Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Пон Май 12, 2025 8:49 pm

Отговори на тема  [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща
 Поредната Идея за Протест! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
ето идея за протест-на мача с чорбата се взимат 50 факли,при 0:3 за ЦСКА се мятат по терена,маймунски звуци от целия сектор А,един плакат стига гавра с нас,време е за вас и ни изхвърлят във В група и Венци се маха :wink:

Лесно,нали :?:

Нед Сеп 23, 2007 2:31 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Против съм да влизаме със закъснение! Чии ще го накривим?? По-добре от началото да подкрепим белите(не че много го заслужават след мач като вчерашния) и успоредно с това да скандираме против ВС. Иначе червените маймуни съвсем ще се почувстват като домакини.

Нед Сеп 23, 2007 7:55 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: Поредната Идея за Протест!
Josif написа:
C/\ABuCTA написа:
Josif написа:
jordas написа:
пс. Колко години вече нямаме победа над Цска(някой броил ли ги е), мисля, че са повече от 10??

Да бе, 20! :lol:

ПП: Няма какво да убеждаваш за протести. Не разбрахте ли че старата Славия я няма? Сега има друга, която си има собственик в един по-различен капиталистически свят, собственик, когото не го е грижа за твоето мнение. Така, че има два пътя или харесваш новата Славия, или въздишаш по старата!!!

Буквално най-тъпото мнение, което си писал някога!!! :evil:

Не ме изненадваш! Да си жив и здрав!

Не, това може да не е нашата Славия, но да седиш и да си въздишаш по старата е глупаво. А да приемеш тази Славия е още по-глупаво! Ако нищо не направиш, дори и най-малкото усилие да промениш нещата, значи венци за пореден път е постигнал енда малка победа. Разбра ли ме сега?

Иначе и ти да си жив и здрав! :wink:

Нед Сеп 23, 2007 8:51 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ето ви една стара моя идея. Вече може и по-брутални плакати да държим ако искате.

C/\ABuCTA написа:
Добре, ето ви идея. Плакатите да бъдат от типа на : "Венци, 12 години срам стигат", "Венци, искаме амбиция", "Венци, искаме да се гордеем с отбора", "Спрете да петните бялата фланелка" и т.н. Идеята ми е да не бъдат брутални от типа на "сасъд за Венци", а да покажем, че искаме промяна. И казвам тези плакати да се държът през цялото 1во плувреме без да пеем и викаме. Така мисля, че няма да има проблеми с куките. А 2рото вече ще си подкрепяме отбора. А плакатите "анти-дпс" може да ги вдигнем накрая на мача, хем ще си го изгледаме ако ще има проблеми с куките заради тях. Какво ще кажете?

Нед Сеп 23, 2007 9:00 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Ето ви една стара моя идея. Вече може и по-брутални плакати да държим ако искате.

C/\ABuCTA написа:
Добре, ето ви идея. Плакатите да бъдат от типа на : "Венци, 12 години срам стигат", "Венци, искаме амбиция", "Венци, искаме да се гордеем с отбора", "Спрете да петните бялата фланелка" и т.н. Идеята ми е да не бъдат брутални от типа на "сасъд за Венци", а да покажем, че искаме промяна. И казвам тези плакати да се държът през цялото 1во плувреме без да пеем и викаме. Така мисля, че няма да има проблеми с куките. А 2рото вече ще си подкрепяме отбора. А плакатите "анти-дпс" може да ги вдигнем накрая на мача, хем ще си го изгледаме ако ще има проблеми с куките заради тях. Какво ще кажете?

Az ne pomna svinqta debela ot koga ne e idval na stadiona 6oto e guzen i znae kvo 6e stava!!! posledno be6e mai4e kogato be6e odaril edno mom4e 6oto uj go bil napsuval

Нед Сеп 23, 2007 10:05 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Не бе той идва но понякога седи долу на скамейката.

Нед Сеп 23, 2007 10:18 pm
Профил ICQ
Пристрастен
Аватар

Мнение 
C/\ABuCTA написа:
Не бе той идва но понякога седи долу на скамейката.

abe v subota sme na stadiona pa kvoto stane :!: az 6e mina da zema Gogo ot knqjevo ako iska6 i pres tebe moga da mina??? ako nezakasne6 kato s Botev :wink:

Нед Сеп 23, 2007 10:34 pm
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
Цитат:
Az ne pomna svinqta debela ot koga ne e idval na stadiona 6oto e guzen i znae kvo 6e stava!!! posledno be6e mai4e kogato be6e odaril edno mom4e 6oto uj go bil napsuval

Тва бе преди 2 години ... 5 ноември 2005 г. мача Славия - Нафтекс ....... никога няма да забравя този мач .... :cry: :oops: :twisted: 8)

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Нед Сеп 23, 2007 11:58 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
ХАХА, снощи без да искам си изрових "Съобшение за довобролно изпълнение" от агенцията за държавните вземания във връзка с този мач :lol: :lol:

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Последна промяна BlackWind на Пон Сеп 24, 2007 11:57 am, променена общо 1 път

Пон Сеп 24, 2007 10:48 am
Профил
Модератор
Аватар

Мнение 
аз от време на време си гледам снимките с микрофоните пред мен и камерата на канал 3 :lol: :lol: :lol:

"We must secure the existence of our race and a future for white children" 14/88

Пон Сеп 24, 2007 11:04 am
Профил ICQ
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 55 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6  Следваща