Автор |
Съобщение |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
 Re: Довиждане
wattie написа: Очаквах да пусна тази тема още миналия кръг, но за голямо учудване взехме, че бихме с доста добра игра и нямаше да е коректно. Сега обаче всичко си е "на мястото" и е време да си излея мъката публично.
Кой все още се заблуждава, че имаме добър отбор, в който може да се вярва, че ще направи нещо по-значимо от отвратителна и грозна посредственост? 1. Отбор от футболисти, взети на свободен трансфер 2. Отбор с ръководство, което не поставя цели пред отбора (което ще рече средата на таблицата) 3. "Продадени" мачове, след които има спор дали наистина са продадени или пък сме били много зле 4. Отбор с много малко фенове, които не желаят да се организират за каквато и да е промяна 5. Фенклуб, които се крепи на хора, които са далеч от агитката - и като възраст и като места на стадиона
Пускаха се много теми - още от първия мач след скучната и безидейна игра срещу Берое. Имаше много такива след срама в Дупница. Резултат - никакъв. Дори и сега след загубата от Черноморец... На всичкото отгоре се виждат и мнения на хора от типа "е какво пък - живота продъжава" или "ще се борим за купата". Как ли пък не! Дори най-малкия жест да се отдели агитката на мястото където би трябвало да стои една агитка не беше дискутиран.
Говорите лошо срещу говеда, чорбари, буфери, майни и тн... погледнете се! Реалноста, е че имаме най-жалката публика в българската "А" група, а нищо чудно да имаме сериозно предимство по този показател и в "Б". Всъщност мисля, че на такъв отбор там му е и мястото
Колкото и да обичам марката "Славия", аз повече няма да се самолинчувам, като подкрепям този "отбор"... Ще кажете, че аз отдавна вече не го правя, съдейки по традиционно негативните си мнения - да така е. Но вярвах, че малката ни агитка е изградена от млади хора, в които има хъс за някакви ако ще и символични действия... оказа се, че не е така. От тук нататък не остана фронт, на който да се боря... и затова няма да го правя.
Официално се отказвам от статуса си на фен на ФК Славия. Пожелавам Ви приятно прекарване на осрамотяващия мач срещу чорбата. Радвайте се и на по-нататъшните победи, вдъхващи надежда за "генералната промяна". Приятно прекарване и на другите осрамотяващи дербита.
Всичко това трябваше да стане отдавна...
П.С. Ако все още има смисъл - ще пусна последната си молба към вас - организирайте се и НЕ ХОДЕТЕ на мача с ЦСКА. В този мач изхода няма значение - дори да бием нищо няма да се промени
За всичко си прав за съжеление....момента е такъв, за кой ли път ще ти дам за пример отборие и феновете в Англия, по твойта логика Лийдс трябва да е останал без публика, Нотингам също....недей да разсъждаваш по тоя начин - ТАКА РАЗСЪЖДАВАТ ЧОРБАРИ И ГОВЕДА, ние сме от друго тесто замесени и явно съдбата ни е такава.....за едно и аз не мога да се примиря, че не може да се организираме срещу дебелия, да му дадем някакъв отпор!!Аз на мачът с чорбата ще съм там и ще псувам с цяло гърло ръководството....не ми пука, при всеки гол на чорбата!Щом това е твоя избор.....аз обаче знам, че щом говориш по тоя начин те боли и ти пука....винаги ще си останеш Славист, но просо като многото други капитулираш пред дебелия - това е неговата поредна малка победа, да изгони всички от стадиона!!.....Лошото е, че осъзнавам и другите го осъзнават, че с протести нищо няма да променим, колкото Ботевци се пребориха с Христолов или Беройци с Банев...това е положението, а още по страшното е, че някой дори изразяват подкрепата си за В.С....за фенклуба си абсолютно прав!!Като цяло не си вярваме в това е големия ни проблем, а и трябва да сме по-луди...но възпитание нали сме най-интелигентната публика и за това тоя дебелак ни мачка. Пич ти се отказваш или капитулираш както много други....акотова ще те направи щастлив влей се в морето от улигофрени в сектор Б или Г...радвай се на победите с дузпи и се включвай в лумпениадата по форумите...., мойта кауза Славия както и повечето тук е за цял живот и една загуба неможе да я промени!!Само Славия не ВенциСлавия...аз на мачът с чорбата съм там, да защото съм Славист-Мазохист, но тоя път няма да си тръгна 15 минути преди мача с изопнати нерви, а ще се постарая и на някой други да им ги опъна..ако са там!!Защото предполагам че дебелака ще се е покрил както винаги на домакински мач!!Уати това си е твой личен избор продиктуван от емоциите....така не се прави приятелю пак ти казвам...така правят .....(П)утките, а ние не сме такива!!
