им правили говорихме си с тях и толкоз!ТВА Е СЕЛСКО ПРИ СЪОТНОШЕНИЕ 8:1 ДА СЕ ПРАИМ НА МЪЖАГИ ...  а вие с ваща селянщина с дядото сте заслужили мястото си в София 
Пон Май 07, 2007 11:32 am |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
Регистриран на: Вто Окт 10, 2006 2:02 am Мнения: 90 Местоположение: East part of SOFIA
|
voki написа: само да кажа,че навръщне пърувахме с едно момиче с шалче на локо и още 2-ма буфера,но нищо не сме им правили говорихме си с тях и толкоз!ТВА Е СЕЛСКО ПРИ СЪОТНОШЕНИЕ 8:1 ДА СЕ ПРАИМ НА МЪЖАГИ ...  а вие с ваща селянщина с дядото сте заслужили мястото си в София 
Виж сега не мисля, че трябва да обобщаваш някакви неща за цялата публика на Локото. Казвате за някакъв дядо(въобще незнам дали е имало такъв случай, но приемаме че е така) и се почва "буферите какви селяни са" бла-бла, пак казвам такива неща не трябва да се случват, но просто е станало и това си е. Не може всички да бъдат винени. Ако е имало такава случка в трамвая - поздравления че не сте се правили на хулигани. Само искам да ви питам за един случай отпреди повече от 10-12 години, когато на един мач на Васил "Левски", няколко от вашите бяха били едно лапе пред баща му, незнам дали някой от вас помни случката? Пиша ви това за да разберете, че такива неща за съжаление винаги е имало-този случай е и основната причина поне за мен да ви мразя. Така че не се пънете толкова!
А за това какво сме си заслужили не се обянявай много, че ставаш смешен!
|
Пон Май 07, 2007 11:57 am |
|
 |
EAST SIDE OF SF
Напреднал
|
И за още един случай само да ви кажа. Последния или предпоследния мач на вашия стадион, (не помня точно, щото бая бири бях изпил), след края на мача си тръгвахме с една кола и в локалното посока Княжево засякохме един от вашите ултраси на възраст около 18 години. В колата бяхме 4-ма души, е нека си каже, защото според мен пише тук някой нещо направи ли му? Понапсувахме го само и той запали с двеста, а можехме да си правим с него каквото си поискаме. Да го подсетя само една сива Ланчия, ако е мъж тоя пич да си каже
|
Пон Май 07, 2007 12:09 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
пичове айде стига с тия глупости......,ланчи, голфове - фланелки, свалени шалове - ако това са ви разбиранията за ултрас култура значи сте много далече от истината. Аз претендирам да съм фен! който подкрепя отбора си и злобата я оставям на стадиона...дайте да не се принизяваме до нивото на говеда и чорбари!!
пс. имаше един селянин от ваща публика с фланелка дизайн син сити, панталони от наводнението и вобще обобщителен образ на средностатистическия надежденски селянин, та този примат не спря цял мач да вее средни пръсти и все нещо не му достигаше да ни доближи....та ето това е примера какви фенове не трябва да бъдем!!А иначе агитката ви от 6-токласници хубаво направи че се скри от дъжда....можеше да се разболеят децата:)!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Май 07, 2007 1:11 pm |
|
 |
100qn
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Фев 08, 2004 10:57 am Мнения: 1159 Местоположение: sofia
|
не става само с ЪкЪл трябва си и ядене
просто момчето(което и да е било то) е решило че ваще хулигани може да решът да хулиганстват и за тва е избегало 
_________________ ВСИЧКО Е ПЕСЪК....!?!!?!?!? хахаха
|
Пон Май 07, 2007 1:17 pm |
|
 |
|