Автор |
Съобщение |
venci_1913
Модератор
Регистриран на: Вто Дек 20, 2005 8:27 pm Мнения: 3452 Местоположение: Sofia
|
моля, модераторите да баннат всички говеда от форума на славия
|
Сря Апр 18, 2007 9:05 pm |
|
 |
snake_eyes
Познат
|
venci_1913 написа: моля, модераторите да баннат всички говеда от форума на славия Само ще ми затвърдите мнението за вас,не мислете,че с бан нещо в отбора ви ще се оправи.Пожелавам ви да продължите белия си сън,докато ние мачкаме из Европа
ПП:Няма нужда да хабите енергия за банове,сам си тръгвам.
|
Сря Апр 18, 2007 9:22 pm |
|
 |
Death_Squad
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Сря Окт 01, 2003 8:18 pm Мнения: 2327 Местоположение: Sofia Hardcore
|
snake_eyes написа: venci_1913 написа: моля, модераторите да баннат всички говеда от форума на славия Само ще ми затвърдите мнението за вас,не мислете,че с бан нещо в отбора ви ще се оправи.Пожелавам ви да продължите белия си сън,докато ние мачкаме из Европа  ПП:Няма нужда да хабите енергия за банове,сам си тръгвам.
Кой мачкате бе , блясъчко ?

The Rise of the poisoned Youth
|
Сря Апр 18, 2007 9:31 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
Death_Squad написа: snake_eyes написа: venci_1913 написа: моля, модераторите да баннат всички говеда от форума на славия Само ще ми затвърдите мнението за вас,не мислете,че с бан нещо в отбора ви ще се оправи.Пожелавам ви да продължите белия си сън,докато ние мачкаме из Европа  ПП:Няма нужда да хабите енергия за банове,сам си тръгвам. Кой мачкате бе , блясъчко ?
Мачкат си топките пред снимката на Гонзо 
|
Сря Апр 18, 2007 9:33 pm |
|
 |
Chelsea_69
Орден "Стара Славия"
|
_________________ Стевицаааа, вади го тоя, беееее
|
Сря Апр 18, 2007 9:52 pm |
|
 |
mishkar
Орден "Стара Славия"
|
|
Сря Апр 18, 2007 9:54 pm |
|
 |
LucaBrazi
Пристрастен
Регистриран на: Пет Сеп 16, 2005 3:01 pm Мнения: 235 Местоположение: София
|
snake_eyes написа: Пожелавам ви да продължите белия си сън,докато ние мачкаме из Европа
Яко мачкат говедата из Европа, като Черноморец в А група. Ние поне сме реалисти и знаем къде ни е мястото, а тия взеха че си повярваха, смешници
Сря Апр 18, 2007 11:59 pm |
|
 |
TVV
Орден "Стара Славия"
|
snake_eyes написа: Само ще ми затвърдите мнението за вас,не мислете,че с бан нещо в отбора ви ще се оправи.Пожелавам ви да продължите белия си сън,докато ние мачкаме из Европа  ПП:Няма нужда да хабите енергия за банове,сам си тръгвам.
Какъв драматичен пост, достоен за реплика на героиня от латино сапунен сериал. Мислех да не ти обърна внимание, но понеже се опитваш да се изкараш жертва, няма как да подмина не особено добре обмисления ти финален пост.
Първо, мнението ти за нас си го формирал много преди да влезеш в нашия форум и нищо тук не би могло да го промени. Ти си тук, с една единствена цел - да се заяждаш и това че го правиш без да си служиш с вулгаризми не променя факта, че си един жалък провокатор. Слабият ти опит да се изкараш умен и възпитан в сравнение с нас, простите и тъпи слависти, само подчертава колко дребна душица си. При това положение, твоето мнение за нас ме вълнува точно толкова, колкото мнението на който и да е лумпен от София Лапат.
Понеже изглежда няма да ни радваш повече с псевдо-интелектуалното си присъствие, ти пожелавам занапред постоянно да се радваш на сини успехи в Европа, подобни на тези от последната есен - мен лично резултатите ви не ме изпратиха в бял сън, но ми докараха сълзи на очите - от смях.
|
Чет Апр 19, 2007 1:47 am |
|
 |
Tony Adams
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 10:02 pm Мнения: 1270 Местоположение: София
|
Според мен тая грешка на природата snake_eyes е някаква не особено нормална личност. Идва на място, където ще го обиждат, ще те псуват, ще го наричат говедо. Нямам друго обяснение на този феномен, освен че това му харесва и дойде за да го получи. Дано е доволен.
|
Чет Апр 19, 2007 9:13 am |
|
 |
Mita4e
Орден "Стара Славия"
Регистриран на: Пон Юли 11, 2005 6:22 pm Мнения: 1935 Местоположение: На майната си!!!
|
Аман от форумни разбирачи, а като си говориш очи в очи, мълчи като пукал, смешници!!!
Чет Апр 19, 2007 5:21 pm |
|
 |
|