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Нед Сеп 23, 2007 12:45 pm |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Добре кво му обясняваш, човека така си е решил, така ще прави, живеем в демокрация. Тъпото е, че се отказва от отбор, който твърди, че обича. Само малките деца си сменят отборите... аре довиждане приятел, приятен живот извън бялата идея, която очевидно не разбираш
Нед Сеп 23, 2007 1:09 pm |
|
 |
Josif
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Чет Окт 07, 2004 5:02 pm Мнения: 1171 Местоположение: у дОма
|
 Re: Довиждане
wattie написа: Официално се отказвам от статуса си на фен на ФК Славия.
Ще те разочаровам. Пробвах вече, не става! 
_________________ 100
|
Нед Сеп 23, 2007 1:12 pm |
|
 |
service_crew
Модератор
Регистриран на: Чет Сеп 29, 2005 12:00 am Мнения: 3223 Местоположение: Гетото
|
Значи относно критиките за това че никой не идва на стадиона , искам само да ви попитам , какво мислите за публиката на "Ботев" !!! Аз лично им се възхищавам , защото последните 10 години нямат никъв пробив в нито едно мероприятие , но винаги има по минимум 100 човека на гостуване !
Нед Сеп 23, 2007 1:40 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
service_crew написа: Значи относно критиките за това че никой не идва на стадиона , искам само да ви попитам , какво мислите за публиката на "Ботев" !!! Аз лично им се възхищавам , защото последните 10 години нямат никъв пробив в нито едно мероприятие , но винаги има по минимум 100 човека на гостуване !
(тука говорим за наще си проблеми)за публиката на "Ботев" ако искаш може да отвориме друга тема:)...и мойто мнение е сходно с твойто те просто са фенове по-големи от измислените такива на Цска и Лефски, които след 2 загуби са по 100 човека на домакинство...ние нямаме тоя ресурс от хора, а и виждаш наще фенове как разсъждават - отказват се, псуват пред телевизора и това е!!
www.zone1913.com
|
Нед Сеп 23, 2007 1:46 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: service_crew написа: Значи относно критиките за това че никой не идва на стадиона , искам само да ви попитам , какво мислите за публиката на "Ботев" !!! Аз лично им се възхищавам , защото последните 10 години нямат никъв пробив в нито едно мероприятие , но винаги има по минимум 100 човека на гостуване ! (тука говорим за наще си проблеми)за публиката на "Ботев" ако искаш може да отвориме друга тема:)...и мойто мнение е сходно с твойто те просто са фенове по-големи от измислените такива на Цска и Лефски, които след 2 загуби са по 100 човека на домакинство...ние нямаме тоя ресурс от хора, а и виждаш наще фенове как разсъждават - отказват се, псуват пред телевизора и това е!!
а как да разсъждават??Да ходят по стадионите където да им се подиграват?? Да отида до Бургас за да видя как наще ше се разходят и няма да се напънат дори 10 мин...че не знаем каква ни е действителността - жалко посредствено отборче, което живурка в средата на таблицата без никакви амбиции
абсурдно е да се прави паралел с Англия. Хора, там се играе футбол...там всеки може да бие всеки и го прави...там отбор играе колкото може на 100% всеки мач...затова там футбола е на пиадестал...затова там има извънредни кръгове по коледа и нова година защото това е най-голямото удоволствие за хората...
