Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 11, 2025 3:55 pm

Темата е заключена, не можете да променяте мнения.  [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
 SLAVIA (?) 
Автор Съобщение
Администратор
Аватар

Мнение 
Стига с тия глупости за евреите... C/\ABuCTA, ти ако си еврейн ще спонсорираш ли отбор със славианско име? Няна... ще дадеш парите на ФК Яхова или ФК Шалом, но не и на ФК Славия, не мислиш ли?

Мен ме изпрати
Ванчо Михайлов
Да изпълня присъдата.

Я стани, стани,
Шумадийско куче.
Тебе ке те утепам".
Пистолетът гръмна.
Кралят се обърна.
Да живее Македония!

Чет Сеп 23, 2004 3:15 am
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Eee Diakov tova veche ne e taka.Tezi hora sa BULGARI !!! Ne sa prosto evrei.Kazvam za poreden put.Znam go ot hora koito sa jiveli togava.Tova e purva ruka informacia.I az predi se chudih zashto ni narichat evrei i kato mi razkazaha tova veche mi stana iasno. Obache sega govedata neshto ne ni vikat mnogo taka shtoto sponsora im e evrein :) i prestupnik...
Ne razbiram kakvo vi e tolkova trudno da go priemete.Kakvo tolkova.Ako puk vie znaete neshto ,koeto az ne znam go napishete.No povtariam - tova si e istinata ,koiato chuh sus sobstvenite si ushi ot hora rodeni togava!

Filma ne sum go gledal.Pisah veche che ne govoria za ucherediteli,iniciatori , bord ili kakvoto e tam ,a za obiknoveni(ili ne chek tolkova :) ) hora koito sa dali pari za da stane cialata rabota.Togava horata sa bili razlichni - ne sa iskali kato dadat parite si zaduljitelno da sa v opravlenieto ili imeto im da sedi navsiakude po stadiona! Gledal sum oficialnia site i tochno nego citirah i imah predvid tochno Stadion Slavia na Ruski Pametnik (purvia stadion ,ne segashnia ,koito e dosta dalech ot RP) - tochno za nego sa dali pari evrei.Razbira se niamam predvid che edinstveno evrei sa dali vsichkite pari.Osven tova sa davali pari i na kluba.A togava Botev ili Razvitie koi e imal stadion ne znam ,zashtoto pisheshe che sa igrali sreshti na miastoto kudeto sega e Sofiiskia Universitet ,kudeto togava bilo poliani.

Tova za azbukata go podkrepiam napulno ,no prosto ne moga.Shte mi otnema strashno mnogo vreme za da napisha kakvoto iskam ,a vremeto e pari :P
I az po izkluchenie ti kazvam za 2ri put : priateli :)

Чет Сеп 23, 2004 2:29 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение За евреите и Славия
Аз по принцип не мога да кажа със сигурност защо ни наричат така, не съм сигурен, но имаше и нещо общо с някаква синагога (еврейско храмче) в близост до стадиона. Не знам, не твърдя нищо.
Както и да е. Мен лично това ме ДРАЗНИ, защото не харесвам еврейското общество и въобще евреите заради тяхната политическа система за световно господство, но това е друга тема, незасягаща СЛАВИЯ. Може би трябва да се поровим малко и да разнищим този спор.
Това обаче, което знам със сигурност е, че ФК Славия е създадена след обединението на два клуба: "Ботев" и Развитие София. За стадиона можете да прочете повече в августувския брой на вестник "СЛАВИЯ", но и това, че сме играли на стадион до Руски паметник също е вярно.
Пък и наистина нямаше да сме СЛАВИЯ, ако евреите бяха наши създатели. Информаията за Благоев също съм я срещал.
Аре, очаквам вашите мнения!

САМО СЛАВИЯ!!!!!!!!

Чет Сеп 23, 2004 9:36 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Az dokolkoto znam chisro i prosto parvia ni stadion na Ruski pametnik e bil v evreiskia kavartal....SAMO SLAVIA!!!!!

Пет Сеп 24, 2004 1:00 am
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение Nishto obshto
Ronaldo,
takova neshto nqma! Tam nikoga ne e imalo evreiski kvartal!

