Национален Клуб на Слависта

Форум

Виж темите без отговор | Виж активните теми Дата и час: Нед Май 04, 2025 12:25 am

Отговори на тема  [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща
 ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 

Кои транспарант наи-много ви хареса?
Анкетата свършва на Сря Юли 20, 2005 6:14 pm
Бялата Лавина! 36%  36%  [ 8 ]
One Club (/C\) One Love 27%  27%  [ 6 ]
Loyal Whites 23%  23%  [ 5 ]
Винаги Верни 5%  5%  [ 1 ]
Slavia Sofia 1913 9%  9%  [ 2 ]
Общо гласове : 22

ТРАНСПEРАНТИТЕ - ГЛАСУВАИТЕ! 
Автор Съобщение
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
Какво се разбира в случая под "транспарант"? По принцип това означава знаме, което е хванато от двете страни от колове, нещо, което за българските стадиони е на практика неизползваемо, защото никъде не пускат пръчки над метър.

Транспарант е това което се връзва на оградите.Това за което ти говориш е знаме на 2 пръчки. :wink:

Пет Юли 08, 2005 5:22 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Имаш време до довечера да прочетеш в тълковния речник, какво означава думата, която така смело използваш.
Що се отнася до знамената, които се връзват на оградите (действие, което не ти е много познато), не е необходимо да им измисляме нови имена! Това са знамена.

Пет Юли 08, 2005 5:52 pm
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
:roll:
Вижда се че си капацитет няма да споря с теб...

Пет Юли 08, 2005 7:20 pm
Профил
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
bodzhov_zv написа:
Зарежете ги тези некролози верно...

Abe ako ne si zabeliazal cvetovete na otbora sa glavno BIALO i malko CHERNO => cvetovete v koito shte sa nashite znamena i transperanti shte sa CHERNO-BELI . Ako ne ti haresva i iskash neshto po-cvetno dai da slojim violetovo ili puk elektrikovo zeleno! I kogato ti se potrudish i napravish neshto kato si vlojil vreme, truid i ideia togava govori koe e nekrolog i koe e hubavo !!!

Osven tova nito Vinagi Verni e klishe , nito puk nadpisite na angliiski sa neshto losho. Az mislia che ideiata na nashata agitka i na tezi NAI-VERNI , koito hodime na machove e da pokajem tova na otbora chrez znamenata si. V tozi smisal i Loyal Whites (VERNITE BELI) pokazva sushto tazi ideia koiato e pochti sushtata kato VINAGI VERNI , nali?!

V tozi red na misli shte zashtitia moiata ideia vupreki che iavno sega niama da se osushtestvi , no ne prechi sled vreme i neia da napravim. Moiata ideia e znameto na koeto pishe Vinagi Verni. Tova e BG znameto samo che cherno-bialo (ideiata mi hrumna ot 1 transperant na Newcastle , kadeto britanskoto zname beshe napraveno po sushtia chern-sivo-bial nachin) i emblemata na kluba po sredata.Cherno-bialo zashtoto tova sa lubimite ni cvetove na kluba i po-tozi nachin pokazvame lubovta si kum Slavia koiato e tolkova silna , kolkoto i kum Otechestvoto.Tova e glavnata ideia. Mislia che e po-hubavo da bude napraveno na zname , a ne na transperant. Sushto taka moje i da ne bude napisano Vinagi Verni , a neshto drugo ili puk moje i nishto da ne bude napisano.

Az mislia che vsichki sa strahotni i sled moiata ideia (ne za drugo a shtot si e moia :D ) mi haresva poslenoto predlojenie. Nai-vajnoto e da naprevim neshto.Vidia se s pismoto che shtom reshim i se saberem - mojem!

Пет Юли 08, 2005 10:30 pm
Профил ICQ
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Цитат:
Abe ako ne si zabeliazal cvetovete na otbora sa glavno BIALO i malko CHERNO => cvetovete v koito shte sa nashite znamena i transperanti shte sa CHERNO-BELI . Ako ne ti haresva i iskash neshto po-cvetno dai da slojim violetovo ili puk elektrikovo zeleno! I kogato ti se potrudish i napravish neshto kato si vlojil vreme, truid i ideia togava govori koe e nekrolog i koe e hubavo !!!

Osven tova nito Vinagi Verni e klishe , nito puk nadpisite na angliiski sa neshto losho. Az mislia che ideiata na nashata agitka i na tezi NAI-VERNI , koito hodime na machove e da pokajem tova na otbora chrez znamenata si. V tozi smisal i Loyal Whites (VERNITE BELI) pokazva sushto tazi ideia koiato e pochti sushtata kato VINAGI VERNI , nali?!