наще тука са смешни женички...не може да даваш всичко от себе си в един мач и в следващите да се разхождаш, или да ги продадеш, или да не ти се играе защото не те кефи тренъора...Гледайте Манчо-Челси довечера...всички футболисти на Челси са против евреина, но да видим дали ще протестират с една симулативна игра?
|
Нед Сеп 23, 2007 4:20 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
makaveli написа: jordas написа: service_crew написа: Значи относно критиките за това че никой не идва на стадиона , искам само да ви попитам , какво мислите за публиката на "Ботев" !!! Аз лично им се възхищавам , защото последните 10 години нямат никъв пробив в нито едно мероприятие , но винаги има по минимум 100 човека на гостуване ! (тука говорим за наще си проблеми)за публиката на "Ботев" ако искаш може да отвориме друга тема:)...и мойто мнение е сходно с твойто те просто са фенове по-големи от измислените такива на Цска и Лефски, които след 2 загуби са по 100 човека на домакинство...ние нямаме тоя ресурс от хора, а и виждаш наще фенове как разсъждават - отказват се, псуват пред телевизора и това е!! а как да разсъждават??Да ходят по стадионите където да им се подиграват?? Да отида до Бургас за да видя как наще ше се разходят и няма да се напънат дори 10 мин...че не знаем каква ни е действителността - жалко посредствено отборче, което живурка в средата на таблицата без никакви амбиции абсурдно е да се прави паралел с Англия. Хора, там се играе футбол...там всеки може да бие всеки и го прави...там отбор играе колкото може на 100% всеки мач...затова там футбола е на пиадестал...затова там има извънредни кръгове по коледа и нова година защото това е най-голямото удоволствие за хората... наще тука са смешни женички...не може да даваш всичко от себе си в един мач и в следващите да се разхождаш, или да ги продадеш, или да не ти се играе защото не те кефи тренъора...Гледайте Манчо-Челси довечера...всички футболисти на Челси са против евреина, но да видим дали ще протестират с една симулативна игра?
Ти си се предал отдавна според мен. Гледай си английското първенство бъди чуждопоклонник и бъди щастлив. Всички знаем какъв батак е родния футбол и не само той...нищо не ни пречи да изразим своята позиция по някакъв начин!!Феновете на другите отбори се борят, а ние какво да се предадем, съгласен съм, че така е по лесно....всичко е въпрос на усещане и възприятия, темперамент ако искаш!!....поредния победен и сломен от В.С...и мутрите в ръководството.
www.zone1913.com
|
Нед Сеп 23, 2007 4:26 pm |
|
 |
makaveli
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: makaveli написа: jordas написа: service_crew написа: Значи относно критиките за това че никой не идва на стадиона , искам само да ви попитам , какво мислите за публиката на "Ботев" !!! Аз лично им се възхищавам , защото последните 10 години нямат никъв пробив в нито едно мероприятие , но винаги има по минимум 100 човека на гостуване ! (тука говорим за наще си проблеми)за публиката на "Ботев" ако искаш може да отвориме друга тема:)...и мойто мнение е сходно с твойто те просто са фенове по-големи от измислените такива на Цска и Лефски, които след 2 загуби са по 100 човека на домакинство...ние нямаме тоя ресурс от хора, а и виждаш наще фенове как разсъждават - отказват се, псуват пред телевизора и това е!! а как да разсъждават??Да ходят по стадионите където да им се подиграват?? Да отида до Бургас за да видя как наще ше се разходят и няма да се напънат дори 10 мин...че не знаем каква ни е действителността - жалко посредствено отборче, което живурка в средата на таблицата без никакви амбиции абсурдно е да се прави паралел с Англия. Хора, там се играе футбол...там всеки може да бие всеки и го прави...там отбор играе колкото може на 100% всеки мач...затова там футбола е на пиадестал...затова там има извънредни кръгове по коледа и нова година защото това е най-голямото удоволствие за хората... наще тука са смешни женички...не може да даваш всичко от себе си в един мач и в следващите да се разхождаш, или да ги продадеш, или да не ти се играе защото не те кефи тренъора...Гледайте Манчо-Челси довечера...всички футболисти на Челси са против евреина, но да видим дали ще протестират с една симулативна игра? Ти си се предал отдавна според мен. Гледай си английското първенство бъди чуждопоклонник и бъди щастлив. Всички знаем какъв батак е родния футбол и не само той...нищо не ни пречи да изразим своята позиция по някакъв начин!!Феновете на другите отбори се борят, а ние какво да се предадем, съгласен съм, че така е по лесно....всичко е въпрос на усещане и възприятия, темперамент ако искаш!!....поредния победен и сломен от В.С...и мутрите в ръководството.
