Автор |
Съобщение |
Петър Дяков
Орден "Стара Славия"
|
май 72 г. - 5:2 с Черно море. боби григ набута хет-трик, жужо и кимбата по един.
първи мач с говедата - май 73 на армията  съдийството беше толкова скандално, че преиграха мача (2:2). единствения мач, който е бил преиграван не поради формално нарушение. на преиграването водехме до 86-тата минута, когато изравниха от засада.
|
Пон Фев 14, 2005 3:59 pm |
|
 |
Ray Of White
Администратор
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 11:29 pm Мнения: 444 Местоположение: София
|
"Левски" - Славия 4:1 на Васил "Левски". Избягахме от училище с още двама съученици (левскар и чорбар) и пристигнахме към края на полувремето на стадиона. Беше вече 2:0 за левскарите, но с влизането първото нещо, което никога няма да забравя е, как Нанков мушва топката в мрежата зад Пламен Николов за 1:2 ! Второто полувреме нашите бяха трагични и инкасирахме още 2 гола...
_________________ Стреми се да бъдеш, а не да изглеждаш.
|
Пон Фев 14, 2005 7:42 pm |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
Ray Of White
Koq godina toq ma4 ? 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Вто Фев 15, 2005 10:51 am |
|
 |
Стефан
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Авг 29, 2003 12:48 pm Мнения: 864 Местоположение: София
|
Моят първи мач беше кажи речи точно преди 11 години без няколко месеца ( 1994 пролетта) играехме с тогавашния отбор на град Ловеч- ЛЕКС( сегашен Литекс). Бихме с 4 -1 два гола вкара Джери Перейра. Та от този мач та до днес сам по стадионите......и така ще бъде завинаги.

ВИНАГИ С ВАС !
|
Вто Фев 15, 2005 9:37 pm |
|
 |
seth
Администратор
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2003 4:18 pm Мнения: 13187 Местоположение: SOFIA
|
TOTO_SLAVISTA написа: Ray Of White Koq godina toq ma4 ? 
Сигурно е било през 1994. Тогава ни биха с 1-4, Нанков отбеляза за 1-2 и точно когато си мислех за максимата, че няма по- несигурен резултат от 2-0, Пешо Александров взе, че ни мушна още 2 гола и оформи хеттрик. След което с нетипичната си за карловец дикция каза, че това била мечтата му от цял живот- да вкара хеттрик за Уевски.
Дано и Кушев да не изпълни някоя детска мечта във втория кръг...
_________________ Зачитам чуждото мнение, но рядко го прочитам докрай.
|
Сря Фев 16, 2005 2:55 am |
|
 |
``Fanatic`1913``
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Яну 19, 2005 8:21 am Мнения: 1835 Местоположение: sofia
|
bodzhov_zv написа: TOTO_SLAVISTA написа: Ray Of White Koq godina toq ma4 ?  Сигурно е било през 1994. Тогава ни биха с 1-4, Нанков отбеляза за 1-2 и точно когато си мислех за максимата, че няма по- несигурен резултат от 2-0, Пешо Александров взе, че ни мушна още 2 гола и оформи хеттрик. След което с нетипичната си за карловец дикция каза, че това била мечтата му от цял живот- да вкара хеттрик за Уевски. Дано и Кушев да не изпълни някоя детска мечта във втория кръг...
MERSI 

BOYS SOFIA ULTRAS
|
Сря Фев 16, 2005 10:45 am |
|
 |
Божо
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пет Дек 17, 2004 2:56 pm Мнения: 2004 Местоположение: София
|
Моят първи мач беше през сезона 1986-87 на Васил "Левски" Локомотив(сф)-Враца 2:1. Малко след това ходих и на първия ми мач на Славия, Левски-Славия 2:1, доста добър мач пред доста многобройна публика. Първият ми мач на Овча Купел беше през пролетта на 1991, по време на кандидат шампионския ни сезон със спонсорството на Максуел, победихме Дунав с 1:0, с гол в последната минута. Първият ми мач в чужбина беше с баскетболистките в Атина, през 2002, където инфарктно загубихме с 4 точки от Глифада, но пък в София ги бихме с 15 точки разлика и се класирахме за втората групова фаза. Първият ми мач на националния отбор беше през 1990, когато след страшен карък изпуснахме Шотландия и завършихме 1:1, с гол на Кайзер Тодоров. Първото ми гостуване с България беше в Загреб, когато паднахме с 0:1, след като вече се бяхме класирали за европейското в Португалия. Присъствал съм на две големи първенства: европейското по волейбол за жени във Варна - 2001, когато станахме трети в Европа и миналогодишното европейско първенство в Португалия.
Първият ми мач в чужбина на чужди отбори беше на най-тъпия мач,
който съм гледал през живота си: Твенте-Хейрефеен 0:1. Първият мач на национални отбори без наше участие беше в Португалия:Холандия-Латвия 3:0. Бил съм и на един мач от шампионската лига, който се игра в София, в който действащият европейски шампион Цървена звезда победи Панатинайкос с 1:0 пред около 25 000 сърби и около 1000 гърци. Надявам се тази година да присъствам или на мача Реал Мадрид-Барселона, който е на свещеният 10ти април или на финала на шампионската лига в Истанбул, където се надявам Реал да си прибере 10тата юбилейна титла. Ако имам късмет, може и на 2те:-)
_________________ 1913
|
Сря Фев 16, 2005 6:59 pm |
|
 |
itso
Орден "Стара Славия"
|
Moiat purvi ma4 be6e okolo 82 godina ne si spomniam to4no , igrahme s 4erno more pred mnogo malko publika i gi razgromihme, nesto kato 7:0 si spomniam, s levski be6e na natsionalnia mislia prez 1990 - zavurchi 0:0, tova be6e antima4, no si spomniam 4e niuakude do 1993 godina ne biah prisustval na zaguben ma4, nito na Slavia, nito na natsionalnia, vse taka stava6e, 4e kato otivah ili biehme ili pravehme raven.
Belite se Anderleht
|
Пон Фев 21, 2005 6:29 pm |
|
 |
Count Vampirium
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Нед Юли 11, 2004 1:14 am Мнения: 763 Местоположение: Sofia City
|
TAKAAA...moqt purvi ma4 ne go pomnq za6toto sum bil na nqkolko meseca ili godina, sre6tu cska na ov4a kupel, v koito se e polu4il mnogo dobur ma4 no v kraina smetka 4orbarite sa ni bili s 3:2.
Ba6ta mi mi e razkazval 4e stadiona e bil pulen ... (za6toto az se vaikah 4e nikoga ne sum bil na ma4 na SLAVIA na pulen stadion, i toi mi razkaza za tozi ma4  )
predpolagam godinata e bila... 86-ta nai-veroqtno, ili nekade prez 87-ma! (Trqbva da vidim tozi period dali imame zaguba ot 4orbata s 3:2 na O.K.)
Ina4e purviq ma4 kogato sam sum oti6al... ne se se6tam neznam... trqbva da pomislq...
|
Сря Мар 09, 2005 12:14 pm |
|
 |
|