Автор |
Съобщение |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
ВАЖНО!
не е обявено официално,но екскурзия ще има,12-13 лева,на 01.03.2008г. 11 часа пред стадион Славия,почвайте да се записвате при мен на лични или утре на стадиона,за да се види дали има нужда от 2 рейс.
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пет Фев 22, 2008 3:00 pm |
|
 |
strange_affection
Луд за връзване
Регистриран на: Сря Сеп 26, 2007 6:39 pm Мнения: 437 Местоположение: Sofia
|
За мое огромно съжаление все още съм по-скоро,че няма да дойда. Ако нещо се промени-естествено съм там.
|
Нед Фев 24, 2008 10:13 am |
|
 |
Hopgoblins
Познат
|
Аз съм там 1913% хайде да се събереме яка тумба та да земеме знамена за веене ако има някои да донесе тъпан ше стане бижу БЯЛОТО ЗНАМЕ СЕ ВЕЕЕ СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕЕ !!!
_________________ САМО СЛАВИЯ
|
Пон Фев 25, 2008 9:30 pm |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Аз в сряда ще знам със сигурност бройката и ще ти пиша.....повече ще сме от 50-60 човека да се надяваме....щото много хора се вдигат с коли..което е безмислено според мен, след като може да се ангажира 2-ри рейс..., но както и да е всеки си има гледна точка...тоя мач ги бием "Биройци"....за мача с Локо Пловдив домакинския ще е голяма феерия...мойте прогнози са, че ако бием в Ст.Загора ще сме към 4-5 хиляди и дано времето се запази така топло....днес само ми се обадиха 5-ма човека, които общо взето не бяха стъпвали с години и сега лека полека се завръщат....за Ст. Загора пасуват, но за мача с Локо Пловдив са на линия....!!:)
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Пон Фев 25, 2008 9:58 pm |
|
 |
Kijani
Орден "Стара Славия"
|
очертава се 1 пълен рейс,коли също да има като гледам,по принцип идват хора и то Първомай,Чирпан  и околностите,надявам се на стабилна бройка...трипа ще е изродски като гледам в какъв състав ще се заминава,отдавна не сме били така
жордас,бате това да не е някакво проектче за знаменце на вашия ултрас клан 
_________________ Ханса завинаги един от нас!
|
Пон Фев 25, 2008 10:42 pm |
|
 |
C/\ABuCTA
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 26, 2004 3:11 pm Мнения: 2142 Местоположение: Под полите на Витоша
|
Kijani написа: жордас,бате това да не е някакво проектче за знаменце на вашия ултрас клан 
Ами защо пък не?  Мене много ме радва 
Пон Фев 25, 2008 10:55 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Пон Фев 25, 2008 10:57 pm |
|
 |
Riddick
Пристрастен
|
C/\ABuCTA написа: Kijani написа: жордас,бате това да не е някакво проектче за знаменце на вашия ултрас клан  Ами защо пък не?  Мене много ме радва 
Еми хайде да направим сефтето откъм фен артикул за 2008 и да събереме пари за него
|
Вто Фев 26, 2008 9:07 am |
|
 |
jordas
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Съб Сеп 23, 2006 10:28 pm Мнения: 1258 Местоположение: София
|
Riddick написа: C/\ABuCTA написа: Kijani написа: жордас,бате това да не е някакво проектче за знаменце на вашия ултрас клан  Ами защо пък не?  Мене много ме радва  Еми хайде да направим сефтето откъм фен артикул за 2008 и да събереме пари за него
Той тоя нашия ултра "клан"  така по мои сметки скоро ще е прилично число.....еми и аз викам айде:) Щом сте навити - събираме кинти и го правиме....човека който направи знаме и ни го поднесе на мача с Говедата ни показа как се прави...без много А,У...казваш и го правиш....за първия кръг няма да стане, предполагам всички ще идвате...обсъждаме го - събираме сумата и го даваме да се прави, но не искам боклуци от Винил...ако ще го правим да го правим като хората, макар и да е по скъпо 
_________________ ЗНАМЕТО НА СЛАВИЯ СЕ ВЕЕ, СОФИЯ С НЕГО СЕ ГОРДЕЕ......
www.zone1913.com
|
Вто Фев 26, 2008 10:37 am |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
jordas написа: Riddick написа: C/\ABuCTA написа: Kijani написа: жордас,бате това да не е някакво проектче за знаменце на вашия ултрас клан  Ами защо пък не?  Мене много ме радва  Еми хайде да направим сефтето откъм фен артикул за 2008 и да събереме пари за него Той тоя нашия ултра "клан"  така по мои сметки скоро ще е прилично число.....еми и аз викам айде:) Щом сте навити - събираме кинти и го правиме....човека който направи знаме и ни го поднесе на мача с Говедата ни показа как се прави...без много А,У...казваш и го правиш....за първия кръг няма да стане, предполагам всички ще идвате...обсъждаме го - събираме сумата и го даваме да се прави, но не искам боклуци от Винил...ако ще го правим да го правим като хората, макар и да е по скъпо 
Череп и кости върху емблемата на клуба?
|
Вто Фев 26, 2008 11:43 am |
|
 |
|