хахаха, непропускаш да ми опонираш за пореден път...няма лошо. Какво значи, че съм се предал отдавна...и ти като не си се предал какво повече правиш от мен?? И мислиш ли, че ще направиш нещо повече...аз гледам реално и обективно на нещата. Венци си прави бизнеса и ти по никакъв начин не можеш да му се противопоставиш...какво правят другите агитки?? Ае покажи ми една, която е накарала някой да им обърне внимание - Христолов ли е ок с ботевци...или пловдивското локо успя да спре продажбата на отбора на турци...или дучето се справи с Томов или тоя предния...вече му забравих името....
много бързо заключаваш кои се е предал и кой не
на колко години си, че разсъждаваш така?? И кво значи чуждопоклонник - че гледам Руни и Лампард, а не гледам Елтон и Мечечиев ли....хахахахахах...е не мерси!
|
Нед Сеп 23, 2007 5:09 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
|
с тебе да имаме си задочен спор още от темите за Стоичков и националния отбор, аз съм балансиран и обективен човек или се старая да бъда такъв. Имам свойта гледна точка и тя явно се различава от твойте възгледи. Да аз съм за това да се предприеме нещо....за кой ли път повтарям НЕ ЗА ДА СЕ ПОСТИГНЕ НЕЩО, НЕ СЪМ НЯКОЙ НАИВИТЕТ КОЙТО МИСЛИ, ЧЕ ЩЕ ПРОГОНИМ ВЕНЦИ И СИЕ....това се прави за собствено удовлетворение и доказване, защото ако не са били априлскоро въстание и шепата въстанили и подвига на "Ботев" на кораба ''Радецки'' едва ли сега щеше да ни има като нация. Знам, че примера е неуместен но ти явно си привърженик на максимата за покорната глава и сабята.....по никакъв начин не искам да влизам в конфронтация с никой във този форум защото всички сме последователи на бялата идея  Това е мойта позиция която смятам за правилна нищо повече.
пс. Аз също гледам английски футбол, но до сега никой мач не ми е донесъл такава радост както победата с 3-0 срещу говедата на нашия стадион!!
www.zone1913.com
|
Нед Сеп 23, 2007 6:04 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Е тая крайност не я разбирам! "отказвам се от статуса фен на Славия"...
Разбира се всеки си има виждане за нещата и се справя с проблемите по негов си начин, но това ми се вижда ненужно крайно, и даже малко ми звучи като животинско мислене... ама щом така е решил уати - негова си работа! Колкото до протеста - ДА! Трябва да има, най-малкото за да се знае че и нас ни има, а дали ще има ефект е отделен въпрос. Но може да има отзвук в медиите и тн което пак не е малко. Аз също ще присъствам на мача с чорбата и мисля да съм част от протеста който ще се уточни в последствие.
ПС Точно затова сме кажи-речи на последно място по посещаемост в "А" група! Защото всеки се отказва, за неопределено време от Славия 
Нед Сеп 23, 2007 10:34 pm |
|
 |
|