Национален Клуб на Слависта
Форум
|
Регистрация •
Въпроси/Отговори
• Търсене • Влез
|
Дискусия за цената на билетите *
Автор |
Съобщение |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Boris III написа: Според мен 5 лв. продължава да е много ниска цена. Това са кутия цигари, ебаси (или максимум две). Нормално е билет за футболна среща да струва колкото пакет цигари. Никой няма да се разори ако дава 10 лева месечно за да гледа любимия си отбор. САМО БЕЛИТЕ! 5 лева са 5 бири ... 

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Юли 30, 2008 8:17 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
Death_Squad написа: Boris III написа: Според мен 5 лв. продължава да е много ниска цена. Това са кутия цигари, ебаси (или максимум две). Нормално е билет за футболна среща да струва колкото пакет цигари. Никой няма да се разори ако дава 10 лева месечно за да гледа любимия си отбор. САМО БЕЛИТЕ! 5 лева са 5 бири ...  Откъде таа бира по левче бе? 
Сря Юли 30, 2008 8:59 pm |
|
 |
88!
Орден "Стара Славия"
|
otkyde li ne
tapak
|
Сря Юли 30, 2008 11:30 pm |
|
 |
Boris III
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: Boris III написа: Според мен 5 лв. продължава да е много ниска цена. Това са кутия цигари, ебаси (или максимум две). Нормално е билет за футболна среща да струва колкото пакет цигари. Никой няма да се разори ако дава 10 лева месечно за да гледа любимия си отбор. САМО БЕЛИТЕ! 5 лева са 5 бири ... 
Аз си мислех, че LONSDALE ще бъдат един спонсорите на клуба. Сега търговския им представител се праи за 5 лева.... 
|
Чет Юли 31, 2008 10:06 am |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
88! написа: otkyde li ne tapak Добре нет-хулигане видяхме че си страшен, заведи ме някъде на бира по левче 
Чет Юли 31, 2008 2:44 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
Boris III написа: Death_Squad написа: Boris III написа: Според мен 5 лв. продължава да е много ниска цена. Това са кутия цигари, ебаси (или максимум две). Нормално е билет за футболна среща да струва колкото пакет цигари. Никой няма да се разори ако дава 10 лева месечно за да гледа любимия си отбор. САМО БЕЛИТЕ! 5 лева са 5 бири ...  Аз си мислех, че LONSDALE ще бъдат един спонсорите на клуба. Сега търговския им представител се праи за 5 лева....  Бъркаш ме с друг човек Цитат: 88! написа: otkyde li ne
tapak Добре нет-хулигане видяхме че си страшен, заведи ме някъде на бира по левче Чай са , тфа че в 4ката бирата не е левче не значи , че и на други места е така  иначе кажи кога да те водя на бира на по левче 

|
Чет Юли 31, 2008 2:56 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: Boris III написа: Death_Squad написа: Boris III написа: Според мен 5 лв. продължава да е много ниска цена. Това са кутия цигари, ебаси (или максимум две). Нормално е билет за футболна среща да струва колкото пакет цигари. Никой няма да се разори ако дава 10 лева месечно за да гледа любимия си отбор. САМО БЕЛИТЕ! 5 лева са 5 бири ...  Аз си мислех, че LONSDALE ще бъдат един спонсорите на клуба. Сега търговския им представител се праи за 5 лева....  Бъркаш ме с друг човек Цитат: 88! написа: otkyde li ne
tapak Добре нет-хулигане видяхме че си страшен, заведи ме някъде на бира по левче Чай са , тфа че в 4ката бирата не е левче не значи , че и на други места е така  иначе кажи кога да те водя на бира на по левче  АРЕ!  Е не, само 4ката мани я, аз дори в тия най-евтините където съм ходил и бирата беше по левче, вече е по и 20-30 и тн  Аре навит съм 
Чет Юли 31, 2008 4:10 pm |
|
 |
mittag
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Мар 24, 2006 7:22 pm Мнения: 942 Местоположение: sоfия, нadeжda!
|
Аз па мога да ви заведа на бира по 60-70 стинки!! 
Чет Юли 31, 2008 4:15 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
|
Аз съм навит на офертата на миттага 

|
Чет Юли 31, 2008 8:35 pm |
|
 |
|