Transparanti,znamena,tupani???
Автор |
Съобщение |
Whitesnake
Пристрастен
Регистриран на: Нед Окт 24, 2004 4:18 pm Мнения: 268 Местоположение: София
|
stefan написа: Здравейте торсида, виждам че ссте се посабудили. Темата за знамената е наистина важна и си мисля че и вие имате право донякъде, наистина напоследък всички хубави знамена изчезнаха на някъде...... Така че почвам инициатива с призив към вас....щом искате нови знамена тогава напрегнете малко мозаците си и ги измислете, в смисъл идея,големина,какво ще пише на тях и така на татък......като го направите това ми изпратете идеята си на email-a ми и аз ви обещавам че поне 2 или 3 от предложенията които ми харесат ще ги финансирам с лични пари и ще ги направят.....и отново ще има хубави знамена на стадиона. Е МОМЧЕТА ИДЕЯТА УСТРОЙВА ЛИ ВИ.....НАДЯВАМ СЕ ОТГОВОРА ДА Е ДА И АКО Е ТАКА МИСЛЕТЕ ЗА ИДЕИ И МИ ПРАЩАЙТЕ ПРЕДЛОЖЕНИЯ НА E-MAILA MI-"FCSLAVIA@ABV.BG". ОТ ТАМ НА ТАТЪК АЗ ЩЕ ИМАМ ГРИЖАТА.
А не може ли да се направи Акт за начет на материално- отговорното лице и с възстановената сума да се направят нови?
Така е по- справедливо.
Стига безстопанственост в НКС!
_________________ Сърфирай анонимно в мрежата:
http://bgproxy.net
|
Съб Ное 20, 2004 8:56 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
mi az predlagam da napravim novi znamena i transeranti za ma4a s govedata!s kvoto moga 6te pomogna!predlagam su6to da napravim kakto kaza Jay Jay Okocha fenski flanelki s eblemata na slavia i ne6to da pi6e na tqx!
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Пет Дек 24, 2004 10:35 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Айде да ви кажа сега няколко неща за знамената!
1во на Окоча.
Големите знамена, които гледаш по снимките са налице. Обаче...
С тях има 2 проблема: Направихме ги с Камен 1998г. Имаше интерес към тях около 2 месеца след което само се въргаляха по земята, защото новоизлюпените фенчета не разбират много за какво става въпрос и предпочитат да псуват по съдията играчите и треньорите на другите отбори, по публиката им и по кого ли още не, но не и да викат за Славия, камо ли да веят знамена.Хубаво да го знаете! 2ро-след последните промени в закона-на стадиона не могат да влизат пръчки по-дълги от 1 метър и по-широки от 1 сантиметър. Така че по-спокойно по този въпрос!
Колкото до знамената за връзване, докато аз отговарях за тях до есента на миналатяа година всичките си бяха на мястото, след това е факт,че почти всички се "разотидоха", с изключение на тези, които са адски мърляви и за нищо не стават и тези, които са личните на Стефан, Ханса и Фиго. От такива нови знамена (за връзване по оградите) наистина имаме нужда и подкрепям Стефан в инициативата, но ви моля да не правите някакви олигофренски знамена, а да бъдат СЛАВИСТКИ знамена. Това мисля , че също се разбира достатъчно добре от тези , които някога са правили знамена. Ако измежду вас се намерят някакви нови активисти, които искат да правят знамена и да ги връзват, а не само едни и същи хора да правят всичко, тогава сте добре дошли при мен или при Стефан, на никого няма да откажем помощта си , стига да е в границите на разумното.Вие знаете , че сме Славия, а не някои други фенклубове и че не сме на заплата, нито някой ни плаща артикулите. Ако повече хора си платят членския внос, ще има и повече знамена. Не може някои хора до дупка да бъркат в собствения си джоб за да прават разни неща и да поправят тъпаните например, когато няколко малоумника успяват още на третият си удар да скусат кожата на тъпана или да счупят палката за него в първия срещнат твърд предмет. Ако всичко това е ясно - можем всички заедно да вървим напред за любимата Славия и да бъдем като един, а не всеки за себе си.
Пожелавам на всички весели празници(внимавайте с пеяждането.-) и успешна нова година
Божо
_________________ 1913
|
Съб Дек 25, 2004 2:13 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 hah
|
Съб Дек 25, 2004 6:12 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
dobre togava agitkata na levski i na loko sf kak vnasqt takiva znamena na stadiona si ? s golemi pruchki ?
s Jay Jay Okocha tova zname mislime da go napravim predi macha s levski

The Rise of the poisoned Youth
|
Съб Дек 25, 2004 7:46 pm |
|
 |
SSFC
Пристрастен
Регистриран на: Пет Дек 24, 2004 10:31 am Мнения: 178 Местоположение: Sofia
|
Bogo az imam jelanie da pomogna s kvoto miga za napravata na novi znamena i fen artikuli!kak moga da se svurja s teb?ako ima6 e-mail dai go za da ti dam idei i za da se razberem da narpavim ne6to az imam prateli koito she pomognat sy6to s kvoto mogat!az mnogo iskam da se organizriame s novi znamena i transepranti za proletta i za ma4a s govedata! a btw zashtod a ne moje da se napravqt znamena na pru4ki!po drugite stadioni kak ima takiva znamena?!
_________________ SLAVIA DO GROB!!!
|
Съб Дек 25, 2004 11:20 pm |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 emi
em1 are daite da se razbereme za pone edno novo zname koito e za da mi pi6ena e-maila : toto1913@mail.bg
|
Съб Дек 25, 2004 11:55 pm |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
За нервиране изобщо не ства дума приятели, просто ви казвам някои неща, които може би не знаете или не сте им обърнали внимание.
За знамето с вълците - твърдо за, но не слагайте разни други знаци, защото на много места в провинцията, ако има какъвто и да е знак ни карат да прибираме знамената. Справка: Дупница, Пловдив...
SSFC, Моят e-mail: real_madrid_slavia@yahoo.com,
Вярно е че други агитки вкарват дългите знамена, но на нашия стадион не ги пускат, правим каквото е възможно, но от полицията не щат. Както виждате и другите фенове на нашия стадион не внасят по-дълги от горе споменатите знамена, но..... рано или късно този проблем ще се реши, обещавам ви.
Божо
_________________ 1913
|
Нед Дек 26, 2004 4:54 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
 e
|
Сря Дек 29, 2004 1:27 am |
|
 |
Xunep`ToH4e
Орден "Стара Славия"
|
Neznam dali razbrahte ama za noviq polusezon ne napravihme nishto kato fenove.  :(:(
|
Пет Фев 18, 2005 11:33 am |
|
 |
|