V tozi red na misli shte zashtitia moiata ideia vupreki che iavno sega niama da se osushtestvi , no ne prechi sled vreme i neia da napravim. Moiata ideia e znameto na koeto pishe Vinagi Verni. Tova e BG znameto samo che cherno-bialo (ideiata mi hrumna ot 1 transperant na Newcastle , kadeto britanskoto zname beshe napraveno po sushtia chern-sivo-bial nachin) i emblemata na kluba po sredata.Cherno-bialo zashtoto tova sa lubimite ni cvetove na kluba i po-tozi nachin pokazvame lubovta si kum Slavia koiato e tolkova silna , kolkoto i kum Otechestvoto.Tova e glavnata ideia. Mislia che e po-hubavo da bude napraveno na zname , a ne na transperant. Sushto taka moje i da ne bude napisano Vinagi Verni , a neshto drugo ili puk moje i nishto da ne bude napisano.

Az mislia che vsichki sa strahotni i sled moiata ideia (ne za drugo a shtot si e moia ) mi haresva poslenoto predlojenie. Nai-vajnoto e da naprevim neshto.Vidia se s pismoto che shtom reshim i se saberem - mojem!

Няма смисъл да секараме за такива неща като каузата е за добро.БЕЗ НЕРВИ!

Това за никролозите наистина малко ме издразни защото като няма друго направено не може да се коментира това или онова.Мисля че всичките пердложение са еднакво добри и лека по лека ще бъдат напревини рано или късно въпрос на организация е.

Малко ме притеснява факта че никои от нкс не е писал в последните няколко дни...

Пет Юли 08, 2005 10:40 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Ами аз никъде нищо не съм казал за цветовете, но в тези проекти нито шрифтовете са съразмерни, нито пък са кой знае колко сложни. Аз не съм "вложил" какво беше там в такива проекти, щото не мога да ги направя качествено. Извинявайте, но с тези шрифтове всеки може да ги избаца. И приличат на жалейки, няма какво да се лъжем. Освен това казах, че съм уредил да се направят професионални проекти. Какво повече искате да "вложа"? До няколко дни ще са готови, ъплоуднати някъде и ще ги видите. Пък ако искате ги направете на транспаранти (Божо е прав за значението), хоругви, знамена, флагове, табелки, табла... Все ми е тая...
А! И доколкото знам Божо е от УС на НКС, и е писал преди няколко часа, какво означава " в последните дни никой от НКС не е писал"?????
:D :D :D

Съб Юли 09, 2005 3:29 am
Профил WWW
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Еи да бях забравил че Божо е от НКС извинявам се :oops:
Иначе се надявам че проектите ще са готови до близките няколко дни,а и гласовете от тази анкета ще се зачитат и за новите проекти,защото ще се изгуби прекалено много време.

Съб Юли 09, 2005 12:32 pm
Профил
Администратор
Аватар

Мнение 
Като се върне сестра ми ще бъдат готови- в началото на другата седмица. Казал съм й, тя прие, даже ще направи разни смешни картинки свързани с говеда и чорбари в срамни ситуации, които можете да си влагате сайтове и други подобни. Може да направи и проекти за шапки, шалове, химикалки, запалки. Както казах занимава се с рекламен дизайн, има тон дипломи по това, работи го успешно у нас и в чужбина. Сега като съм казал веднъж, не ме карайте всеки ден да го повтарям, за да не си помислите случайно, че съм забравил :lol: Иначе за гласуванията, за това какво ще се направи- знамена ли, афиши ли, какво ли.... казах- ваша си работа, все ми е тая.

Съб Юли 09, 2005 2:12 pm
Профил WWW
Орден "Стара Славия"
Аватар

Мнение 
Моля Ви, нека оставим другите отбори на спокойствие и да си гледаме нашия! Ако отделяме внимание на други отбори, било то и подигравателни намерения, това се третира като избиване на комплекси от тях, а моята цел е да забравим отборчета като "Левски", Цска, да не говорим за други отбори от софийските покрайнини, превърнали се в смисъл на живота за някои слависти. Славия стои много над споменатите отборчета и не си заслужава дори и да се сещаме за тях!!!!

Нед Юли 10, 2005 10:16 am
Профил
Орден "Стара Славия"

Мнение 
Така аз лично смята че варианта БЯЛА ЛАВИНА е наи-добър защото това си е наше знаме и много се нервирам като видя някви други там лавинки .
Смятам че знаме БЕЛИ БОГОВЕ сищо няма да е лошо.Другата ми идея една емблема на СЛАВИЯ от двете и страни по един здравеняка с някакви атрибути на СЛАВИЯ по тях но това повече става за фенска фанелка от колкото за знаме 8) 8) 8) 8)

(/С\)
САМО СЛАВИЯ

Нед Юли 10, 2005 11:46 am
Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
Отговори на тема   [ 127 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 13  Следваща