Пет Сеп 24, 2004 6:08 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Ne e evreiski kvartal ,nali kato geto ,no e imalo strashno mnogo evrei ,koito sa jiveeli tam.Osven tova az ne kazvam che evrei sa ni suzdateli ,a che sa ni neshto kato sponsori :) .Kakto i vie bihte podkrepili otbor koito shte igrae vuv vashia kvartal.Osven tova ne zabraviaite che togava ne imalo tolkova mnogo zabavlenia kakto sega i e normalno da se dadat pari za neshto interesno.Ne razbiram zashto taka mislite che evreite sa takuv vid hora ,koito niama da dadat pari za otbor sus slaviansko ime - te v goliamata si chast sa sushto slaviani ,no s evreiska viara.Vse pak sa jiveeli v Bulgaria i sa bili bulgari.Te ne sa druga rasa v kraina smetka.

Пет Сеп 24, 2004 9:03 pm
Профил ICQ
Администратор
Аватар

Мнение 
СЛАВИСТА,
То това е така - тези евреи са били българи - да. Но явно не съм те разбрал, съгласявам се с теб, че не са ни били като създатели, а като спонсори. Да, може би си прав. Друг е въпросът, че нещо си се объркал по въпроса с "евреите - слваяни". То такива нема бе брато! Или все едно да кажеш арменците-слвяни или българите слвяни. Ако имаш предвид, че са бели хора, от нашата раса - така е. Пък и да не бяха - то аз не съм расист (Ама МРАЗЯ циганите де). Ей, са да не се обидиш нещо, просто си говориме, ама сериозно. Аре тоя път проучи малко по-добре някои неща за евреите. По тоя въпрос мога да ти говоря много.
САМО СЛАВИЯ!!!

СЛАВИЯ ОЛЕ ОЛЕ ОЛЕ!

Пет Сеп 24, 2004 9:57 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Moga da se saglasia i da ne se saglasia s teb.Gledai sega ot 1 strana si prav.Te sa edna rasa s nas.Ot druga strana e suvsem vazmojno da sa slaviani zashtoto stava vapros za religia vse pak.Govoria za bulgarite-evrei.A religiata se predava ne po rasov priznak ili puk naroden i tova e fakt (pomacite primerno sa si bulgari v kraina smetka) .Taka evreite mogat da budat pretopeni ,no viarata da im se predava.M/u drugoto maikata predava viarata pri tiah. I taka te mogat da budat slaviani s judeiska viara ,nali?
Osven tova bulgarite sme slaviani , no armencite ne sa ,zashtoto si imat razlichni vunshni beliazi.Ot tazi strana poglednato si prav - zashtoto imam niakolko priateli armenci i te sa si razlichni.V smisal sushtoto vaji i za evreite.Obache evreite niamat takiva specifichni vunshni belezi zashtoto sa jiveli prekaleno dulgo po chujdi strani i v tozi smisal sa bili pretopeni.Primerno znaesh che v Rusia ima mnogo evrei ,no te sigurno sa slaviani.Za tova az smiatam che e vuzmojno.

Нед Сеп 26, 2004 9:57 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение dobre be
dobre be hora kvo vi puka kak ni vikat pak e po dobre ot govedo i svinq
Az sam po4nal da ne im obra6tam vnimanie daje kato nekoi mi kaje "eeee kvo staa be evrein" i az si zimam zimnata 6apka i si q pravq na evreiska.
Abe da ne vi puka! :)

Пон Дек 20, 2004 12:15 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение Re: dobre be
АБЕ НЯМА НИКАКВИ ЕВРЕИ БЕ ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ БЕ...!?
ТВА КАКТО КАЗА БОДЖОВ СА ИЗМИСЛИЦИ НА ГОВЕДАТА!
И ПРЕСТАНЕТЕ С ТАЯ ТЕМА! ТВА СА ГЛУПОСТИ!
АЙДЕ И САМО СЛАВИЯ !!! И сасъд ЗА ЛОКО СФ РАЗБИРА СЕ :twisted:

Пет Мар 18, 2005 1:39 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Темата е заключена, не можете да променяте мнения.   [ 21 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща